Άρης στην Παρθένο από τις 10/7/2023, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1,9 (167 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Με τον ερχομό του Άρη στην Παρθένο ενισχύεται η ζωτικότητα, τερματίζει η αδράνεια και η παθητικότητα, τώρα θα υπάρξει θέληση για ανάληψη πρωτοβουλιών. Οι εργασιομανείς προσοχή στην υπερφόρτωση του καθημερινού προγράμματος, οι αγχώδεις χαρακτήρες θα πρέπει να προσπαθήσουν να χαλαρώσουν. Τα παρορμητικά άτομα θα πρέπει να προσέξουν τη στάση που θα κρατήσουν σε συζητήσεις και διαλόγους, καλό θα είναι να αποφευχθεί η ρήξη και η έντονη αντιπαράθεση. Στο χρονικό διάστημα 10 Ιουλίου με 27 Αυγούστου 2023 θα υπάρξουν θετικά επαγγελματικά ανοίγματα. Σε αισθηματικά ζητήματα ευνοούνται κινήσεις επανασύνδεσης, εσείς που δεν θέλετε οριστικό χωρισμό αξιοποιήστε τις αφορμές που θα σας δοθούν. Διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, κινητοποιείστε και δραστηριοποιήστε, ο Άρης που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στις 10 Ιουλίου περνά στον Παρθένο και θα παραμείνει ως τις 27 Αυγούστου. Ενέργεια και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, μεθοδικότητα θα έχουν οι κινήσεις σας, τώρα θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας, οι εσωτερικές και συναισθηματικές εξάρσεις θα βρίσκονται υπό  έλεγχο. Ανοίγματα θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα μελετήσετε πολύ καλά τι σας συμφέρει και τι όχι, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι δυναμικές και πολύ καλά σκεπτόμενες. Στον αισθηματικό σας τομέα ταχτοποιείτε ζήτημα που σας χαλούσε τη διάθεση , ο δεσμός σας ισορροπεί και σταθεροποιείται. Πως θα είναι ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε, θα κινηθείτε άμεσα και αποτελεσματικά, προτεραιότητα θα δώσετε σε επαγγελματικές υποθέσεις που πρέπει να τις διεκπεραιώσετε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες, ταχτοποιείται οικονομικές υποχρεώσεις που σας προκαλούν άγχος. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται ευχάριστα συμβάντα, εσείς που είστε χωρίς σχέση ετοιμαστείτε να χαρείτε και να ενθουσιαστείτε. Μια καινούργια γνωριμία θα απασχολήσει την καρδιά σας, γοητευτικό πρόσωπο θα περάσει στη ζωή σας, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε σταθερό ταίρι. Πως θα είναι ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, από τις 10 Ιουλίου ως τις 27 Αυγούστου ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο, δυναμικός θα είναι ο λόγος σας, με τα μελετημένα και έξυπνα επιχειρήματα σας θα καταφέρετε να πείσετε και να περάσετε το δικό σας. Λύνονται τυχόν προβλήματα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον , ενδιαφέρον υποστήριξη και προστασία θα προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα κυρίως σε γονείς και παιδιά. Για τους μοναχικούς και ελεύθερους θα σημειωθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας , το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα κερδίσει την καρδιά σας, η προσωπικότητα του θα σας ενθουσιάσει. Πως θα είναι ο Δίδυμος σήμερα στα αισθηματικά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, το χρονικό διάστημα  10 Ιουλίου με 27 Αυγούστου που ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε, διευρύνεται ο κοινωνικός και προσωπικός σας κύκλος. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, ο δεκτικός τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε τις καταστάσεις, τις επαφές και τις σχέσεις, θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε. Εσείς οι χωρισμένοι που επιθυμείτε επανασύνδεση θα έχετε ευκαιρία σμίξης, πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας, μιλήστε με ειλικρίνεια θα καταφέρετε να καταλήξετε σε επανένωση. Οικογενειακή σας υπόθεση κλείνει με ευχάριστο γεγονός, σε περίπτωση που υπήρχε κάποια στενάχωρη κατάσταση τώρα δίνονται οι κατάλληλες εξηγήσεις τερματίζουν οι διαφωνίες. Πως θα είναι ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά του.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον Άρη να εμφανίζεται στην Παρθένο το χρονικό διάστημα 10 Ιουλίου με 27 Αυγούστου ενδεχομένως να σας απασχολήσουν ζητήματα αγοροπωλησιών, εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα γύρω από χρηματικά ποσά. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο χειρισμό των εσόδων σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική αύξησης ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση και τα περιττά έξοδα. Κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά, σας συμβουλεύω να προτιμήσετε τις αποταμιευτικές ή επενδυτικές κινήσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν άμεσα και δυναμικά ξεκαθαρίσματα, εσείς και το ταίρι σας περνάτε σε δημιουργική περίοδο, δεν αποκλείεται να μπείτε σε σκέψεις δέσμευσης. Πως θα είναι ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο σας μαχητικός θα είναι ο λόγος σας, στόμφο θα έχει ο τρόπος ομιλίας σας, προσοχή στις συζητήσεις σας επαγγελματικές κα προσωπικές. Δεν αποκλείεται να γίνει κάπως πεισματική η στάση σας, καλό θα είναι να οριοθετήσετε την ορμητικότητα σας, αποφύγετε την αιχμηρή κριτική και τις εριστικές κουβέντες. Αλλαγές θα υπάρξουν στις εργασιακές σας συνθήκες, τα γεγονότα θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, ίσως να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν αντίχτυπο στο μέλλον σας. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε στη ζωή σας ένα καινούργιο πρόσωπο. Πως θα είναι ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά του.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 27 Αυγούστου που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, προτεραιότητα θα δώσετε στον εαυτό σας, στην προσωπική σας ευημερία, στην κοινωνική σας εικόνα και κυρίως στην ψυχολογία σας. Οι δραστηριότητες σας στόχο θα έχουν να ανανεωθείτε να ηρεμήσετε και να εξελεγχτείτε σε προσωπικό επίπεδο. Ιδιαίτερη σημασία θα δώσετε στην εξωτερική σας εμφάνιση ταυτοχρόνως ίσως να αποφασίσετε να μπείτε σε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν προσεγγίσεις και επιτυχίες, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δείξει το ενδιαφέρον του, στο χέρι σας θα είναι αν προχωρήσουν οι επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο. Πως θα είναι ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον Άρη να εισέρχεται στην Παρθένο οργανώνεστε κοινωνικοποιήστε, διευρύνετε στόχους δραστηριότητες και βλέψεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σκοπός σας θα είναι να βάλετε στη ζωή σας καινούργια πρόσωπα είτε ως συνεργάτες, είτε ως φίλους. Στον αισθηματικό σας τομέα θα προκύψει νέα γνωριμία, θα σας ενθουσιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να σας πολιορκήσει και να σας κερδίσει. Επαγγελματικά και οικονομικά ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, στο διάστημα 10 Ιουλίου με 27 Αυγούστου δημιουργικές θα είναι οι προτάσεις που θα λάβετε, θα είστε σε θέση να τις σκεφτείτε σοβαρά και όχι επιφανειακά. Πως θα είναι ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, το χρονικό διάστημα 10 Ιουλίου με 27 Αυγούστου θα προκύψουν γεγονότα και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε επαγγελματικά, ωστόσο αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι μεθοδικότητα ορθολογισμός και σωστός υπολογισμός. Καινούργιες προτάσεις θα λάβετε, θα πρέπει να αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό ή την υπεροψία. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στους διαλόγους με τους ανώτερους σας ή με πρόσωπα που έχετε την προσδοκία να σας στηρίξουν. Στον οικονομικό σας τομέα θα υπάρξει ενδεχόμενο αύξησης, προσοχή σε όρους δανείων, στις συμφωνίες σας θα πρέπει ο χειρισμός σας να είναι αναλυτικός και οξυδερκής. Πως θα είναι ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο ερχομός του Άρη στην Παρθένο ενδεχομένως να σας κάνει κάπως ανικανοποίητους, η προσπάθεια σας να διεκδικήσετε το κάτι καλύτερο ή το κάτι επιπλέον θα σας βγει σε καλό, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε να κερδίσετε και να επεκταθείτε. Εσείς που ασχολείστε με επιχειρήσεις ή με ελεύθερα επαγγέλματα θα βελτιωθείτε, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, σας έρχεται περισσότερη δουλειά συνοδευόμενη με την ανάλογες χρηματικές απολαβές. Στο χρονικό διάστημα 10 Ιουλίου με 27 Αυγούστου θα είστε δραστήριοι και πολυάσχολοι. Καλό θα είναι να μην παραμελήσετε την υγεία σας, ενδιαφερθείτε για την φυσική σας κατάσταση, φροντίστε να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά. Πως θα είναι ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Άρη να εμφανίζεται στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου ως τις 27 Αυγούστου εξελίξεις θα υπάρξουν σε οικονομικά σας ζητήματα. Θα σας απασχολήσουν καινούργιες προτάσεις και νέα ενδεχόμενα, οι αποφάσεις σας δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές, καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία ή αυτοεκτίμηση. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε επαφές με τον πρώην ταίρι σας, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση, οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις δικές σας διαθέσεις. Για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με ένα καινούργιο πρόσωπο. Πως θα είναι ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά του.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με τον Άρη να εμφανίζεται στην Παρθένο πεισματική  θα είναι η στάση σας, προσοχή σε εντάσεις, κόντρες, και αισθηματικά καβγαδάκια. Σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε συγκαταβατικοί, στο χρονικό διάστημα 10 Ιουλίου με 27 Αυγούστου η αυτοσυγκράτηση θα είναι απαραίτητη. Σε θέματα διεκδικήσεων οικονομικών ή αισθηματικών καλό θα είναι να μην πιέσετε ή επιμείνετε παραπάνω απ όσο θα πρέπει, αν θέλετε να κερδίσετε και όχι να απογοητευτείτε τότε ο χειρισμός σας θα πρέπει να είναι διπλωματικός. Οι συγκρούσεις και οι λεκτικές διαμάχες δε θα σας βγουν σε καλό, αν παρατραβήξετε το σκοινί το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό. Πως θα είναι ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά του.

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)