Σαββατοκύριακο 27 ως 28/5/2023, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου φίλοι! Προμηνύεται ένα ρομαντικό και ιδιαιτέρως συναισθηματικό σαββατοκύριακο κυρίως για τους ερωτευμένους ή γι αυτούς που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της σχέσης τους. Οι διαθέσεις θα είναι χαλαρές, οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στη συναισθηματική αξία των καταστάσεων, γενικότερα θα απουσιάζουν τάσεις κόντρας.

Το Σάββατο, επανασυνδέσεις θα σημειωθούν, τα τσακωμένα ή θυμωμένα ζευγάρια θα τα βρουν, αμοιβαίες υποχωρήσεις θα κάνουν τις συνθήκες κατάλληλες για μια νέα αρχή, ουσιαστικά θα υπάρξει διάθεση για συναισθηματική κατανόηση. Η Κυριακή φέρνει απρόοπτα συμβάντα και άμεσες προσεγγίσεις, γρήγορη εξέλιξη θα έχουν οι νέες γνωριμίες. Κάποιοι χαρακτήρες θα τολμήσουν να ερωτευτούν αφήνοντας πίσω τους τις αναστολές και τους εσωτερικούς ενδοιασμούς.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά και να διατηρήσεις τον ψυχολογικό σου κόσμο σε ισορροπία. Μέσα στη σχέση σου οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα καταφέρεις με το ταίρι σου να απολαύσετε τα αμοιβαία αισθήματα, αρμονική θα είναι η συνύπαρξη σας. Το κλίμα θα είναι ήρεμο και χαλαρό, συνειδητά θα αποφύγεις τις εντάσεις, θα εστιάσεις στις ήρεμες και συναισθηματικές στιγμές που θα ζήσεις με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα τονωθείς μέσα στο σαββατοκύριακο, θα υπάρξουν προσκλήσεις, προκλήσεις και προσεγγίσεις. Το Σάββατο, φέρνει αισιόδοξα ανοίγματα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγεις από τα παλιά και να προχωρήσεις σε νέα ερωτική αρχή με καινούργιο πρόσωπο. Οι κινήσεις σου θα είναι απελευθερωμένες, εκδηλωτικές και αυθόρμητες προσεγγίσεις θα σου ανοίξουν δίοδο καινούργιας γνωριμίας και σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την ευστροφία σου και την κατανόηση που θα δείξεις θα καταφέρεις να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο των επαφών που θα έχεις με το ταίρι σου. Στην εξέλιξη θα δώσεις την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς χωρίς να υπάρξουν εντάσεις, ουσιαστικά θα βρεις τρόπο να επηρεάσεις τις καταστάσεις και να λάβεις θετικές απαντήσεις. Το Σάββατο, ίσως να μη θελήσεις κοινωνικές στιγμές, θα προτιμήσεις να χαλαρώσεις παρέα με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πιθανότατα να ενθουσιαστείς και να νιώσεις έλξη για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα το βρεις ιδιαιτέρως συμπαθητικό. Το Σάββατο, θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς και να φλερτάρεις, θα βρεις τον τρόπο να προσελκύσεις. Εκπλήξεις θα υπάρξουν μέσα στο διήμερο, κράτα ακμαία τη διάθεση σου για νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αισθησιακό ίσως και κάπως ρομαντικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, θα επικεντρωθείς στο ταίρι σου. Οι κουβέντες σας θα είναι συναισθηματικές, το Σάββατο, θα σε βοηθήσει στο να λυθούν τα επίμαχα θέματα. Την Κυριακή, ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σου, δεν θα θελήσεις να κλειστείτε στο σπίτι, πρότεινε να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, όντως θα καταφέρεις να περάσεις διασκεδαστικά και κοινωνικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις έντονη τη διάθεση να φλερτάρεις, να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, γενικότερα να διευρύνεις τους κύκλους σου τόσο σε φιλικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Προσιτή θα είναι η στάση σου, ωστόσο απέφυγε τις ωραιοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαλαρό και όμορφο θα είναι το σαββατοκύριακο σου! Θερμή και ανέμελη θα είναι η στάση σου, με το ταίρι σου θα χαλαρώσετε, θα μιλήσετε για τα δικά σας. Στις προσωπικές σας στιγμές θα εκδηλωθεί ρομαντισμός και αγάπη, βγαίνεις από το στρες και την αντίδραση. Την Κυριακή θα υπάρξουν κοινωνικές επαφές, σαν ζευγάρι θα συναντηθείτε με φίλους, θα καταφέρεις να περάσεις ευχάριστα και αναζωογονητικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σου εκδηλωθεί χωρίς αναστολές, θα αποκαλύψει το βάθος των αισθημάτων του, ίσως να πρόκειται για άτομο που γνωρίζεις μέσα από κάποιο φιλικό περιβάλλον, δεν αποκλείεται όμως να είναι και κάποιο πρώην ταίρι σου. Το σαββατοκύριακο σου θα κλείσει με άνοιγμα νέας προοπτικής.

ΛΕΩΝ

Αμοιβαία αισθήματα θα εκδηλωθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, άμεσες και τρυφερές θα είναι οι μεταξύ σας εκδηλώσεις. Η αμοιβαιότητα που θα διαπιστώσεις θα σε πείσει πως αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη, η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια. Ηρεμείς ψυχολογικά, θα νιώσεις αισθήματα εμπιστοσύνης και συναισθηματικής ασφάλειας, θα ακουστούν εξομολογήσεις και λόγια αγάπης. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και φιλικά καλέσματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο θα λάβεις τηλεφώνημα ή πρόταση για συνάντηση από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και αρκετό καιρό. Στην περίπτωση που έχεις χωρίσει προσφάτως είναι πολύ πιθανόν να έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Την Κυριακή ένα απρόοπτο και ευχάριστο γεγονός θα σου δώσει τη δυνατότητα έναρξης σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δημιουργικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, ουσιαστικές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να κάνεις πράξη τις αποφάσεις σου είτε αυτές αφορούν το μέλλον της σχέσης σου, είτε για θέματα άμεσα που σχετίζονται με το διήμερο. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις την υπομονή σου, η στάση σου θα είναι ήρεμη θα εστιάσεις στο πως μπορείτε να χαλαρώσετε ως ζευγάρι και να αποφορτιστείτε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από το στρες και την καθιερωμένη ροη της καθημερινότητας σου, θα θελήσεις να συναναστραφείς, να βγεις έξω, να διασκεδάσεις. Διατήρησε τη γοητεία σου σε ανεβασμένο επίπεδο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε προσεγγίσει με τρόπο διακριτικό και ευγενικό. Η Κυριακή σου φέρνει εκπλήξεις, θα προκύψει κάτι το τελείως ευχάριστο και απροσδόκητο.

ΖΥΓΟΣ

Θερμές συναισθηματικές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου μέσα στο σαββατοκύριακο. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να αφήσεις ελεύθερο τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό σου, ωστόσο προσοχή στην έκταση της φαντασίας σου, καλό θα είναι να μην παρασυρθείς από ονειροπολήσεις και εξιδανικεύσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τα υποχρεωτικά ή πιεστικά καθέκαστα, κάνε προτάσεις ανανέωσης θα γίνουν αποδεχτές από το ταίρι σου, βγαίνεις από τα ασφυκτικά δεδομένα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα θελήσεις να προσεγγίσεις και να ανοιχτείς κοινωνικά, θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να περάσεις σε προσεγγίσεις, θα σε ενθουσιάσει η επαφή που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο άτομο. Η ελκυστικότητα σου θα είναι έντονη, οι πράξεις σου θα είναι αρκετά απελευθερωμένες, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο, θα κάνει τη σκέψη σου, η στάση σου θα αποφασιστική με επιθυμίες σταθερές και συγκεκριμένες. Χαλαρώνουν οι διαθέσεις σου, αλλάζεις την οπτική σου γωνία, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σου. Όμορφες συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου, θα είστε μεταξύ σας πρόσχαροι και ειλικρινείς, θα εστιάσετε σε θέματα συναισθηματικής φύσης.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η στάση σου θα είναι ήρεμη και αρκετά αισθησιακή, θα έχεις τη διάθεση να αφήσεις το περιθώριο να σε προσεγγίσουν. Ελκυστικότητα θα εκπέμπεις, θα έρθεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μέσα στο σαββατοκύριακο ευνοϊκές εξελίξεις και άμεσα ανοίγματα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου, θα σε φλερτάρουν και θα ενθουσιαστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο θα σε εφοδιάσει με ορθολογισμό, δεν θα σε αφήσει να παρασυρθείς από την παρορμητικότητα σου, οι σκέψεις σου και οι πράξεις σου θα είναι συνετές. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα βοηθήσουν στο να σε εμπιστευτεί το ταίρι σου, θα σε ακολουθήσει και ουσιαστικά θα αφήσει τα ηνία στα δικά σου χέρια. Την Κυριακή θα βρεθείτε σε κόσμο, η μέρα σας θα είναι κοινωνική, θα υπάρξουν συναναστροφές και τονωτικές δραστηριότητες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα απελευθερώσει και ταυτοχρόνως θα τονώσει τις ερωτικές σου αισθήσεις. Δυνατή θα είναι η διαίσθηση σου και αρκετά ζωηρή η φαντασία σου, προσοχή στις βιαστικές εξιδανικεύσεις. Οι προσεγγίσεις που θα προκύψουν θα σε ενθουσιάσουν, πολύ πιθανόν θα είναι ξαφνικά να ερωτευτείς και να θελήσεις να προχωρήσεις άμεσα σε έναρξη σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο κλίμα θα είναι ευνοϊκό για ξεκαθαρίσματα και εξηγήσεις, για εσένα που προβληματίστηκες από κάποιο γεγονός θα βρεθεί λύση. Κατανόηση θα βρεις από το ταίρι σου, θα μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους θέση και να πάρετε αποφάσεις. Η Κυριακή θα είναι μια ήρεμη και χαλαρή μέρα, όμορφα θα περάσεις με το ταίρι σου, θα βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, απρόοπτο τηλεφώνημα θα σε βγάλει από την αναμονή. Θα προκύψει προσωπική συνάντηση, σου δίνω τη συμβουλή να μη φρενάρεις τις εκδηλωτικές διαθέσεις που θα φανερωθούν. Ουσιαστικά τερματίζει το εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και ένα συγκεκριμένο άτομο, η Κυριακή θα δώσει την ώθηση να περάσετε σε δυναμικές προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο ίσως να φέρει εναλλαγές στη συμπεριφορά σου, από την μια θα υπάρξει μια ηρεμία και μια ρομαντική τάση στις διαθέσεις σου, από την άλλη όμως ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες σου και να κλειδωθείς στις σκέψεις σου. Η Κυριακή θα τονώσει την ανάγκη σου να βγεις από την ανία, διασκέδασε με το ταίρι σου, δείξε ενδιαφέρον για παρέες και κοινωνικές συναναστροφές, οι φιλικές επαφές θα σε χαλαρώσουν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, δεν θα απομονωθείς ούτε θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα προσεγγίσεις, θα κινήσεις τα νήματα για γνωριμίες και θα βρεις πρόσφορο το έδαφος. Την Κυριακή πολύ πιθανόν να βρεθείς σε προσωπικό τετ α τετ με πρόσωπο που θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να το ερωτευτείς.

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστα ξαφνιάσματα θα σου φέρουν θετικές αναστατώσεις, αισιοδοξείς, χαίρεσαι και βγαίνεις από τις αγχωτικές σκέψεις. Μέσα στο διήμερο, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, εσύ και το ταίρι σου θα περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις. Θα ανοίξετε την καρδιά σας χωρίς ανασφάλειες με αποτέλεσμα να προκύψουν ξεκαθαρίσματα και να ακουστούν υποσχέσεις που θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος ακόμα και για συγκατοίκηση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, θα σε ξαφνιάσει το θερμό και άμεσο ενδιαφέρον που θα σου δείξει ένα ήδη γνώριμο σου πρόσωπο. Ουσιαστικά θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείς και να εκδηλωθείς, αν έχεις θετικά συναισθήματα καλό θα είναι να τολμήσεις να τα φανερώσεις. Αν θέλεις να δώσεις νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή τότε μη δημιουργήσεις φραγμούς, αξιοποιήστε τα συμβάντα, δείξε την έλξη που θα νιώσεις.

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ