Ερμής στον Τοξότη από τις 10/11/2023, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (97 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Τα λόγια σας έχουν ενθουσιασμό και ειλικρίνεια χάρη στον Ερμή που από τις 10 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου 2023 θα βρίσκεται στο περιπετειώδες και ανάλαφρο ζώδιο του Τοξότη. Τώρα μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, έχετε πάθος για γνώση και αναζητάτε να ζήσετε πολλές εμπειρίες, βλέπετε τη ζωή αισιόδοξα και επεκτατικά. Διευρύνετε τους γνωστικούς και κοινωνικούς ορίζοντές σας, αναζητάτε να μελετήσετε τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, το νόμο. Με τον Ερμή στον Τοξότη θα γίνεστε ανοιχτόμυαλοι, θα φιλοσοφείτε τη ζωή, θα μιλάτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια. Έχετε μεγάλα οράματα για το μέλλον, συνομιλείτε χαρούμενα και με ενθουσιασμό.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Τοξότη στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας κάνει ανοιχτόμυαλους, έχετε νέες ιδέες για να ξεφύγετε από την ανία και την πλήξη, προγραμματίζετε ταξίδια (όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες), θέλετε να φύγετε μακριά από την πόλη σας. Ίσως επεκτείνετε ένα έργο σας ή την επιχείρησή σας σε άλλη πόλη από τη δική σας ή το εξωτερικό. Βρίσκεστε με ανθρώπους που διευρύνουν τους γνωστικούς σας ορίζοντες και σας προκαλούν διανοητική διέγερση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Το πάθος και η γοητεία στα λόγια σας σάς κάνουν ακαταμάχητους, χάρη στον Ερμή που κινείται στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας. Οι άνθρωποι έρχονται δίπλα σας για να ζητήσουν τη γνώμη και τις συμβουλές σας και εσείς είστε πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσετε. Ίσως ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τους άλλους. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνομιλίες με τον αγαπημένο σας για σταθερότητα και δέσμευση σας φέρνει ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Είστε ειλικρινείς και εκφραστικοί στα λόγια σας, τώρα θέλετε να μάθετε, αλλά και λέτε την αλήθεια. Αν είστε μόνοι, νέες γνωριμίες σας βγάζουν από τη ρουτίνα σας, επικοινωνείτε με άτομα έμπειρα και πνευματώδη, που ξέρουν πώς να σας κάνουν να ζήσετε μια τρελή περιπέτεια. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, με τον Ερμή στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, έτσι αγχώνεστε για τα μικρά καθημερινά πράγματα, καθώς πιέζεστε να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες στην καθημερινότητά σας. Στην εργασία σας, είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και εύστροφοι, έτσι μπορεί να αποπερατώσετε ένα έργο, ίσως με τη βοήθεια των συναδέλφων σας ή ατόμων που είναι γνώστες του αντικειμένου. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σάς βοηθά να έχετε μια επεκτατική και χαρούμενη διάθεση, βλέπετε πιο αισιόδοξα τον έρωτα και τη ζωή. Αν είχατε απογοήτευση στη σχέση σας τον τελευταίο καιρό, ετοιμαστείτε να ανακάμψετε συναισθηματικά και ψυχικά. Αν είστε μόνοι, έχετε μια ανέμελη επικοινωνιακή διάθεση, είστε ειλικρινείς με τις επιθυμίες σας, διασκεδάζετε και φλερτάρετε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκεντρώνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι σας για να συζητήσετε και να διασκεδάσετε, χάρη στον Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Είστε χαρούμενοι και εκφραστικοί, αισθάνεστε γαλήνια όντας στο σπίτι σας, αφήνετε πίσω σας τις δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος. Ίσως κάνετε ένα ταξίδι (όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες), προκειμένου να επισκεφτείτε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Η διπλωματία και η πειθώ σας, φέρνουν πολύ κόσμο γύρω σας χάρη στον Ερμή στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Μεταδίδετε με ευχέρεια τις ιδέες και τις απόψεις σας, έχετε δίψα για γνώση, έτσι ίσως εγγραφείτε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια. Μπορεί να αποφασίσετε να πάτε ένα ταξίδι (όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες) και διαδίδετε σημαντικές πληροφορίες και ειδήσεις, μόνο φροντίστε να κρατηθείτε μακριά από το κουτσομπολιό. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ωθεί να περιορίσετε τις άσκοπες σπατάλες για την καλοπέρασή σας και να αναδιοργανώσετε τον προϋπολογισμό σας. Ίσως ξοδέψετε χρήματα προκειμένου να μάθετε μια νέα γνώση ή για ένα ταξίδι (όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες). Μπορεί επίσης να κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία, η οποία σας βοηθά να επεκτείνετε την επιχείρησή σας σε άλλη πόλη από τη δική σας ή το εξωτερικό. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία και η ευγλωττία στα λόγια σας ξεσηκώνουν τους γύρω σας, χάρη στον Ερμή στο ζώδιό σας. Αν έχετε ένα σημαντικό μήνυμα να μεταδώσετε ή θέλετε να κάνετε κάποια παρουσίαση, ο Ερμής σάς βοηθά να πείσετε το ακροατήριό σας και να μαγέψετε το κοινό σας με την εξυπνάδα και την ευστροφία σας. Μόνο φροντίστε να είστε συνεπείς σε ό,τι λέτε, μη δίνετε υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρήσετε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διαίσθησή σας σάς κατευθύνει στο σωστό δρόμο για να κάνετε σωστές επιλογές, τόσο στην ερωτική όσο και στην οικονομική σας ζωή, καθώς ο Ερμής κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας έχουν προξενήσει πόνο στο παρελθόν, αλλά και να αποδεχτείτε τη συγνώμη κάποιου που σας έβλαψε, προκειμένου να απελευθερωθείτε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διασκεδάζατε με τους φίλους σας, μιλάτε περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα χάρη στον Ερμή στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Έχετε μια ενθουσιώδη και εύθυμη διάθεση, μεταδίδετε πολλές σημαντικές πληροφορίες σε ένα ευρύ κοινό, συζητάτε με άτομα που έχουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο και εμπειρίες. Πολλοί άνθρωποι σας προσκαλούν στον κοινωνικό κύκλο τους κι εσείς περνάτε ανάλαφρες στιγμές. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας ωθεί να επεκτείνετε τις γνώσεις σας στο αντικείμενο της εργασίας σας ή ίσως πάτε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Είστε εύστροφοι και κινείστε στρατηγικά στην εργασία σας, έχετε δίπλα σας πιστούς συμμάχους, που σας δίνουν λύσεις σε δυσεπίλυτα επαγγελματικά προβλήματα. Τώρα κάνετε περισσότερες συζητήσεις για τους μακροπρόθεσμους επαγγελματικούς στόχους σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS