Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12/2023, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (4 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Νέα μεγαλόπνοα οράματα και δυνατές εμπειρίες φέρνει στο δρόμο σας η Νέα Σελήνη στο φιλοσοφικό και επεκτατικό ζώδιο του Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου 2023. Ξεφεύγετε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα, αναζητάτε την εξερεύνηση μιας νέας γνώσης ή τόπων, θέλετε να μελετήσετε το άγνωστο. Βλέπετε τη ζωή σαν περιπέτεια, δε διστάζετε να μιλήσετε με ανθρώπους από διαφορετικό κοινωνικό και πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας, ξέρετε ότι κάτι έχετε να μάθετε από αυτούς. Ανοίγουν οι ορίζοντές σας σε μια νέα αντίληψη πραγμάτων, σε μια νέα φιλοσοφία ζωής. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της νέας Σελήνης στον Τοξότη στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Θετικότητα και αισιοδοξία για τη ζωή σας φέρνει η Νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, βλέπετε τη ζωή από τη φωτεινή της πλευρά. Ίσως έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε ή να σπουδάσετε ή ακόμα και να φύγετε στο εξωτερικό. Ή ίσως ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα σε άλλη πόλη από τη δική σας ή απλά υιοθετείτε μια νέα φιλοσοφία ζωής, που σας οδηγεί στην πρόοδο και την ανάπτυξη. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Εξετάζετε τις βαθύτερες πτυχές της σχέσης σας ή την κατάσταση των οικονομικών σας, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των αποταμιεύσεων. Μια νέα αρχή σηματοδοτείται για τα οικονομικά σας ή τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, μια νέα σχέση έρχεται στη ζωή σας με κάποιο άτομο, με το οποίο όχι μόνο θα έχετε έναν έντονο συναισθηματικό δεσμό, αλλά θα ζήσετε μαζί μια ζωή πλούσια σε εμπειρίες και περιπέτεια. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργεί ξαφνικές αλλαγές στη σχέση σας ή μια συνεργασία σας, καθώς τώρα θα μάθετε τι ακριβώς αναζητούν ο αγαπημένος σας ή οι συνεργάτες σας. Αν είστε μόνοι, μια αναπάντεχη πρόταση για μια νέα συνεργασία ή σχέση έρχεται από το πουθενά, για να σας βγάλει από τη ρουτίνα σας και να σας διδάξει πολλά.Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλάζουν οι συνθήκες στην καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας, χάρη στη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας. Τώρα γίνεστε πιο οργανωτικοί, βάζετε σύστημα και πρόγραμμα στη ζωή σας. Χρήσιμοι άνθρωποι έρχονται τώρα στη ζωή σας για να σας δείξουν τη σωστή κατεύθυνση με τις εμπειρίες τους και ίσως κάνετε νέες επαγγελματικές γνωριμίες, που θα σας στηρίξουν μακροπρόθεσμα.Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Η ζεστή και γενναιόδωρη πλευρά της προσωπικότητάς σας αναδεικνύεται τώρα, χάρη στη Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους. Θα μπορούσατε να βρείτε μια νέα αγάπη, ίσως με κάποιο πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο τύπο σας ή να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο. Αν είστε σε σχέση, η θετική και αισιόδοξη διάθεσή σας φέρνει πιο κοντά σας τον αγαπημένο σας ή ίσως έχετε μια εγκυμοσύνη.Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας κάνει να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχετε τώρα την καλή διάθεση να απομακρύνετε οποιεσδήποτε διενέξεις και αναταραχές του παρελθόντος. Ίσως μετακινηθείτε σε άλλη γειτονιά ή έχετε μια απρόσμενη εγκυμοσύνη ή μπορεί να έχετε ένα νέο συγκάτοικο ή φιλοξενήσετε κάποια άτομα για λίγες μέρες. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Συναρπαστικές ειδήσεις και πληροφορίες σάς ξεσηκώνουν χάρη στη Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Μια σημαντική συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγάλη ιδέα, που αλλάζει τη ζωή σας. Προβάλετε τις απόψεις σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα, είστε εκφραστικοί και μιλάτε με σιγουριά. Ο πνευματώδης τρόπος επικοινωνίας σας φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας.Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, δημιουργεί ανακατατάξεις στην οικονομική σας κατάσταση, νιώθετε την επιθυμία να βελτιώσετε την ισορροπία του προϋπολογισμού σας. Μπορεί να έχετε μια προσφορά εργασίας σε άλλη πόλη από τη δική σας με καλές οικονομικές απολαβές ή απλά αλλάζετε τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας. Αξιολογείτε τα οικονομικά σας και τα βελτιώνετε.Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμαστείτε για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας, καθώς η Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, του νέου ξεκινήματος, σας οδηγεί σε μια νέα πορεία ζωής. Αλλάζει ο τρόπος που προβάλετε την προσωπική σας ταυτότητα και κάνετε νέα σχέδια, είτε στην ερωτική, είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Οποιεσδήποτε προσπάθειες γίνουν τώρα, στέφονται με επιτυχία και σας οδηγούν στην προσωπική ανάπτυξη και την εξέλιξη.Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, στρέφει την προσοχή σας σε πρόσωπα και καταστάσεις, που σας έχουν δημιουργήσει πόνο και θλίψη. Τώρα νιώθετε την ανάγκη να συγχωρήσετε όσους σας έβλαψαν, για να προχωρήσετε μπροστά. Ακολουθείτε μια εντελώς νέα πορεία, δίνοντας τέλος στη σύγχυση και την αυταπάτη και συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα της ζωής. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα ομάδα ή μια νέα φιλία εμφανίζεται στη ζωή σας, χάρη στη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, των ομαδικών δραστηριοτήτων και της φιλίας. Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσετε τα ιδανικά και τις πεποιθήσεις σας, να κάνετε νέα σχέδια για τα μεγάλα οράματά σας. Συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, ίσως ακόμη να έχετε μια πρόσκληση να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Κάνετε κάποιες τολμηρές κινήσεις και παίρνετε ρίσκα στην εργασία σας, για να έχετε επιτυχία χάρη στη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της φήμης και της καριέρας. Λαμβάνετε αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας και ανταμοιβές για την υπομονή και την αφοσίωσή σας στο συγκεκριμένο στόχο σας. Το φεγγάρι μπορεί να σας φέρει μια προαγωγή, μια συναρπαστική προσφορά εργασίας ή μια ευκαιρία να καθιερωθείτε ως ηγέτης στον τομέα σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)