Καρμικοί έρωτες, βόρειος και νότιος δεσμός της Σελήνης.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4.9 (38 votes)
Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ο Βόρειος και ο Νότιος δεσμός της Σελήνης είναι δύο ισχυρά σημεία του αστρολογικού μας χάρτη και βρίσκονται το ένα διαμετρικά αντίθετα του άλλου. Ο Νότιος δεσμός δείχνει από πού ερχόμαστε, ποιες είναι οι καταβολές μας από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις, με ποια προσόντα και με ποιες αδυναμίες γεννιόμαστε σε αυτή τη ζωή. Ο Βόρειος Δεσμός απεικονίζει τον προορισμό μας. Ο οίκος και το ζώδιο του Βόρειου Δεσμού δηλώνουν τους στόχους της ψυχής μας, πού πρέπει να φθάσουμε, τι οφείλουμε να επιτύχουμε για να ανέβουμε ένα ακόμη σκαλί της ανέλιξής μας.

Η σπουδαιότητα των Δεσμών της Σελήνης στην καρμική ερμηνεία ενός ωροσκοπίου επιβάλλει να γνωρίζουμε ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες του προκύπτουν για να έχουμε μία υγιή σχέση, η οποία δεν κοντράρει ούτε τον δικό μας προορισμό ούτε του/της συντρόφου μας. Για παράδειγμα δεν είναι δυνατόν να έχω ένα σύντροφο με Βόρειο Δεσμό στον Αιγόκερω και να του κάνω παράπονα επειδή δουλεύει πολύ και θα ήθελα να μου αφιερώνει περισσότερο χρόνο. Με αυτή την απαίτηση, αργά ή γρήγορα, είτε θα τον χάσω είτε –ακόμη χειρότερα- θα τον απομακρύνω από κοντά μου με ότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται για μία σχέση. Ωστόσο, ισχύει και το αντίστροφο. Δεν είναι δυνατόν να έχω εγώ Βόρειο Δεσμό στον Αιγόκερω και για χάρη του/της συντρόφου μου να βάζω σε δεύτερη μοίρα την καριέρα μου. Αν κάνω αυτό το λάθος, θα έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα τον δικό μου προορισμό, θα έχω λειτουργήσει εις βάρος των δικών μου αναγκών και δεν θα αργήσει να ξημερώσει η μέρα που κάποια πλανητική διέλευση θα μου δείξει βίαια το λάθος μου και θα αποτελεί ένα «γερό χαστούκι». Τότε ποιος θα φταίει; Η άδική μου μοίρα ή οι επιλογές μου;      

Όσοι γνωρίζετε τους οίκους του αστρολογικού σας χάρτη ή του ατόμου που σας ενδιαφέρει, διαβάστε εκτός των ζωδίων στα οποία βρίσκονται οι Δεσμοί και τα ζώδια που αντιστοιχούν στους οίκους που φιλοξενούν τον Βόρειο και τον Νότιο Δεσμό. Αν για παράδειγμα έχετε Βόρειο Δεσμό στη Παρθένο και Νότιο στους Ιχθείς, στον πρώτο και έβδομο οίκο αντίστοιχα, θα ήταν προτιμότερο εκτός από την ενότητα Παρθένος – Ιχθείς, να διαβάσετε και την ενότητα Κριός – Ζυγός.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι πρέπει να γνωρίζετε για τους δεσμούς σας, από ποιες παγίδες πρέπει να προφυλάσσετε τους εαυτούς σας και σε ποια ατοπήματα δεν πρέπει να πέσετε για να μην προκαλέσετε έναν… καρμικό χωρισμό.

Βόρειος Δεσμός στον Κριό – Νότιος δεσμός στον Ζυγό (1Ος – 7Ος οίκος)

Είστε ένας εκ γενετής διπλωμάτης που η γοητεία του δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητη!

Γνωρίζετε καλά το ερωτικό παιχνίδι –το έχετε στο DNA σας- γι αυτό και είστε ακαταμάχητοι στα φλερτ! Δάσκαλοι των μπερδεμάτων καθώς είστε, συνήθως αναλώνετε τις δυνάμεις σας δεξιά – αριστερά, παίρνοντας επιβεβαίωση μέσα από το σεξ και τελικά παραπονιέστε ότι δεν βρίσκετε το ένα και μοναδικό ταίρι. Γιατί άραγε; Το ψάχνετε;

Ο στόχος σας να είναι παίρνετε πρωτοβουλίες, να κατανικήσετε τη τάση σας να πέφτετε σε διλήμματα, να συνειδητοποιείτε τα συναισθήματά σας και να είστε πιο ειλικρινείς σε σχέση με αυτά.

Πρέπει να είστε πιο αποφασιστικοί, να μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας και να αποκτήσετε περισσότερο θάρρος.

Η τάση σας να επηρεάζεστε από τους άλλους και να ταυτίζεστε μαζί τους μπορεί να αποδειχθεί μοιραία στον ερωτικό τομέα καθώς είναι πιθανό να επιλέξετε ένα ταίρι που –ουσιαστικά- να αρέσει μόνο στην οικογένεια και στους φίλους σας και όχι τόσο σε εσάς. Τι λέτε; Αν κάτι στραβώσει, σε αυτή τη περίπτωση, θα φταίει η κακή σας τύχη;

Για να αποκτήσετε το ποθούμενο….

Αν θέλετε να κάνετε υγιείς σχέσεις οφείλετε στους εαυτούς σας να μην είστε εξαρτημένοι από τη ιδέα του γάμου, θεωρώντας ότι είναι ένα σκαλί για κοινωνική αναγνώριση γιατί τότε μπορεί να κάνετε ένα μεγάλο λάθος και να καλύπτετε το λάθος σας με αλλεπάλληλα λάθη…. 

Μη παρασύρεστε από κανέναν και αποφασίστε αποκλειστικά και μόνο με βάση τις δικές σας ανάγκες. Μην αναλώνεστε για τους άλλους, όταν δεν το θέλετε. από το φόβο ότι δεν θα είστε τα καλά παιδιά στα μάτια τους γιατί, αν δεν έχετε αληθινά συναισθήματα, κάποια στιγμή θα φανεί και τότε θα είστε οι ψεύτες της υπόθεσης. Αν το ταίρι σας έχει αυτόν τον συνδυασμό, προτρέψτε το να παίρνει μόνο του αποφάσεις, επιβεβαιώστε το και δώστε του να καταλάβει πόσο υπολογίσιμες είναι οι απόψεις του. 

Μην αφήνετε τον εγωισμό και την υπεροψία σας να μπουν πάνω από τα συναισθήματά σας. Αν το ταίρι σας έχει αυτόν τον συνδυασμό, μην το ανταγωνίζεστε, ρίξτε τους τόνους και ζητήστε του να σας αντιμετωπίσει με ευθύτητα χωρίς να του θίξετε τα ελαττώματά του.

Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο – Νότιος δεσμός στον Σκορπιό (2Ος – 8Ος οίκος)

Γεννιέστε δάσκαλοι του σεξ και της απόκτησης χρήματος!

Από τις προηγούμενες ζωές σας γνωρίζετε τους τρόπους να κερδίζετε αυτό που θέλετε για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, τα πάθη σας, τις τρέλες σας, ακόμη κι αν είχε χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τους πιο αθέμιτους τρόπους για να κάνετε το δικό σας.

Στόχος σας είναι να γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι άνθρωποι, να δομήσετε ένα σύστημα αξιών πάνω στο οποίο να στηρίξετε τη ζωή σας,  προκειμένου να έχετε υγιείς σχέσεις, να μην κάνετε ποτέ αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνουν.

Επειδή γνωρίζετε καλά την σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων, είστε καχύποπτοι με τους άλλους αλλά συχνά πέφτετε στη παγίδα να εκφράζετε τη δική σας σκοτεινή πλευρά γι αυτό πρέπει να σκέφτεστε πάντα τις καρμικές συνέπειες των πράξεών σας.

Η τάση σας να χρησιμοποιείτε τους άλλους είναι επικίνδυνη γιατί, ανασφαλείς καθώς είστε, έχετε την ανάγκη να παίρνετε συνεχώς επιβεβαιώσεις μέσω του σεξ αλλά, κάποια στιγμή μπορεί να αποκαλυφθούν οι παρασκηνιακές ενέργειές σας και τότε να μείνετε μόνοι. Άραγε θα φταίει η κακή σας μοίρα αν συμβεί κάτι τέτοιο;

Για να αποκτήσετε το ποθούμενο….

Είναι απαραίτητο να βάλετε τις ανάγκες σας στο στόχαστρο και να δείτε ποιες ανασφάλειές σας τις συντηρούν. Η τάση σας να αποζητάτε από τις σχέσεις σας υλικές απολαβές ή κοινωνική προβολή μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ λανθασμένες επιλογές.

Μη συνδυάζετε τους έρωτες με το χρήμα! Το γεγονός ότι θέλετε να αποκτήσετε χρήμα μέσω του γάμου (και όχι μόνο) πολλές φορές σας εξωθεί στην επιλογή της τσέπης και όχι του ατόμου με συνέπειες που μπορεί να είναι οδυνηρές και τότε σίγουρα δεν θα φταίει η τύχη σας. Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει αυτόν το συνδυασμό και έχετε χρήματα, μην του τα επιδείξετε μέχρι να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματά του. 

Το σεξ είναι για σας υπόθεση υψίστης σημασίας γι αυτό δεν πρέπει ποτέ να το βάζετε σε δεύτερη μοίρα. Αργά ή γρήγορα θα ξυπνήσουν τα πάθη σας και οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες. Αν είστε το ταίρι αυτού του περιπαθούς ατόμου, κρατήστε τα ένστικτά του σε εγρήγορση και να θυμάστε ότι ακόμη κι αν τα οδηγείτε συνέχεια στα κόκκινα, το όχημα δεν χαλάει….

Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους – Νότιος δεσμός στον Τοξότη (3Ος – 9Ος οίκος)

Γεννηθήκατε με το χάρισμα στην επικοινωνία!

Η τάση σας να φιλοσοφείτε, οι γνώσεις σας, η ικανότητά σας να μετατρέπεστε σε δασκάλους της παρέας, είναι στοιχεία που –όπως και να το κάνουμε- δεν περνούν απαρατήρητα.

Στόχος σας είναι να μάθετε ότι το όλον αποτελείται από τμήματα και άρα να εστιάζεστε στον έναν άνθρωπο και όχι στην ανθρωπότητα. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η ανεξαρτησία σας δεν κινδυνεύει από μία σοβαρή σχέση αλλά αποκλειστικά και μόνο από τις δικές σας εξαρτήσεις.

Συνήθως θέλγεστε από άτομα που έχουν κάτι ιδιαίτερο να πουν, είναι ευφυή, έχουν ένα θέμα να αναλύσουν αλλά –πολλές φορές- κολλάτε τόσο πολύ στην επικοινωνία που δεν «βλέπετε» τα τρωτά του συνομιλητή σας, δεν «ακούτε» αυτά που κρύβονται πίσω από τις φανφάρες και τελικά φθάνετε στο σημείο να προδίδεστε συναισθηματικά. 

Και μόνο η ιδέα ότι μπορεί να μπείτε σε καλούπια σας απωθεί με αποτέλεσμα να τρέφετε έναν φόβο για τις δεσμεύσεις. Συχνά δεν μπορείτε ούτε εσείς οι ίδιοι να τον αιτιολογήσετε με αποτέλεσμα να διχάζεστε στα δύο όταν γνωρίζετε τη μεγάλη αγάπη…

Για να αποκτήσετε το ποθούμενο….

Επειδή είναι δεδομένο ότι για να ερωτευτείτε, το ταίρι σας έχει διεγείρει το μυαλό σας, ασχοληθείτε με τα συναισθήματά του, δείτε τι κρύβει πίσω από τις θεωρίες του, παρατηρήστε αν αυτά που λέει συμβαδίζουν με αυτά που κάνει. Μόνο έτσι θα αξιοποιήσετε την  εξυπνάδα σας στον τομέα του έρωτα. Αλλιώς, αν νιώσετε ακάλυπτοι συναισθηματικά, δεν θα σας φταίει η ειμαρμένη σας…

Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει αυτόν τον συνδυασμό, αρχίστε επειγόντως το διάβασμα. Απαιτούνται εντατικά μαθήματα φιλοσοφίας και όχι μόνο. Μη κρατάτε σκέψεις και γνώσεις για εσάς γιατί η σιωπή για το ταίρι σας ισούται με χωρισμό.

Ο γάμος δεν είναι ένα θηρίο που κατασπαράζει τις σάρκες μας. Μπορεί να συμβεί στον καθένα γι αυτό δείτε το λίγο πιο σφαιρικά. Στο κάτω κάτω όλα εξαρτώνται από τις επιλογές μας. Αν διαλέξετε ένα ταίρι που να ταιριάζετε, τότε θα παίρνει τα βουνά και τα λαγκάδια, τις θάλασσες και τις στεριές όπως εσείς, θα αγαπά τα βιβλία και θα θέλει να συζητά μαζί σας. Σε αυτή τη περίπτωση δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!

Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο – Νότιος δεσμός στον Αιγόκερο (4Ος – 10Ος οίκος)

Είστε εκ γενετής «μεγάλοι»! Η σοβαρότητα, η σύνεση, η υπευθυνότητα είναι οι αρετές που φέρετε ως ταλέντα σε αυτή την ενσάρκωση.

Στόχος σας είναι να αποδεσμευτείτε από τα «πρέπει» και να ασχοληθείτε λίγο με τα «θέλω», να δώσετε το προβάδισμα στο συναίσθημα και να μην είστε εξαρτημένοι από τη κοινωνική αναγνώριση.

Έχετε την τάση να απορρίπτετε τους εαυτούς σας όταν νιώθετε ότι δεν αποκτάτε εξουσία, αξιώματα, σπουδαία καριέρα. Αυτός είναι ο λόγος που τελικά σας εξωθεί στο βάζετε σε δεύτερη μοίρα την ερωτική σας ζωή. Ωστόσο η ψυχή σας έχει χορτάσει από κοινωνική αναγνώριση και θέλει να δημιουργήσει οικογένεια. Εσείς οφείλετε να την ικανοποιήσετε γιατί αλλιώς θα βρεθείτε μόνοι και με λεφτά. Επίσης η μητέρα, στην οποία έχετε μεγάλη αδυναμία, μπορεί να είναι μία αλλά δεν φτάνει για να αντικαταστήσει όλες τις ανάγκες σας. Ο έρωτας και το σεξ δεν είναι αμελητέα για τη ψυχική σας ηρεμία και αν «χάσετε το τρένο» θα είστε ικανοποιημένοι; Και τότε ποιος θα φταίει; Οι συμπτώσεις;

Για να αποκτήσετε το ποθούμενο….

Μη ντρέπεστε για τα συναισθήματά σας και μην τα πνίγετε στο περιοριστικό καθωσπρεπισμό σας. Πείτε ναι στη χαρά, ναι στο κλάμα, ναι στην αναστάτωση, ναι σε όλα! Έτσι θα νιώσετε πιο απελευθερωμένοι και θα μπορέσετε να προσελκύσετε στις ζωές σας ένα άτομο που θα είναι βάλσαμο για τις πληγές που κουβαλάτε από το βάρος των πρέπει και των ευθυνών.

Αν το ταίρι σας έχει αυτόν τον συνδυασμό, μην κάνετε το λάθος να του θίξετε τη μητέρα του ή την οικογένειά του γιατί θα δείτε το άλλο του πρόσωπο και δεν θα σας αρέσει. Να το ενθαρρύνετε να δείχνει τα συναισθήματά του και μη διστάζετε να το περιλούζετε από συναίσθημα. Ακόμη κι αν δεν το παραδέχεται, το έχει ανάγκη.

Η οικογένεια είναι ο σκοπός σας γι αυτό βάλτε την στο πρόγραμμα της ζωής σας εγκαίρως και μην αφήνετε το πάθος σας για την καριέρα να σας αποσπάσει από αυτόν τον σκοπό για να μην έρθει η στιγμή που θα μετανιώσετε για αυτά που δεν κάνατε κι όχι για όσα κάνατε στη ζωή σας.

Βόρειος Δεσμός στον Λέοντα – Νότιος δεσμός στον Υδροχόο (5Ος – 11Ος οίκος)

Χάρισμά σας είναι να βλέπετε μακριά, να ταξιδεύετε με άνεση στο μέλλον.

Στόχος σας είναι να αξιοποιήσετε το χάρισμά σας δημιουργικά, να αναλάβετε ευθύνες, να ενηλικιωθείτε με λόγια ή με πράξεις να διδάξετε όλα όσα γνωρίζετε είτε λόγω έμπνευσης είτε λόγω εμπειριών.

Είστε αντιφατικοί στις σχέσεις σας, γεγονός που μπερδεύει καθώς το εύκολο για σας είναι να επικεντρώνεστε στις παρέες, τις ομάδες, τους φίλους και όχι στο ταίρι σας. Όμως ο προορισμός σας θα ολοκληρωθεί μόνο όταν θα αποκτήσετε ένα παιδί, θα το μεγαλώσετε υπεύθυνα και θα του διδάξετε όλα όσα ξέρετε, μαθαίνοντας κι εσείς από αυτό την τέχνη του να παραμένετε «παιδιά».

Η τάση σας να ταξιδεύετε στο μέλλον σας αρκετά συχνά σας κάνει ονειροπόλους και δίνετε την εντύπωση ότι είστε «στον κόσμο» σας καθώς δεν βοηθάτε τους άλλους να σας καταλάβουν, θεωρώντας αυτονόητο ότι θα έπρεπε ήδη να έχουν καταλάβει. Αν δεν μάθετε να επικοινωνείτε τις σκέψεις σας και να είστε πιο εξωστρεφείς και δημιουργικοί, μπορεί να κουράζετε τους εραστές ή τις ερωμένες σας και τελικά να δέχεστε την απόρριψή τους.

Για να αποκτήσετε το ποθούμενο….

Πάρτε το απόφαση έχετε γεννηθεί με τον καρμικό προορισμό να γίνετε γονείς! Με λίγα λόγια πρέπει να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή, να αφήσετε τη ψυχή σας αβίαστη από το φόβο για να ερωτευτεί και να δοθεί στο ένα και μοναδικό ταίρι.

Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει αυτόν τον συνδυασμό, μην προσπαθήσετε ποτέ να το απομακρύνετε από τους φίλους του, μην το μαλώνετε αν ανήκει σε κάποια ανθρωπιστική ομάδα και αναλώνει πολλές ώρες για ένα σκοπό. Αυτές οι δραστηριότητες είναι η πνευματική του τροφή και αν τις αφήσει για χάρη σας, μία μέρα θα ξυπνήσει η άλλη του πλευρά και τότε θα είναι πολύ αργά…

Η εσωστρέφεια ή η διαρκής μάσκα του «όλα καλά» μπορεί να απομακρύνει αυτούς που σας πλησιάζουν και θέλουν να σας χαρίσουν την αγάπη τους γιατί τους «παγώνει». Αν το ταίρι σας με αυτό τον συνδυασμό σας φαίνεται απόμακρο, μην πανικοβληθείτε. Συζητήστε μαζί του και βάλτε το να σας ανοίξει τη καρδιά του. Όσο και να δυσκολευτεί στην αρχή, τελικά θα τα καταφέρει.

Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο – Νότιος δεσμός στους Ιχθύς (6Ος – 12Ος οίκος)

Η διαίσθησή σας είναι το μεγάλο σας χάρισμα που θα μπορούσε να σας βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις αν δεν συνοδεύονταν από υπερευαισθησία, φόβο, τάσεις φυγής, εσωστρέφεια.

Στόχος σας είναι να συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις σας και να μετουσιώσετε την υπερευαισθησία σε ενέργεια σύνδεσής σας με το Φως για να θεραπεύσετε τόσο τις δικές σας πληγές όσο και των συνανθρώπων σας.

Φοβάστε πάντα την πιθανότητα να πληγωθείτε με αποτέλεσμα να έλκετε αυτούς που σας πληγώνουν και να δικαιώνετε τους φόβους σας. Πρέπει να κατανικάτε τη δική σας σκιά ώστε να μην την έλκετε, να κάνετε θετικές σκέψεις και να πιστέψετε ότι σας αξίζει μια καλή σχέση εμπιστοσύνης και συντροφικότητας.

Στις σχέσεις σας είστε δοτικοί. Όταν ερωτευτείτε γίνεστε θυσία για το ταίρι σας, προσφέρετε απλόχερα τα συναισθήματά σας, προσπαθείτε να το αναδείξετε και –ενίοτε- δουλεύετε εσείς για να πάρει τη δόξα εκείνο. Ωστόσο, πρέπει να μάθετε να διεκδικείτε για να μην ξαναβρεθείτε στη δυσάρεστη κατάσταση να ανακαλύψετε ότι ο/η σύντροφός σας δε θέλει ή δε μπορεί να προσφέρει.

Για να αποκτήσετε το ποθούμενο….

Θα ήταν καλό να μη ξεχνάτε ότι –συνήθως- ένα ταίρι δεν εμφανίζεται ως το μάνα εξ’ ουρανού. Μην παραπονιέστε για τη μοναξιά σας όταν αρνείστε να βγείτε με παρέες, να φερθείτε με αυθορμητισμό, να εμπλακείτε στο ερωτικό παιχνίδι. Αυξήστε το κύκλο σας και μη διστάζετε να κοινοποιείτε τα συναισθήματά σας. Αν έχετε ένα ταίρι με αυτό το συνδυασμό, μην το αφήνετε να χάνεται στον κόσμο του ή να μιλάει συνέχεια για φόβους, λογικούς ή παράλογους. Μιλήστε του για τη δύναμη των θετικών σκέψεων και να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο θα ακούσει αλλά μπορεί κάποια στιγμή να μετατραπεί και σε θεραπευτή σας.

Η κακοπροαίρετη κριτική, η υποχόνδρια συμπεριφορά και η αυστηρότητα μπορεί να απομακρύνει ακόμη και τον πιο προσηνή άνθρωπο. Μην κρύβετε τη καλοσύνη σας και την τάση σας να γίνεστε θυσία για τους άλλους –εκπληκτικά στοιχεία του χαρακτήρα σας- πίσω από αυτές τις ιδιότητές σας για να μη διώχνετε τους αξιόλογους ανθρώπους από κοντά σας. Αν το ταίρι σας έχει αυτό το συνδυασμό, να θυμάστε ότι πίσω από την αυστηρότητά του κρύβεται ένα διαμάντι.

Βόρειος Δεσμός στον Ζυγό – Νότιος δεσμός στον Κριό (7Ος – 1Ος οίκος)

Από την ημέρα που γεννιέστε το κούτελό σας γράφει εργένης! Είστε ανεξάρτητοι, ισχυρογνώμονες, εγωιστές αλλά αυθόρμητοι και ειλικρινείς. Δεν σας αρέσει να ακούτε τις συμβουλές και τις προτροπές των άλλων και φοβάστε τη δέσμευση.

Το μόνο εμπόδιό σας για μια ονειρεμένη εργένικη ζωή, όπου οι εραστές ή οι ερωμένες θα αποτελούν τα λιβανιστήρια της αυταρέσκειάς σας είναι ο προορισμός σας! Το κάρμα σάς εξωθεί στο να παντρευτείτε, να κάνετε σχέσεις, να συνυπάρχετε αρμονικά με τους άλλους και να μοιράζεστε τη ζωή σας με ένα ταίρι.

Η αλήθεια είναι ότι επειδή δυσκολεύεστε να απαλλαγείτε από την αρχηγία και τον αυταρχισμό της, στις πρώτες σχέσεις της ζωής σας μπλέκεστε με άτομα που είναι συναισθηματικά αδιάφορα επειδή θέλουν απλά να σας ακολουθήσουν είτε γιατί είστε επιτυχημένοι επαγγελματικά είτε γιατί η δύναμή σας βαυκαλίζει τις δικές τους ανασφάλειες. Μέχρι να συνειδητοποιήσετε την αξία μιας ουσιαστικής σχέσης, οι συναισθηματικοί άνθρωποι σας εγκαταλείπουν γιατί δεν αντέχουν τα άνισα μέτρα και σταθμά σας με αποτέλεσμα να χωρίζετε, να αποκτάτε τραυματικές εμπειρίες και μετά να γίνεστε ακόμη πιο δύσπιστοι.

Για να αποκτήσετε το ποθούμενο….

Πάρτε το απόφαση! Είστε προορισμένοι για την κουλούρα γι αυτό αφήστε τους εγωισμούς και ενσωματωθείτε με την κοινωνία προκειμένου να διαλέξετε ένα ταίρι που να σας ταιριάζει, να αποφύγετε τα διαζύγια και τα τραύματα. Αν το ταίρι σας έχει αυτό το συνδυασμό, μην το ανταγωνίζεστε. Αν θέλετε να του μιλήσετε για ένα ελάττωμά του, πρέπει πρώτα να του θυμίσετε τα προτερήματά του γιατί μόνο τότε θα σας ακούσει.

Το γνώριμο πεδίο σας είναι «η σπηλιά σας», ο χώρος που κλείνεστε στα δύσκολα και δεν θέλετε επικοινωνία με κανέναν. Όταν αποφασίσετε τη συγκατοίκησή σας με ένα ταίρι, φροντίστε να υπάρχει πάντα ένας τέτοιος χώρος, γραφείο, βιβλιοθήκη, σοφίτα, οτιδήποτε αρκεί να σας ανήκει! Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει αυτόν τον συνδυασμό, μην το εμποδίσετε ποτέ να καταφύγει στη σπηλιά του γιατί θα νιώσει καταπιεσμένο και θα αντιδράσει άσχημα. Η σχέση σας θα παραμείνει επιτυχημένη αν καταλάβετε ότι σε περιπτώσεις απομόνωσης δεν απομακρύνεται από εσάς αλλά συγκεντρώνει δυνάμεις για να έρθει κοντά σας καθώς είναι τόσο έντονος χαρακτήρας που χάνει ενέργεια για το τίποτα.

Βόρειος Δεσμός στο Σκορπιό – Νότιος δεσμός στον Ταύρο (8Ος – 2Ος οίκος)

Το ένστικτό σας είναι πανίσχυρο και σας εξωθεί στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Ξέρετε τι θέλετε και πώς θα το αποκτήσετε.

Σκοπός σας είναι να απαλλαγείτε από τον ατομικισμό σας και την τάση σας να ικανοποιείτε αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας ανάγκες. Πρέπει να συγχωνεύσετε τα συναισθήματα και τα υπάρχοντά σας με κάποιο ταίρι σε μια ουσιαστική σχέση. 

Το μυαλό σας είναι καρφωμένο στο σεξ με αποτέλεσμα να παρασύρεστε σε καταστάσεις που υπόσχονται συναρπαστικές εμπειρίες χωρίς να σας ενδιαφέρει αν ταιριάζετε ή όχι σε άλλους τομείς.

Το κέρδος είναι για σας σημαντικό και νιώθετε την ανάγκη να το εξασφαλίσετε ακόμη και μέσα από τον έρωτα. Είναι σαν να μη βλέπετε τον/την σύντροφο που δεν έχει χρήματα ή μια καλή δουλειά ή τα μέσα να σας προωθήσει για να βγάλετε εσείς πολλά λεφτά. Ωστόσο, με αυτή την εξάρτησή σας από την ύλη μπορεί να απαρνηθείτε μια μεγάλη αγάπη ή να παραμείνετε σε μία σχέση που να σας παρέχει υλική ασφάλεια χωρίς να υπάρχει έρωτας και να είστε ακάλυπτοι συναισθηματικά.

Για να αποκτήσετε το ποθούμενο….

Είναι απαραίτητο να μάθετε να μοιράζεστε πράγματα και συναισθήματα με τους άλλους. Δεν πρέπει να ζηλεύετε αυτά που έχει ο διπλανός σας και να σκέφτεστε μόνο πώς θα τα αποκτήσετε αλλά να συνειδητοποιήσετε ότι η χαρά βρίσκεται στο να υπάρχει στη ζωή σας ένας συνοδοιπόρος για να απολαμβάνετε μαζί του τα πάντα και να είστε ενωμένοι στις χαρές και στις λύπες.

Συνήθως τα θέλετε όλα δικά σας, νομίζετε ότι το αυτονόητο είναι ότι όλοι έχουν τις ίδιες ανάγκες και αδυναμίες με εσάς και σας ξινίζει η πιθανότητα να βλέπει αλλιώς τα πράγματα το ταίρι σας. Πρέπει να μπαίνετε στη θέση του, να βλέπετε τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία. Να είστε έτοιμοι να δώσετε και όχι μόνο να παίρνετε. Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει αυτόν το συνδυασμό πρέπει να το προκαλείτε πάντα με το σεξ και να μην ξεχνάτε ότι είναι το αδύνατό του σημείο. Επίσης θα ήταν προτιμότερο να μην του μιλήσετε από την αρχή για τα περιουσιακά σας στοιχεία για να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά του.

Βόρειος Δεσμός στον Τοξότη – Νότιος δεσμός στους Διδύμους (9Ος – 3Ος οίκος)

Είστε γεννημένοι για νοητικά παιχνίδια. Γνωρίζετε τέλεια το παιχνίδι της πεταλούδας που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι, αντλείτε εμπειρίες και γνώσεις, λατρεύετε τα φλερτ αλλά η δέσμευση είναι θρίλερ για σας.

Στόχος σας είναι να αξιοποιήσετε τις επί μέρους γνώσεις σας, να εμβαθύνετε στα πράγματα και να αποκτήσετε μία πιο ολοκληρωμένη φιλοσοφία. Να αντιληφθείτε το στοιχείο της ολότητας στα πάντα και να μην αντιμετωπίζετε τα πράγματα επιδερμικά. Στις σχέσεις πρέπει να βάζετε το πνεύμα, το συναίσθημα και το σώμα. Όχι λίγο ή κάτι από όλα.

Έξυπνοι καθώς είστε ξεγλιστράτε εύκολα από τις ευθύνες αλλά προορισμός σας είναι όχι μόνο να αναλάβετε ευθύνες αφού πρώτα ωριμάσετε αλλά και να αποτελέσετε τους δασκάλους των συνανθρώπων σας. Αν δεν αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα την προσωπική σας ζωή και εμμείνετε στις επιδερμικές απολαύσεις των φλερτ, θα παραμείνετε προσκολλημένοι στο καρμικό σας παρελθόν και δεν θα έχετε εκπληρώσει το σκοπό σας. Άλλωστε έχετε γεννηθεί για να μην είστε μόνοι και στατικοί αλλά στην αγέλη σας και επεκτατικοί.

Για να αποκτήσετε το ποθούμενο….

Η συμπόρευσή σας με έναν άνθρωπο που να σας συνδέει η ίδια θεώρηση ζωής αποτελεί την ιδανική συνθήκη για να ακολουθήσετε το καρμικό σας μονοπάτι.

Μη φοβάστε τις δεσμεύσεις. Δεν καίνε ούτε περιορίζουν το μυαλό. Αν βρείτε το κατάλληλο ταίρι και αν δεν κολλήσετε στις λεπτομέρειες που ίσως σας ενοχλούν αλλά δείτε σφαιρικά τη σχέση σας και αποφασίσετε ότι σας αρέσει, θα νιώσετε πιο ολοκληρωμένοι.

Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει αυτόν τον συνδυασμό, αρχίστε το διάβασμα αμέσως! Η γνώση, η άποψη επί παντός του επιστητού, οι αναλύσεις των διαφόρων φιλοσοφιών και τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα θα γίνουν οι πόλοι που θα το μαγνητίσουν και θα το φέρουν κοντά σας. Αν προσπαθήσετε να περιορίσετε ένα άτομο με αυτούς τους Δεσμούς Σελήνης, θα το κάνετε να ασφυκτιά μαζί σας και θα καταλυθούν οι δεσμοί σας.   

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ευτυχία σας είναι να αναπτύξετε δραστηριότητες που να σας βγάζουν από τη ρουτίνα (ταξίδια, περιηγήσεις, σπορ, φιλοσοφικές ομάδες). Αν το ταίρι σας δεν μπορεί ή δεν θέλει να ακολουθήσεις πρέπει να σας αφήνει ελεύθερους να απολαμβάνετε τα χόμπι σας.

Βόρειος Δεσμός στον Αιγόκερω – Νότιος δεσμός στον Καρκίνο (10Ος – 4Ος οίκος)

Η προσκόλλησή σας στην οικογένεια είναι δεδομένη. Ωστόσο, είστε τόσο πολύ προσκολλημένοι στο πρότυπο της μητέρας σας, ιδιαίτερα οι άντρες, που ο κίνδυνος είναι να παραμείνετε καθηλωμένοι συναισθηματικά στη νηπιακή σας ηλικία και να αρνείστε τις ευθύνες ενός ενήλικα.

Στόχος σας είναι να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να ωριμάσετε, να βγείτε με θάρρος στην κοινωνία και να κάνετε μία αξιόλογη καριέρα. Η καρμική σας ολοκλήρωση θα επιτευχθεί μόνο αν γίνετε γονείς, πράγμα που ισχύει ακόμη περισσότερο για τις γυναίκες. Ωστόσο, η ιδανική συνθήκη για να μεγαλώσετε παιδιά είναι ένας καλός γάμος ή έστω μία αρμονική συμβίωση.

Μερικές φορές εκτροχιάζεστε από την προσωπική σας ζωή καθώς παρασύρεστε από τα πάθος σας για τα κοινωνικά αξιώματα και την καριέρα με αποτέλεσμα να βάζετε το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα ή να προσποιείστε ότι το αγνοείτε. Αν όμως χτίσετε παλάτια στην άμμο και κάποια διέλευση σας δώσει το μάθημα ότι δεν μπορείτε να είστε αποκομμένοι από το συναίσθημα, δεν θα φταίει η κακή σας τύχη. Έτσι δε είναι;

Για να αποκτήσετε το ποθούμενο….

Είναι άμεση ανάγκη να ενηλικιωθείτε, να ψάχνετε πάντα συναίσθημα από τους οικείους σας για να νιώθετε παιδιά και να αναλάβετε τις ευθύνες σας για να γίνετε γονείς.

Η καριέρα είναι ένα μέσο για να εκπληρώσετε τους καρμικούς σας στόχους γι αυτό και πρέπει να βρείτε ένα ταίρι που θα τη σέβεται. Αν πειστείτε ότι ο μόνος σας προορισμός είναι να μεγαλώσετε τα παιδιά σας και γυρίσετε τη πλάτη στη δουλειά, αργά ή γρήγορα, θα ξεσπάσει η καταιγίδα καθώς θα ξυπνήσει ο άλλος σας εαυτός και φυσικά δεν θα φταίει η μοίρα σας για τις συνέπειες αλλά οι επιλογές σας.

Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει αυτόν τον συνδυασμό στον προσωπικό του χάρτη, μην του στερήσετε ποτέ τη δουλειά και μη θεωρήσετε ότι βάζει την καριέρα πάνω από σας με αποτέλεσμα να την ανταγωνίζεστε. Αν νομίζετε ότι η προσκόλλησή του με τους γονείς ή τα αδέλφια του είναι ανασταλτική για τη δική σας σχέση, προσπαθήστε να του αποσπάσετε την προσοχή, δημιουργώντας μια πολύ ζεστή και ασφαλή ατμόσφαιρα χωρίς να του βάζετε διλλήματα και χωρίς να θίγετε την οικογένειά του.

Βόρειος Δεσμός στον Υδροχόο – Νότιος δεσμός στο Λέοντα (11Ος – 5Ος οίκος)

Αναμφισβήτητα είστε καλά παιδιά! Ο Νότιος δεσμός όμως στον Λέοντα πολύ συχνά σας καθηλώνει στο να παραμένετε εγωκεντρικά παιδιά και δεν σας αφήνει να εκφράσετε το Βόρειο Δεσμό σας στον Υδροχόο που αποτελεί και τον προορισμό σας.

Στόχος σας είναι να αποκτήσετε μία πιο προχωρημένη εικόνα για τα πάντα γύρω σας, να υπηρετήσετε τις επιστήμες ή την αστρολογία ή τις εναλλακτικές θεραπείες, να προσφέρετε στην ανθρωπότητα.

Στις σχέσεις δεν είστε πολύ συναισθηματικοί καθώς ενδιαφέρεστε περισσότερο για το σύνολο των ανθρώπων παρά για τον έναν και μοναδικό. Συχνά ερωτεύεστε είτε αυτούς που σας ερωτεύονται και σας κολακεύουν είτε ένα δυνατό μυαλό, ιδιαίτερα αν πρόκειται για άτομο που θέλει να αφιερωθεί σε ένα σκοπό ή να υποστηρίξει μία ιδεολογία.

Η ιδανική σχέση είναι αυτή που θα σας δίνει ελευθερίες να εκφράσετε την πνευματικότητά σας, ένα ταίρι που δεν θα σας απομακρύνει από τις φιλίες, τις ομάδες, τα ενδιαφέροντά σας. Αν κάνετε ένα συμβιβασμό, θα καταπιεστείτε και θα φύγετε τρέχοντας ή θα φέρεστε με τόση υπεροψία στο ταίρι σας ώστε να μην έχει λόγο να μείνει κοντά σας.

Για να αποκτήσετε το ποθούμενο….

Μη βιάζεστε να παντρευτείτε γιατί αυξάνετε τις πιθανότητες να χωρίσετε, μια και είστε επιρρεπείς στα διαζύγια. Το ιδανικό σας είναι ένα ταίρι που θα σέβεται την ανάγκη σας για έρευνα, για χόμπι, για παρέες, για συζητήσεις πνευματικού, επιστημονικού, ψυχολογικού περιεχομένου. Ο μόνος τρόπος για να παραμείνετε ερωτευμένοι είναι να έχετε ένα τέτοιο άτομο στο πλευρό σας και –κατά προτίμηση- να ασχολείται και αυτό συνειδητά με τη πνευματική του εξέλιξη.

Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει αυτόν το συνδυασμό Δεσμών της Σελήνης, μην ξεχνάτε ότι θέλει επιβραβεύσεις για τα επιτεύγματά του και ότι όσο πιο ελεύθερο το αφήνετε τόσο πιο δεσμευμένο θα είναι μαζί σας.

Συνήθως δεν δείχνετε τα συναισθήματά σας αλλά κάτι τέτοιο είναι πιθανό να παγώσει τον/την σύντροφό σας και οι συνέπειες να είναι δυσάρεστες. Μην παραμελείτε το ταίρι σας και φροντίστε να του χαρίζετε ατμοσφαιρικές στιγμές. Αν είστε ο/η σύντροφος του ατόμου με αυτόν τον συνδυασμό και θέλετε περισσότερο συναίσθημα, αντλείστε το σε στιγμές πνευματικές έξαψης.

Βόρειος Δεσμός στους Ιχθύς – Νότιος δεσμός στην Παρθένο (12Ος – 6Ος οίκος)

Είστε άτομα που από τα γεννοφάσκια σας ξέρετε να πατάτε γερά στη γη, να είστε επιμελείς και σύμφωνοι προς το κοινωνικό κατεστημένο.

Σκοπός σας είναι να ανυψώσετε τη συνείδησή σας και να ενστερνιστείτε την ολιστική σχέση των πραγμάτων, να δείτε πέρα από αυτά που βλέπουν τα μάτια σας, να αφήσετε τη φαντασία σας που την έχετε άφθονη να ταξιδέψει, να κάνετε μια γερή βουτιά στο συλλογικό ασυνείδητο.

Στις σχέσεις σας είστε είτε πολύ επικριτικοί είτε πολύ χαλαροί. Το μέτρο είναι για σας άγνωστη λέξη γι αυτό και αρκετές φορές ταλαιπωρείτε τους εαυτούς σας με διλλήματα του τύπου: Μακάρι ο Βασίλης ο γιάπης και ο Νίκος ο χίπης να ήταν ένα άτομο. Τώρα τι να κάνω;

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάτε τον προορισμό σας που είναι φευγάτος! Λατρεύετε τις τέχνες, τη μεταφυσική, τον κόσμο της φαντασίας, τον κινηματογράφο και όσους ασχολούνται με όλα αυτά είτε επαγγελματικά είτε από χόμπι. Ανεξάρτητα λοιπόν από τους καθωσπρεπισμούς που σας έχουν μάθει, το ταίρι σας πρέπει να είναι στον κόσμο του γιατί εσείς έχετε χρέος να ευτυχίσετε…

Για να αποκτήσετε το ποθούμενο….

Επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας! Η τάση σας να επηρεάζεστε από τους άλλους ή να γίνεστε θυσία καθώς νομίζετε ότι αν πάρετε το ρόλο του θύματος ανεβαίνουν οι μετοχές σας στον παράδεισο, μπορεί να σας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες και να προκαλέσουν την απογοήτευση και την εσωστρέφειά σας. Αξιολογείστε τις ανάγκες σας και βρείτε ένα άτομο που να τις υποστηρίζει.

Αν το ταίρι σας έχει Νότιο δεσμό στη Παρθένο και Βόρειο στους Ιχθείς, ξέρει να αγαπά και μάλιστα με μία αγάπη μοναδική που συγχωρεί, παραχωρεί, αφοσιώνεται. Ωστόσο, είναι πιθανό να νομίζετε ότι δεν σας ξεχωρίζει γιατί αγαπά τους πάντες και έλκεται από κάθε αναξιοπαθούντα. Μην ανταγωνιστείτε αυτή την πλευρά του και μην του βάλετε φραγμούς γιατί θα το οδηγήσετε στη θλίψη. Όσοι έχουν αυτό το συνδυασμό στον αστρολογικό τους χάρτη ξέρουν να αγαπούν και, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν επικεντρώνονται στο να ευλογούν συνεχώς ένα άτομο, τα συναισθήματα που δίνουν όταν είναι ερωτευμένοι είναι μοναδικά.

Η ενασχόληση με τη μεταφυσική ή η ανθρωπιστική προσφορά είναι ο πιο ισχυρός πόλος έλξης για τα άτομα με αυτόν τον συνδυασμό!

Τελευταία ενημέρωση: