ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ... ΤΟΝ/ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ! ΠΟΙΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ; 1+1 ΚΛΗΣΗ ΔΩΡΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ!

Βαθμολόγησε: 
Average: 3,5 (2627 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ

 

1+1 ΚΛΗΣΗ τεράστια δωράρα για πραγματικά ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ πρόβλεψη! Αυτά είναι νέα!! 1+1 ΚΛΗΣΗ ΔΩΡΟ μόνο για σήμερα γιατί έρχεται ΧΑΜΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ στα αισθηματικά. Σήμερα θα πάρετε όλοι!! Οι εξελίξεις καίνε!

Στη μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ, έχεις ΔΩΡΟ τη ΔΕΥΤΕΡΗ για να μάθεις πώς θα σε επηρεάσει η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον ΣΚΟΡΠΙΟ, αλλά και ό, τι άλλο θες να ρωτήσεις τους αστρολόγους μας μιλώντας σε ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ τηλεφώνου!

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ προμηνύονται στα αισθηματικά σου που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα! Γι’ αυτό μην αργείς! Όσες φορές και αν καλέσεις σήμερα με ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ στο 14840 (από κινητό 20 λεπτά από σταθερό 15 λεπτά) θα έχεις άλλη 1 κλήση 15 λεπτών δώρο!

Το zwdiasimera σου κάνει ΔΩΡΟ και δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτε! Μάθε πώς σε επηρεάζουν οι αστρολογικές όψεις των ημερών και με ποιο τρόπο ακριβώς επιδρούν στα αισθηματικά σου.

 

Στις 4 Δεκεμβρίου η ΑΦΡΟΔΙΤΗ κάνει την εμφάνισή της στον ΣΚΟΡΠΙΟ και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες. Σε θέματα οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποιήσεις, θα πρέπει να αποφευχθεί η αναβολή.

Στις 6 Δεκεμβρίου ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στους ΙΧΘΥΣ επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι 1 Ιουλίου του 2024, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, έμπνευση, φαντασία. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, στις επαφές και στις συζητήσεις οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές.

 

Μάθε αν:

 αν θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό και πότε…

 αν θα έχεις επανασύνδεση και πότε…

αν θα κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία και πότε…

αν η παράλληλη σχέση σου θα σε δει πιο σοβαρά…

αν το διάστημα είναι ευνοϊκό για το επόμενο βήμα στη σχέση σου…

αν στα οικονομικά σου θα υπάρξει κάποια θετική αλλαγή...

αν στα επαγγελματικά σου, βρίσκεσαι προς τη σωστή κατεύθυνση...

 

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!

Μάθε τα πάντα για οτιδήποτε σε απασχολεί με 1 + 1 κλήση 15 λεπτών δώρο μόνο για σήμερα!

 

Μίλησε με τον Χρίστο Ντούβλη, με την Αλεξάνδρα Βενέτη, με την Όλγα Αγγέλου, με την Βενετία Αποστόλου και όλους τους συνεργάτες του zwdiasimera.gr στο 14840 και για κάθε κλήση που κάνεις θα έχεις επιπλέον 15 λεπτά δωρεάν!

Η ομάδα αστρολόγων και μελλοντολόγων δε σταματά να εκπαιδεύεται ποτέ! Συνεχώς παρακολουθούμε στο εξωτερικό ειδικά σεμινάρια για ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ που δεν υπάρχουν καν στη χώρα μας!

Θα καταλάβεις από το πρώτο κιόλας λεπτό ότι μιλάς με επαγγελματίες που σκοπό έχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σου και την πιο αξιόπιστη πρόβλεψη! Ότι ακούσεις, θα το δεις να συμβαίνει!

 

Για να πάρεις τα 15 λεπτά ΔΩΡΕΑΝ κάλεσε τώρα στο 14840

με ολοκληρωμένη κλήση (15 λεπτά από σταθερό και 20 λεπτά από κινητό)

και οι συνεργάτες του zwdiasimera.gr θα σου πουν ότι βλέπουν για το θέμα σου ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ!

 

*Η πρόσφορα ισχύει έως σήμερα Τρίτη 05/12/2023 από τις 00:00 ως τις 23:30.

*Η ολοκληρωμένη κλήση είναι 15 λεπτά από σταθερό και 20 λεπτά από κινητό.

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)