Σαββατοκύριακο 13 με 14 7 2019, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη το Σάββατο θα είναι μια ιδιαιτέρως δυναμική και ζωηρή μέρα με αλλαγές στις διαθέσεις και στις επιθυμίες. Ανάγκη θα είναι να φύγει η στασιμότητα και να δοθεί ώθηση στις καταστάσεις. Οι σχέσεις θα προχωρήσουν, οι επαφές θα πάρουν προσωπική όψη, κάποιοι θα αποφασίσουν να προσεγγίσουν ή να μετατρέψουν τις φιλικές συναντήσεις σε ερωτικές.

Η Κυριακή θα είναι μια ανήσυχη μέρα, με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα έχουν προβληματάκια στην επικοινωνία με το ταίρι τους, η συνεννόηση θα είναι δύσκολη γιατί οι διαθέσεις δεν θα είναι συμβιβαστικές. Εξουσιαστικά πείσματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως ο καθένας να προσπαθήσει να υπερισχύσει έναντι του άλλου, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν τα καβγαδάκια. Προσοχή στις πληροφορίες στα κουτσομπολιά και γενικότερα στον τρόπο που θα μεταφερθούν οι ειδήσεις και οι εικασίες.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Άρη δυναμική και άμεση θα είναι η στάση σου, στο ταίρι σου θα μιλήσεις ευθέως, δεν θα θελήσεις μισόλογα και καμουφλαρισμένες κουβέντες. Προσοχή την Κυριακή με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, στις διεκδικήσεις σου δεν θα πρέπει να βγάλεις εξουσιαστική στάση. Η Κυριακή θα είναι επικοινωνιακά μια επικίνδυνη μέρα, θα πρέπει να αποφύγεις τις κόντρες και τις συγκρούσεις για να μην χαλάσεις τη μέρα σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η δυναμικά θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο σου, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα τονώσει την ανάγκη σου να βγεις από τα προκαθορισμένα. Είναι πολύ πιθανόν να ρισκάρεις να προσεγγίσεις ή να κάνεις μια συγκεκριμένη πρόταση σε πρόσωπο που από καιρό έχεις στο στόχαστρο σου. Ικανοποιητική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβεις, το αποτέλεσμα θα σε ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα έχεις διάθεση για αλλαγές, θα χαρακτηρίζεσαι από ζωτικότητα. Ανάγκη σου θα είναι να διασκεδάζεις και να δοκιμάσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό από τις συνηθισμένες σου επιλογές. Την Κυριακή ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα σου φέρει μια ελαφριά νευρικότητα, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις την παρορμητικότητα σου. Προσπάθησε η στάση σου να είναι συγκαταβατική, απέφυγε τις κόντρες και τις κατά μέτωπο ρήξεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη στην περίπτωση που θέλεις να φλερτάρεις ή να προσεγγίσεις ακολούθα την πεπατημένη οδό καλό θα είναι να κινηθείς προσγειωμένα εκ του ασφαλούς. Άσε στην άκρη τα παράτολμα και τα πρωτοποριακά, χρησιμοποίησε την κλασική δική σου μέθοδο, μη παρασυρθείς από συμβουλές τρίτων ή από την παρακίνηση κάποιων φιλικών σου προσώπων. Θα πετύχεις στον στόχο σου αρκεί να μείνεις πιστά στο δικό σου στυλ προσέγγισης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη το σαββατοκύριακο σου θα ξεκινήσει αισιόδοξα ίσως και κάπως δυναμικά με ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλάρωση. Το ταίρι σου θα σε ενθαρρύνει σχετικά με μια ιδέα σου, κάτι που σκέφτεσαι ή που έχεις προτείνει θα μπει σε εφαρμογή. Το Σάββατο θα είναι μια τονωτική μέρα, ωστόσο η Κυριακή δεν θα έχει την ίδια εξέλιξη, με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα προσοχή στους διαλόγους με το ταίρι σου, ίσως να υπάρξουν εξουσιαστικές διαθέσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η κυρίως το Σάββατο που η Σελήνη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη προσπάθησε να δώσεις ώθηση σε συναισθηματικές υποθέσεις ή σε σχέσεις που πάγωσαν και έμειναν στη μέση χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο. Αν προσπαθήσεις να κινήσεις τα νήματα η εξέλιξη θα σε ικανοποιήσει, δεν θα υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα. Την Κυριακή με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μην εμπιστευτείς και πολύ τις πληροφορίες που θα σου δώσουν για ένα συγκεκριμένο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο θα είναι μια αρκετά ζωηρή μέρα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη ίσως να κινηθείς λίγο αντισυμβατικά, θα έχεις τη διάθεση να κάνεις ασυνήθιστες επιλογές. Την Κυριακή με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ίσως να μην είναι ιδιαιτέρως συμβιβαστικός είναι ο τρόπος σκέψης σου. Στην περίπτωση που κινηθείς κυριαρχικά προσοχή να μη χαλάσεις την ισορροπία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ελλοχεύει κίνδυνος να βρεθείς απέναντι σε αντιδράσεις και αντιρρήσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη, πολύ πιθανό να δώσεις το πράσινο φως σε ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό σε πολιορκεί με έμμεσο ή άμεσο τρόπο. Δώσε ώθηση στα γεγονότα, θα μπορέσεις να τονώσεις την όλη κατάσταση, ουσιαστικά θα είναι στο χέρι σου αν θα γίνει σχέση και ποτέ ακριβώς. Θα είναι σωστή η απόφαση σου να μην καθυστερήσεις άλλο τη μεταξύ σας εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο με τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σου, θα θελήσεις να περάσεις τη μέρα σας κάνοντας πράγματα διαφορετικά και ανανεωτικά. Κάνε τις προτάσεις σου, μίλα ανοιχτά γι αυτό που θέλεις και έχεις ανάγκη. Την Κυριακή με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα αυστηρή κριτική θα ασκήσεις στο ταίρι σου, ίσως να υπάρξουν εκνευρισμοί και θυμοί, προσπάθησε να μιλήσεις με τρόπο διακριτικό απέφυγε να φουντώσεις τα πνεύματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη επιθυμία σου θα είναι να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που να μπορεί να σε συναρπάσει και να δώσει μια διαφορετική ώθηση στην προσωπική σου ζωή. Την Κυριακή με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σου δίνω τη συμβουλή να μη σνομπάρεις με ύφος ή τρόπο υπεροπτικό, αν κάτι ή κάποιο πρόσωπο δεν σου αρέσει προσπάθησε να το αποφύγεις ευγενικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη, μια πρόταση που θα γίνει σε εσένα και το ταίρι σου θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα συνηθισμένα και να περάσετε μια ιδιαιτέρως ευχάριστη και τονωτική μέρα. Η Κυριακή με τον Ήλιο να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ίσως να είναι μια περίεργη μέρα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις, ίσως να βγει η κούραση των προηγούμενων ημερών, προσοχή στα νεύρα και στις αντιδραστικές ενέργειες.

Εσύ που είσαι μόνος/η το Σάββατο με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα είναι μια καλή μέρα να προσπαθήσεις να τονωθείς συναισθηματικά και να ξεσκάσεις. Την Κυριακή με τον Ήλιο να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα κάτι θα υποψιαστείς σχετικά με ένα πρόσωπο και θα αναθεωρήσεις, καλό θα είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, θα πρέπει πρώτα να διαπιστώσεις αν αυτό που σκέπτεσαι είναι όντως αλήθεια.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη αυθόρμητη θα κάνει τη στάση σου, ανανεωτικές προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, γενικότερα θα θελήσεις να αναζωογονήσεις τις συνθήκες και να περάσεις ένα τονωτικό διήμερο. Την Κυριακή με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα προσπαθώντας να ανακαλύψεις κάτι με πιεστικό τρόπο ενδεχομένως να δεχτείς αντιδράσεις που δεν θα σου αρέσουν. Καλό θα είναι να μην πιέσεις τις καταστάσεις, βγάλε στην επιφάνεια τη διπλωματική πλευρά του χαρακτήρα σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η την Κυριακή η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα φέρει γεγονότα που θα καταφέρουν να αναστατώσουν τα αισθήματα, ένα τυχαίο συμβάν θα σε βάλει σε περίεργες σκέψεις και ανησυχίες. Δεν αποκλείεται η όλη υπόθεση να αφόρα κάποια προηγουμένη σου σχέση ή κάποιο πρόσωπο με το οποίο τον τελευταίο καιρό έχετε έρθει συναισθηματικά πιο κοντά. Κάτι θα μάθεις και θα χρειαστεί να πάρεις νέες αποφάσεις ή να αλλάξεις την τακτική σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη θα υπάρξει άνοιγμα για δυναμικές συζητήσεις, καλό θα είναι να δείξεις στο ταίρι σου τι αισθάνεσαι και ποιες είναι οι πραγματικές σου σκέψεις. Την Κυριακή με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα πρέπει αποφύγεις τις εντάσεις, μη δώσεις τροφή για να δημιουργηθούν αμφιβολίες. Μέσα στο διήμερο τα γεγονότα θα είναι καθοριστικά γι αυτό θα πρέπει να κινηθείς με ειλικρίνεια ταυτοχρόνως όμως και με αυτοσυγκράτηση.

Εσύ που είσαι μόνος/η ενδιαφέρουσα θα βρεις την προσωπικότητα ενός ατόμου που θα σου συστήσουν, με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη δεν θα ακινητοποιηθείς, απεναντίας θα δράσεις και μάλιστα με άνεση και αυτοπεποίθηση. Κάνε το βήμα να εκδηλωθείς, σου δίνω τη συμβουλή να μην φοβηθείς την απόρριψη, οι δυναμικές και οι απελευθερωμένες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη. Μέσα στο διήμερο θα υπάρξει ουσιαστική ευκαιρία που δεν θα πρέπει να την χάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη κάτι θα προσπαθήσεις να διεκδικήσεις και θα το καταφέρεις, θα πάρεις τελικά αυτό που θέλεις, θα γίνει το δικό σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την Κυριακή που ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν θα πρέπει να πεισμώσεις ή να απαιτήσεις γιατί θα δημιουργήσεις προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να λείψουν οι πολλές διαφωνίες και τα παρατραβηγμένα πείσματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η είναι πολύ πιθανό να γνωριστείς με πρόσωπο που θα σε συναρπάσει, σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις άμεσο ενδιαφέρον, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα πρόκειται για γνωριμία που θα καταφέρει να τονώσει την προσωπική σου ζωή. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις με τον σωστό τρόπο. Έντονο θα είναι το σαββατοκύριακο σου θα καταφέρει να σε βγάλει από την ανία και τη στασιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη ευχάριστες και ανανεωτικές καταστάσεις θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα υπάρχει κοινή διάθεση για απελευθερωμένες καταστάσεις, δεν θα θελήσετε να κλειστείτε και να υποκύψετε στην ανία της ρουτίνας. Λίγο επικίνδυνη θα είναι η Κυριακή, με τον Ήλιο να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, ίσως να συναγωνιστείτε μεταξύ σας για το ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι.

Εσύ που είσαι μόνος/η το Σάββατο με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου δεν θα αναβάλεις. Την Κυριακή με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μη παρασυρθείς από αυτά που θα σου μεταφέρουν για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως τελικά να πρόκειται για κακοπροαίρετα κουτσομπολιά και όχι για σωστές πληροφορίες. Προσπάθησε να μην αποκαρδιωθείς, οτιδήποτε πιστέψεις θα πρέπει να είναι βασισμένο μόνο στα μάτια σου και στις προσωπικές σου διαπιστώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη δυναμισμός θα σε διακρίνει, ανάγκη σου θα είναι οι απελευθερωμένες ενέργειες και επιλογές. Την Κυριακή με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ίσως να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου και να επιμείνεις πιεστικά σε κάποιο θέμα. Προσοχή στις απότομες αντιδράσεις, αν σε εκνευρίσει το ταίρι σου θα πρέπει να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να αποφύγεις να ρίξεις λάδι στη φωτιά.

Εσύ που είσαι μόνος/η το Σάββατο με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα έχεις την ανάγκη να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις να κάνεις τις τρέλες σου. Θα καταφέρεις να περάσεις μια ενδιαφέρουσα και δυναμική μέρα, ωστόσο δεν θα πρέπει να λείπει η αυτοσυγκράτηση. Απέφυγε τις υπερβολές και τις πολύ απελευθερωμένες κινήσεις, καλό θα είναι να υπάρχει όριο. Την Κυριακή με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα προσοχή στην επικοινωνία σου με ένα συγκεκριμένο άτομο.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη ευχάριστες εξελίξεις θα προκύψουν σε ζήτημα που από καιρό διεκδικείς, και προσμένεις από το ταίρι σου θετικές απαντήσεις. Με λίγα λόγια σε ένα συγκεκριμένο θέμα θα γίνει τελικό το δικό σου, θα καταφέρεις να κάνεις αυτό που θέλεις. Την Κυριακή με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ενδεχομένως το ταίρι σου να σε πιέσει ή να προσπαθήσει με επίμονο τρόπο να ξεκαθαρίσει μια συγκεκριμένη κατάσταση, καλό θα είναι να χειριστείς την υπόθεση διπλωματικά και όχι αντιδραστικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η το Σάββατο θα έχεις προτάσεις για επαφές και συναντήσεις, στο χέρι σου θα είναι κατά πόσο κοινωνικά θα περάσεις τη μέρα σου. Την Κυριακή με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα προσοχή να μην κλειστείς στον εαυτό σου και απομονωθείς. Προσπάθησε να τονώσεις τη διάθεση σου να εμπιστευτείς και να ανοιχτείς στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι.

Τελευταία ενημέρωση:
\n