Σαββατοκύριακο 12 ως 13/2/2022, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι φίλοι!! Οι προσωπικές μας ανάγκες έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής αυτό το διήμερο. Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι θα επιδιώξουμε να επικοινωνήσουμε και να κοινωνικοποιηθούμε με τους γύρω μας, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ευνοϊκά στην προσωπική μας ζωή, καθώς έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε όμορφες στιγμές αρκεί να μην εμπλακούμε σε αντιδικίες κάτι που θα μας είναι εύκολο και να μην εγκλωβιστούμε σε εγωκεντρικές τάσεις που μόνο προβλήματα θα φέρουν.

Το βράδυ του Σαββάτου πιθανά να φέρει στο προσκήνιο κατήφεια, απαισιοδοξία και άγχος και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε για να μην υπάρξουν συγκρούσεις στην προσωπική μας ζωή που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Καλό είναι να αφήσουμε στην άκρη ότι μας προβληματίζει και να επιδιώξουμε να ξεφύγουμε διαφυλάσσοντας έτσι την προσωπική μας ζωή.

Ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να μας οδηγήσουν σε άκρως ελεγκτικές και εξουσιαστικές διαθέσεις, κάτι που θα δυναμιτίσει το κλίμα τόσο με το ταίρι όσο και με πιθανή μία γνωριμία. Είναι προτιμότερο να μετουσιώσουμε την ένταση σε πάθος και έτσι να οδηγήσουμε την προσωπική μας ζωή σε μοναδικές στιγμές ερωτισμού. Η Κυριακή ανεβάζει την ένταση, βοηθάει όμως και στο να δραστηριοποιηθούμε κοινωνικά και έτσι μπορούμε να απολαύσουμε τις τελευταίες στιγμές αυτού του διημέρου περνώντας όμορφα, προσοχή μόνο γιατί η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα, το ίδιο και ο εγωισμός και αυτό μπορεί να φέρει προστριβές.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο και είσαι ο πρωταγωνιστής, καθώς είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσεις ότι σε καλύπτει συναισθηματικά και ψυχικά από το σύντροφό σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο το βράδυ που εντείνει κατήφεια και άγχος που δημιουργεί απόσταση και ψυχρότητα. Η Κυριακή εγείρει ανασφάλειες που θα πρέπει να πειθαρχήσεις ώστε να μην οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι ξεκάθαρο ότι είσαι στο επίκεντρο της προσοχής και η διάθεση για ερωτικό παιχνίδι εκτοξεύεται στα ύψη. Πιθανότητες για νέες γνωριμίες είναι πολλές. Η Κυριακή φέρνει στην επιφάνεια φόβους που μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη εσωστρέφεια και ευαισθησία θα υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς έρχονται στην επιφάνεια αναμνήσεις του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψύχραιμη στάση σου το βράδυ του Σαββάτου. Η Κυριακή εκτοξεύει φόβους και χειριστικές διαθέσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να έχεις τη διάθεση να απομονωθείς, κάτι που δεν θα βοηθήσει σε πιθανή νέα γνωριμία. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, ιδιαίτερη προσοχή όμως θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί γιατί συγκρουσιακές διαθέσεις και η σκληρότητα μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές θα χαλάσουν περαιτέρω τη διάθεσή σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φίλοι και οι παρέες είναι σημαντικές αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό το διήμερο, σε ωθεί σε έντονη κοινωνικότητα και σε κοινές δράσεις με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση σας. Δείξε λογική και ψυχραιμία την Κυριακή το πρωί μπορεί να σε οδηγήσει πιθανά σε συγκρούσεις, ψυχρότητα και εξουσιαστικές τάσεις που θα δυναμιτίσουν το κλίμα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το φιλικό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί αυτό το διήμερο και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για πιθανές νέες γνωριμίες μέσα από φίλους που θα εκτοξεύσουν τη διάθεσή σου. Το Σάββατο μπορεί να σε οδηγήσει σε κατήφεια και απαισιοδοξία χαλώντας την ατμόσφαιρα με πιθανό πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι και η Κυριακή πιθανά να εντείνει απωθημένα γι’ αυτό πρόσεξε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, πιθανές υποχρεώσεις επαγγελματικές μπορεί να σε απασχολούν που θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και την πορεία της σχέσης σου. Ιδιαίτερα το Σάββατο εντείνει την απολυτότητα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Η Κυριακή εκτοξεύει ανασφάλειες και φόβους στην επιφάνεια που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.   

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολήσουν, δίνοντας σου όμως παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. Μην αφήσεις την απαισιοδοξία να χαλάσει το κέφι σου το Σάββατο το βράδυ και πιθανούς φόβους και ενοχές την Κυριακή το πρωί καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργήσουν εμπόδια στις όποιες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν με πιθανή νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας βρίσκεται στο επίκεντρο γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς απογειώνεσαι συναισθηματικά, κάτι που σε βοηθάει να λειτουργήσεις άκρως ανανεωτικά και στη σχέση σου εκδηλώνοντας άμεσα τον πόθο και το πάθος στο σύντροφό σου. Εάν καταφέρεις να αποφύγεις το Σάββατο το βράδυ πιθανή κατήφεια και απαισιοδοξία και την Κυριακή το πρωί απωθημένα και ανασφάλειες που θα έρθουν στην επιφάνεια έχεις τις δυνατότητες να περάσεις ένα υπέροχο διήμερο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το Σαββατοκύριακο είσαι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς ο ερωτισμός, το πάθος και η λάμψη σου δεν μπορούν να μείνουν απαρατήρητα. Προσπάθησε μόνο να χαλιναγωγήσεις πιθανή απολυτότητα και εγωισμό το Σάββατο το βράδυ και έντονες εγωιστικές και χειριστικές διαθέσεις την Κυριακή το πρωί και είμαι βέβαιος ότι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο, είναι γεγονός ότι η ζήλια και η καχυποψία κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και ψύχραιμος. Το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί το κλίμα εντείνεται ακόμα περισσότερο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να σκεφτείς πολύ καλά πριν εκφράσεις οποία σου ανασφάλεια ή συναίσθημα με επικριτικό τρόπο για να αποφύγεις έτσι αντιπαραθέσεις που δεν θα βοηθήσουν την προσωπική σου ζωή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι γεγονός ότι ο εκνευρισμός βρίσκεται στο αποκορύφωμα, παράλληλα όμως σου δίνεται η ευκαιρία για νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για έντονο πάθος. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί διότι, θα προκαλέσουν κατήφεια και εξουσιαστικές διαθέσεις που θα εμποδίσουν την όποια εξέλιξη μπορεί να υπάρξει με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου καθώς έχεις τη διάθεση να ικανοποιήσει τις ανάγκες του και να εξισορροπήσεις ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Η Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει άκρως συγκρουσιακή το κλίμα λόγω απαισιοδοξίας, σκληρότητας και ανασφαλειών.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να παίξεις σε ερωτικό επίπεδο και γιατί όχι να υπάρξουν νέες γνωριμίες άκρως ενδιαφέρουσες για την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε όμως να διαχειριστείς με ψυχραιμία τη διάθεσή σου το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί καθώς οι συνθήκες που δημιουργούνται μπορεί να σε οδηγήσουν σε απομάκρυνση ή σε έντονα χειριστική διάθεση που θα προκαλέσουν προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το επόμενο διήμερο και πιθανά καθημερινά ζητήματα να απασχολήσουν εσένα και το ταίρι σου που μπορεί να σου προκαλέσουν άγχος και γκρίνια, γι’ αυτό καλό είναι να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει και να προσπαθήσεις να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί καθώς η ένταση ανεβαίνει και η επιθετικότητα σου λόγω φόβων ανασφαλειών και απαισιοδοξίας πιθανά να γίνει εντονότερη.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το Σαββατοκύριακο το πιθανότερο είναι να συναναστραφείς πρόσωπα από τον εργασιακό σου χώρο μέσα από τα οποία μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να αποφύγεις επικριτικές διαθέσεις το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί, κάτι που θα βοηθήσει στο να εξελιχθεί η όποια κατάσταση μπορεί να προκύψει με νέο πρόσωπο που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι γεγονός ότι η ανάγκη για ξεφάντωμα και διασκέδαση απογειώνεται, έτσι και η ερωτική σου ζωή καθώς έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις πιθανή νευρικότητα το Σάββατο το βράδυ και ανασφάλειες την Κυριακή το πρωί και είναι βέβαιο ότι αν διαχειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο τη διάθεσή σου θα αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι ξεκάθαρο ότι η διάθεση για ερωτικό παιχνίδι εκτοξεύεται κάτι που δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για πιθανές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου. Δείξε μόνο προσοχή το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί καθώς η διάθεσή σου θα έχει σκαμπανεβάσματα και πιθανή κατήφεια και εξουσιαστικές διαθέσεις να προκαλέσουν ζητήματα χωρίς λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο και είναι γεγονός ότι αυτό που επιθυμείς περισσότερο είναι να βρεθείς στον προσωπικό σου χώρο με το σύντροφό σου και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές για δύο. Η διάθεσή σου μπορεί να παίξει παιχνίδια και να χαθεί το μέτρο δημιουργώντας έντονα προβλήματα με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το Σαββατοκύριακο σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να βρεθείς σε ασφαλές περιβάλλον, γι’ αυτό στρέφεσαι σε οικεία φιλικά πρόσωπα μέσα από τα οποία μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες σημαντικές για εσένα. Η Κυριακή εκτοξεύει την ένταση και μπορεί να προκληθούν ζητήματα χαλώντας την όποια πορεία μπορεί να υπάρξει γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονα κοινωνικές στιγμές μπορεί να ζήσεις σε αυτό το διήμερο με το ταίρι σου. Είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις την ευκαιρία για παρέες, διασκέδαση, κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που μπορούν να απογειώσουν το κέφι και την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Δείξε προσοχή το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί, καθώς εντείνονται απαισιοδοξία και φόβοι και μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις που θα χαλάσουν το κλίμα αυτού του διημέρου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, έχεις την ευκαιρία αυτό το διήμερο να περάσεις υπέροχα και να φλερτάρεις μοναδικά, καθώς το Σάββατο δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για πιθανές νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το κέφι και τη διάθεσή σου. Ιδιαίτερη προσοχή καλό είναι να δείξεις το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί όπου η ένταση ανεβαίνει και απολυτότητα και ανασφάλειες μπορεί να χαλάσουν την ψυχολογία σου επηρεάζοντας τις εξελίξεις.

 ΙΧΘΥΣ

Γεγονός είναι ότι αυτό που επιθυμείς διακαώς αυτό το διήμερο είναι ασφάλεια, ήρεμες στιγμές και έντονο πάθος που μπορείς να ζήσεις με το σύντροφό σου. Οι προϋποθέσεις είναι οι καταλληλότερες να περάσεις υπέροχα αρκεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, καθώς κατήφεια και απωθημένα μπορεί να παίξουν παιχνίδια που να εκτοξεύσουν την κτητικότητα και τη συγκρουσιακή διάθεση στη σχέση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο είναι ξεκάθαρο ότι θέλεις να περάσεις όμορφα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει η έντονη κοινωνικότητα γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να βρεθείς με λίγους και καλούς φίλους μέσα από τους οποίους μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να απογειώσουν το ερωτικό πάθος. Δείξε προσοχή το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής όπου η νευρικότητα, η απαισιοδοξία και οι ανασφάλειες μπορεί να σε επηρεάσουν και δεν θα χάσεις.

Τελευταία ενημέρωση: