Σαββατοκύριακο 23 ως 24/9/2023, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Αυτό το διήμερο είναι ξεκάθαρο ότι είναι έντονη η συναισθηματική μας ανάγκη να βρεθούμε κοντά στην οικογένειά μας, να νιώσουμε τρυφερότητα και ζεστασιά, να ζήσουμε στιγμές με πρόσωπα που θεωρούμε πολύ κοντά μας. Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία είναι σε υψηλά επίπεδα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε με πολύ μεγάλη προσοχή γιατί η κυμαινόμενη ψυχολογία μας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, αντιπαραθέσεις, εντάσεις.

Το Σάββατο, ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, θα πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι με το να είμαστε σε μελαγχολία, ή να κλειστούμε στον εαυτό μας δεν θα βοηθήσουμε στο να ξεπεραστούν. Η ειλικρίνεια μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία των σχέσεων όπως επίσης η διαίσθηση, γι’ αυτό ας αφήσουμε φόβους και απωθημένα στην άκρη και ας ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή ώστε να προστατεύσουμε την προσωπική μας ζωή από συγκρούσεις.

Η Κυριακή εκτοξεύει τον εκνευρισμό, τις ανασφάλειες, τη διάθεση για να είμαστε εριστικοί, φόβους, απωθημένα και ενοχές και δεν θα είναι δύσκολο να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαράθεσης με το σύντροφο ή με πιθανή νέα γνωριμία δημιουργώντας έντονα προβλήματα στις προσωπικές μας σχέσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε στην άκρη χειριστικές και εξουσιαστικές τάσεις καθώς είναι αυτές που θα δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα και σφοδρές συγκρούσεις. Έχουμε την ευκαιρία να μετουσιώσουμε αυτό τον εκνευρισμό σε συζητήσεις που μπορούμε να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας, αλλά και να έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα το σύντροφο ή ενός νέου προσώπου που μπορεί να μας ενδιαφέρει.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Η οικογένεια έρχεται στο επίκεντρο και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βιώσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου στο προσωπικό σου χώρο καθώς είναι αυτό που επιδιώκεις κυριότερα αυτό το διήμερο. Πρόσεξε μόνο την Κυριακή γιατί θα προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου καθώς η νευρικότητα και οι ανασφάλειές μπορεί να σε οδηγήσουν στο να πεις σκληρές κουβέντες και να πληγώσεις τον άνθρωπό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Είναι έντονη ανάγκη σου αυτό το διήμερο να συναναστραφείς το οικείο φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται μέσω αυτού να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία για τη ζωή σου που θα σε γεμίσει ασφάλεια και τρυφερότητα κάτι που το έχεις ανάγκη. Την Κυριακή όμως είναι γεγονός ότι θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία και ωριμότητα πιθανούς φόβους και ενοχές που μπορεί να έχεις γιατί είναι αρκετά για να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα και να έρθει σε αντιδικίες με πιθανή νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Αυτό το Σαββατοκύριακο και έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με το σύντροφό σου και να περάσετε μοναδικές στιγμές αφού η διάθεσή σου για κοινωνικότητα και ξεφάντωμα δίνει νέα διάσταση στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται οι κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση. Την Κυριακή δείξε προσοχή σύνεση και ωριμότητα σε όποιες συζητήσεις προκύψουν με το ταίρι σου καθώς μπορεί να γίνει σκληρός και εριστικός λόγω πιθανών ανασφαλειών που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Οι νέες γνωριμίες μπορεί να είναι πολλές αυτό το Σαββατοκύριακο και σένα να είσαι έντονα ενεργητικός και άκρως κοινωνικός, κάτι που θα τραβήξει γύρω σου πρόσωπα που μπορεί να δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον για σένα. Η Κυριακή απογειώνει αρνητικά τον εκνευρισμό, φόβους και απωθημένα και μπορεί να γίνεις άκρως εριστικός στην επικοινωνία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Ο έρωτας, η απόλαυση ενός ρομαντικού δείπνου υπό το φως των κεριών, η ασφάλεια και η ησυχία των στιγμών είναι καθοριστικές για εσένα αυτό το διήμερο και δημιουργεί την διάθεση για να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου απολαμβάνοντας το νέο πάθος. Την Κυριακή προσπάθησε να περιορίσεις καχυποψία και ανασφάλεια, ζήλια και τάσεις ελέγχου γιατί οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου θα είναι έντονες με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Παρέες από κοντινά και λίγα πρόσωπα θα υπάρχουν αυτό το Σαββατοκύριακο για σένα καθώς το σημαντικό είναι να περάσεις όμορφα και ήρεμα απολαμβάνοντας στιγμές που ομορφαίνουν τη ζωή σου. Μέσα από αυτές δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες γνωριμίες που εντείνουν τον ερωτισμό και τον πόθο. Την Κυριακή όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις έντονα απόλυτος, κτητικός και εξουσιαστικός με πιθανή νέα γνωριμία και αυτά είναι αρκετά να δημιουργήσουν προβλήματα και εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Είσαι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο δυναμισμός, η γοητεία, η έντονη κοινωνικότητα, η αισιοδοξία ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεσή σου και λειτουργούν άκρως ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου. Πρόσεξε όμως γιατί η Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει ακραίες εντάσεις και σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι σου λόγω ανασφαλειών και ανταγωνιστικών διαθέσεων μεταξύ σας.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η έντονη εξωστρέφεια, η χαρά και η γοητεία που αποπνέεις αποτελούν τα σημαντικά συστατικά για πιθανές νέες γνωριμίες αυτό το Σαββατοκύριακο, και να σε καθιστά το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς. Την Κυριακή όμως είναι γεγονός ότι η νευρικότητα εκτοξεύεται. Μπορεί να πυροδοτήσει ακραίες συγκρούσεις με πιθανή νέα γνωριμία και οι συνέπειες να είναι δυσάρεστες.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Μοναδικές στιγμές για δύο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και πολυκοσμία είναι αυτό που αποζητάς αυτό το διήμερο. Το σαββατοκύριακο, σε γεμίζει συναισθηματικά με ρομαντισμό και τρυφερότητα κάτι που θέλεις να εκδηλώσεις στο σύντροφό σου. Την Κυριακή όμως είναι προτιμότερο να διαχειριστείς με ψυχραιμία πιθανές εντάσεις και αντιπαραθέσεις καθώς μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα λόγω ζητημάτων του παρελθόντος που εκκρεμούν με το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Αυτό το διήμερο είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπα του παρελθόντος που επιθυμούν να τους δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία κάτι που θα σε βάλει σε έντονη σκέψη και μελαγχολία, καλό είναι βέβαια να σκεφτείς πολύ καλά πριν πράξεις το οτιδήποτε. Η Κυριακή είναι μία μέρα που μπορεί να υπάρξουν έντονες προστριβές και λεκτικές συγκρούσεις. Η μέρα δημιουργεί έντονα συγκρουσιακή διάθεση λόγω ανασφαλειών και διάθεσης χειρισμού που θα λειτουργήσει ανατρεπτικά στις όποιες εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Αυτό το Σαββατοκύριακο και έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με το σύντροφό σου φιλικά σας πρόσωπα και να περάσετε μοναδικές στιγμές. Επίσης ιδανικά θα ήταν να ασχοληθείτε με συλλογικές δράσεις που ενδιαφέρουν και τους δύο καθώς είναι κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Την Κυριακή δείξε προσοχή, σύνεση και ωριμότητα σε όποιες συζητήσεις προκύψουν με το ταίρι σου καθώς μπορεί να γίνει σκληρός και εριστικός λόγω πιθανών ανασφαλειών που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο φιλικό σου περιβάλλον και είναι βέβαιο ότι επιθυμείς κυρίως να διασκεδάσεις με πρόσωπα που έχουν πολλά να σου δώσουν. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από φίλους σου ή φίλοι σου να εκφράζουν συναισθήματα που έχουν καλά κρυμμένα εδώ και καιρό. Η Κυριακή μέρα απογειώνει αρνητικά τον εκνευρισμό, τους φόβους και απωθημένα και μπορεί να γίνεις άκρως εριστικός την επικοινωνία σου.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Επαγγελματικά ζητήματα ή κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να σε απασχολήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Βέβαια μπορείς όλα αυτά να τα αντιμετωπίσεις με τον σύντροφό σου στο πλευρό σου και να αφήσει στην άκρη πιθανές εντάσεις της καριέρας σου. Την Κυριακή η νευρικότητα αυξάνεται κατακόρυφα και δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα και άγριες διαθέσεις που δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο ή από πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Την Κυριακή όμως τα πράγματα δυσκολεύουν. Η μέρα μπορεί να βγάλει εξουσιαστικές τάσεις και νευρικότητα που θα δημιουργήσουν προβλήματα και δυσαρέσκεια σε πιθανό νέο πρόσωπο που μπορεί να προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Κέφι, μπρίο, αισιοδοξία και χαρά έχει αυτό το διήμερο για σένα καθώς έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου απογειώνοντας τη σχέσης σας και το ερωτικό στοιχείο μεταξύ σας. Δείξε σύνεση και προσοχή την Κυριακή γιατί πιθανός εκνευρισμός, φόβοι, ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές που θα δημιουργήσουν έντονα προβλήματα μεταξύ σας.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η αισιοδοξία, η χαρά και η θετική διάθεση που αποπνέεις είναι το σήμα κατατεθέν σου αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο σου δημιουργεί έντονη την ανάγκη να περάσεις στιγμές διασκέδασης με παρέες μέσα από τις οποίες δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικές νέες γνωριμίες για εσένα. Προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και πιθανές εξουσιαστικές τάσεις την Κυριακή καθώς δημιουργεί αρνητικό υπόβαθρο και οι εξελίξεις μπορεί να είναι δυσάρεστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Ένταση, καχυποψία, ζήλια, πάθος σε κυριεύουν αυτό το διήμερο. Το Σάββατο δημιουργεί προϋποθέσεις για έντονες συγκρούσεις αλλά παράλληλα και για έντονες ερωτικές στιγμές που μπορεί να απογειώσουν τη σχέση σου. Την Κυριακή η νευρικότητα αυξάνεται κατακόρυφα καθώς η μέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τα απωθημένα με εκρηκτικό τρόπο και να ειπωθούν σκληρές κουβέντες με το σύντροφό σου που θα προκαλέσουν έντονο πρόβλημα.       

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το πάθος και ο ερωτισμός είναι κυρίαρχα αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη για συγχώνευση, παράλληλα όμως η καχυποψία και οι ανασφάλειες κυριαρχούν και είναι αυτές που θα δώσουν την ένταση σε πιθανή νέα γνωριμία. Προσπάθησε να λειτουργήσεις λογικά και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους την Κυριακή, γιατί δημιουργεί εκρηκτική ατμόσφαιρα σε πιθανές συζητήσεις και οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες για πιθανή νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Είναι η πραγματικότητα ότι αυτό το Σαββατοκύριακο επικεντρώνεσαι στο σύντροφό σου, στις επιθυμίες του, στις ανάγκες του και πως θα κρατήσει ισορροπίες στη σχέση σου καθώς είναι σημαντικό για σένα να περάσεις όμορφα μαζί του. Δείξε προσοχή μόνο γιατί η Κυριακή μπορεί να φέρει στο φως ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ανάγκη επιβολής και χειρισμού στο σύντροφό σου προκαλώντας έντονες συγκρούσεις.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Θέλεις να αρέσεις αυτό το διήμερο. Το Σάββατο δημιουργεί την ανάγκη για εξωστρέφεια, έντονο ερωτικό παιχνίδι και ανάγκη για πολλές κατακτήσεις και αυτό δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες για εσένα. Την Κυριακή η διάθεση σου βαραίνει γιατί δημιουργεί την διάθεση για επιβολή λόγω ανασφαλειών και απωθημένων και αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονα προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας είναι πολύ πιθανόν να σε απασχολήσουν αυτό το διήμερο.  Το Σάββατο αυξάνει το άγχος και τη διάθεση για επικριτικότητα που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαράθεσης με το σύντροφό σου. Ιδιαίτερα την Κυριακή προσπάθησε να διαχειριστείς με ηρεμία και ρεαλιστική σκέψη τη νευρικότητα που μπορεί να έχεις, καθώς η μέρα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και εκρήξεις.  

Είμαι ελεύθερο πουλί: Οι παρέες μέσα από το εργασιακό του περιβάλλον πρωταγωνιστούν αυτό το διήμερο. Στρέφεις την προσοχή σου στην οποιαδήποτε λεπτομέρεια σε περίπτωση νέας γνωριμίας που πιθανά να μη σε αφήνει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις στιγμές. Η Κυριακή εκτοξεύει τα νεύρα, τις ανασφάλειές, τους φόβους και τις τάσεις επιβολής που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με πιθανή νέα γνωριμία, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. 

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Λάμπεις αυτό το Σαββατοκύριακο! Το Σάββατο δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για εσένα και τον σύντροφό σου να περάσετε μοναδικά αφού για σένα ο έρωτας, το πάθος και η έξαψη είναι κυρίαρχα στοιχεία αυτό το διήμερο. Μόνο που πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα την Κυριακή γιατί λειτουργεί εκρηκτικά στην επικοινωνία με το ταίρι σου και μπορεί να υπάρξουν σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσουν έντονα προβλήματα.     

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η διασκέδαση, οι παρέες και η ανάγκη να ερωτοτροπήσεις είναι κυρίαρχα στοιχεία αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο σε καθιστά πρωταγωνιστή σε όποια παρέα κι αν βρεθείς λόγω του γεγονότος ότι  λάμπεις και αυτό δεν μπορεί να μη γίνει αντιληπτό. Η Κυριακή μπορεί να σε κάνει σκληρό, εριστικό και απολυταρχικό με πιθανή νέα γνωριμία δημιουργώντας δυσάρεστες συνέπειες στην εξέλιξη της.

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)