Σαββατοκύριακο 3 ως 4/3/2021, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένα ζωδιάκια! Η επαναστατική και ανεξάρτητη διάθεση θα είναι έντονη αυτό το διήμερο, καθώς μας προϊδεάζει για έντονη επικοινωνία, συζητήσεις ιδεολογικού χαρακτήρα. Σημαντικό είναι να θέσουμε κοινούς στόχους με το ταίρι μας, καθώς αυτό μας φέρνει πιο κοντά και μας ωθεί στο να λειτουργήσουμε σαν ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι καθοριστικό να ελέγξουμε έντονες επαναστατικές τάσεις που μπορεί να στιγματίσουν τη σχέση μας και να δημιουργήσουν απόσταση με το σύντροφό μας.

Η Κυριακή λειτουργεί ευεργετικά στις προσωπικές μας σχέσεις αφού έχουμε την ευκαιρία να συνδυάσουμε πάθος και επικοινωνία, δυναμισμό και πρωτοτυπία, αλλά κυρίως προσωπικότητα και συναίσθημα εναρμονίζονται και αυτό είναι κυρίαρχο στον έρωτα καθώς μπορούμε με ευκολία να συνεννοηθούμε με το σύντροφό μας, να λύσουμε θέματα που μπορεί να μας απασχολούν και να ανοίξουμε τα φτερά μας προς το μέλλον απαλλασσόμενοι από πιθανά βάρη που μπορεί να επηρέαζαν τη σχέση μας.

Οι νέες γνωριμίες που πιθανά να προκύψουν μέσω διαδικτύου θα γίνουν κάτω από ευνοϊκές συνθήκες, αφού μπορούμε να διακρίνουμε άμεσα ότι το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει μας ταιριάζει και καλύπτει τις συναισθηματικές μας ανάγκες. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η διάθεση που διέπει τις σχέσεις μας είναι της ελευθερίας και του προσωπικού χώρου που θέλουμε. 

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι αυτό το διήμερο μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και τις φιλικές σου παρέες, καθώς η επικοινωνία είναι έντονη και διάχυτη και η διάθεση για να συναναστραφείς φίλους με το σύντροφό σου κυρίαρχη. Το βράδυ του Σαββάτου απογειώνει την ψυχολογία σου και μπορείς να διασκεδάσεις, περνώντας αξέχαστες στιγμές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο επικεντρώνεσαι στους φίλους και σε πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσεις μέσω αυτών και να σου κινήσουν το ερωτικό ενδιαφέρον ή δεν αποκλείεται να εκφράσει κάποιος από το φιλικό σου περιβάλλον έντονα συναισθήματα για εσένα. Ιδιαίτερα το βράδυ του Σαββάτου η διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και επικοινωνείς άμεσα με θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης:

★ Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

 Και δε χτυπάει το τηλέφωνο.. Tα ζώδια όταν περιμένουν τηλεφώνημα!

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες να σε προβληματίζουν, όμως καλά θα κάνεις να τις αφήσεις στην άκρη και να ασχοληθείς με το ταίρι σου αυτό το διήμερο. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει τη διάθεση σου και μπορεί να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το επόμενο διήμερο είναι ξεκάθαρο ότι θα σε απασχολήσουν κοινωνικές υποχρεώσεις ή ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το βράδυ του Σαββάτου δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για νέες σημαντικές γνωριμίες μέσω διαδικτύου που θα είναι καθοριστικές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι γεγονός ότι το κέφι ανεβαίνει κατακόρυφα, η αισιοδοξία σε κατακλύζει και έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση σας. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει το συναίσθημα και την επικοινωνία με το ταίρι σου δημιουργώντας υπέροχο κλίμα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το επόμενο διήμερο για σένα μπορεί να είναι άκρως απολαυστικό καθώς δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου όπου μπορείς να ξεφορτωθείς να παίξεις να χαρείς να αισιοδοξείς. Το βράδυ του Σαββάτου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για μοναδικές νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου που μπορούν να εκτοξεύσουν το ερωτικό κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι ο εκνευρισμός θα είναι έντονος το Σαββατοκύριακο καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να οδηγηθεί σε συγκρούσεις με το σύντροφο σου λόγω ζήλιας και καχυποψίας. Το βράδυ του Σαββάτου ισορροπεί την ψυχολογία σου και μπορείς να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου αποφεύγοντας τις προστριβές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι το πάθος και ο ερωτισμός είναι έντονος παράλληλα, όμως εντείνονται και οι φόβοι και αυτό μπορεί να γίνει εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Το βράδυ του Σαββάτου σε διευκολύνει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να δρομολογήσεις θετικές εξελίξεις με πρόσωπο που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

 

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο στρέφει την προσοχή σου στις ανάγκες του συντρόφου σου και είναι γεγονός ότι θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να τον ικανοποιήσεις, πολλές φορές αφήνοντας πίσω προσωπικές σου ανάγκες και θέλω. Το βράδυ του Σαββάτου δίνει τη δυνατότητα για μοναδικές στιγμές έρωτα και συντροφικότητας που μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι επιδιώκεις να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις, να αρέσεις και αυτό θα καθορίσει αυτές τις δύο μέρες. Πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες -μέσω διαδικτύου- που θα σε απασχολήσουν καθώς η γοητεία σου είναι καταλυτική και κερδίζεις στους γύρω σου. Το βράδυ του Σαββάτου σε ωθεί στο να επικοινωνήσεις και αν ανιχνεύσεις συναισθηματικά πιθανή νέα γνωριμία που θα έχει άκρως ερωτικό ενδιαφέρον για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο στρέφεις την προσοχή σου σε μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν και να σε αγχώνουν στην καθημερινότητα, όμως λειτουργούν επιβαρυντικά για τη σχέση σου γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Το βράδυ του Σαββάτου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα που πιθανά σε ενοχλούν και σε φέρνουν σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο είναι πιθανό να επικεντρωθείς στη ρουτίνα και σε δουλειές που πρέπει να γίνουν αφήνοντας πίσω την προσωπική σου ζωή. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει τις πιθανότητες για μία νέα γνωριμία μέσα από την εργασία σου μπορεί να είναι άκρως ευεργετική για την προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που επιθυμείς κυρίως είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου που θα σας γεμίσουν έξαψη, πάθος, χτυποκάρδι. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει τα συναισθήματα και την ανάγκη να βρεθείς με το σύντροφό σου, μην χάσεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να χαλάνε τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το επόμενο διήμερο είναι γεγονός ότι μαγνητίζεις τα βλέμματα όλων καθώς λάμπεις και γοητεύεις στο πέρασμά σου. Το βράδυ του Σαββάτου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για μοναδική νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου που μπορεί να αλλάξει το ρου της προσωπικής του ζωής και να δημιουργήσει ιδανικό πλαίσιο στον έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο είναι γεγονός ότι αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο από ποτέ είναι το να παραμείνεις με το ταίρι σου στο προσωπικό σου χώρο και να δημιουργήσεις μοναδικά ρομαντικό σκηνικό για δύο που θα απογειώσει την τρυφερότητα μεταξύ σας. Το βράδυ του Σαββάτου εντείνει τον αισθησιασμό, το ρομαντισμό και τη διάθεση να λυθούν προβλήματα στη σχέση που μπορεί να προβλημάτιζαν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έχεις τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις πρόσωπα -μέσω διαδικτύου- μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον καθώς η διάθεση για έντονη κοινωνικότητα δεν υπάρχει και αυτό που κυρίως έχεις ανάγκη είναι να βρεθείς με πρόσωπο που σου δημιουργούν ασφάλεια. Το βράδυ του ενισχύει πιθανές νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα, ρομαντικά και έντονη ασφάλεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τις επόμενες δύο μέρες είναι γεγονός ότι σε οδηγεί σε έντονη εξωστρέφεια, επικοινωνία. Το βράδυ του Σαββάτου εκτοξεύει τον ερωτισμό, το κέφι, τη θετική διάθεση την έξαψη και το πάθος.

Εσύ που είσαι μόνος/η, από το Σάββατο είναι ξεκάθαρο ότι θα πρωταγωνιστήσεις αυτές τις δύο μέρες. Γοητεύεις με το χιούμορ και το κέφι σου και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου που θα σε τραβήξουν την προσοχή. Το βράδυ του Σαββάτου ευεργετικά για την πορεία με πιθανό νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο, η ανάγκη να βρεθείς με το σύντροφό σου να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά, να περάσεις έντονες μοναδικές στιγμές πάθους είναι διακριτή γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι υπό το φως των κεριών που θα λειτουργήσει αποδοτικά για τη σχέση σου. Το βράδυ του Σαββάτου την τρυφερότητα τη διάθεση για ισορροπία στη σχέση την ανάγκη για επικοινωνία με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο έχεις την ευκαιρία να περάσεις ήσυχες στιγμές με κοντινό σου πρόσωπο μακριά από την έντονη κοινωνικότητα που δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αυτές νέες γνωριμίες -μέσω διαδικτύου- προκαλώντας έντονο πάθος και πιθανή ανασφάλεια. Το βράδυ του Σαββάτου σου δίνει την ευκαιρία να διερευνήσεις τις πραγματικές προθέσεις πιθανής νέας γνωριμίας και να νιώσεις πραγματικά σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τον άνθρωπο που ενδιαφέρεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο γίνεσαι αυτόματα ο πρωταγωνιστής του διημέρου αυτού καθώς στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου ανάγκες και θα κάνεις τα πάντα για να πείσεις το ταίρι σου να τις καλύψει. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου, την επικοινωνιακή διάθεση με το σύντροφό σου και είναι γεγονός ότι μπορείς να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σε καθιστά το επίκεντρο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς ο δυναμισμός που εκπέμπεις, η ενεργητικότητα σου και η άκρως επικοινωνιακή σου διάθεση λειτουργούν σαν μαγνήτης στους γύρω σου. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει τις προϋποθέσεις για πιθανή νέα γνωριμία -μέσω διαδικτύου- που θα αποδειχθεί κομβική για την προσωπική σου ζωή μέσα από έντονη διασκέδαση και επικοινωνία που θα εκτοξεύσει την αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΣ

Είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα και θα επιδιώξεις να περάσει στιγμές μακριά από όλους και όλα απολαμβάνοντας το σύντροφός σου και περνώντας μοναδικές στιγμές, έρωτα τρυφερότητας και ρομαντισμού. Το βράδυ του Σαββάτου ενισχύει την τάση και τη διάθεση να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση σου και να αφήσεις πίσω σου ότι πια σε πληγώνει.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα του παρελθόντος που μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους και να ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά νέες γνωριμίες - μέσω διαδικτύου - καθώς είναι ανάγκη να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε πληγές. Το βράδυ του Σαββάτου ισορροπεί τη διάθεσή σου και σου δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα τι πρέπει να κάνεις, είτε σε περίπτωση νέας γνωριμίας, είτε σε περίπτωση παρελθούσης καταστάσεως.

Τελευταία ενημέρωση: