ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟΙ ΜΑΣ και τα βιογραφικά τους.

Με την αριθμολογία μπορείς να ενημερωθείς για όσα θα συμβούν στη ζωή σου σύμφωνα με τον προσωπικό και καθημερινό σου αριθμό. Οι αριθμοί είναι ένας κόσμος που κεντρίζει το ενδιαφέρον κάθε ανθρώπου. Οι αριθμολόγοι του Ζώδια Σήμερα, είναι εδώ και μπορείτε δείτε τα βιογραφικά τους, την ενασχόληση τους με το site μας, σε ποιες κατηγορίες υπογράφουν με τις προβλέψεις τους.

Επιλέξτε τον αριθμολόγο που επιθυμείτε και διαβάστε αναλυτικά το βιογραφικό του:

 • ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΦΩΚΑ - Αριθμολόγος, Ταρωμάντης

  ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΦΩΚΑ - Αριθμολόγος, Ταρωμάντης

  Ονομάζομαι Αφροδίτη Φωκά και γεννήθηκα στην Αθήνα. Τα τελευταία 19 χρόνια, μου δημιουργήθηκε η απορία και το ενδιαφέρον να μάθω και να εξερευνήσω γιατί συνέβησαν στην προσωπική και συναισθηματική μου ζωή, τόσες πολλές δυσκολίες και προβλήματα και έτσι αποφάσισα ν' ασχοληθώ με την Αριθμολογία και την Ταρώ, ως μηχανισμούς για να ξαναβρώ κυρίως τον εαυτό μου..

 • Μάνος Μηκίδης Αριθμολόγος - Μαθηματικός

  Μάνος Μηκίδης Αριθμολόγος - Μαθηματικός

  Ο  Μάνος Μηκίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
  Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και δίδαξε ως ιδιωτικός εκπαιδευτικός σε μαθητές και φοιτητές ενώ ταυτόχρονα είχε την πρώτη επαφή με τον χώρο της Αστρολογίας όπου ξεκινά την ενδελεχή μελέτη της.
  Το αμείωτο ενδιαφέρον του για την έρευνα της Μεταφυσικής, τον οδηγεί στο αντικείμενο της Αριθμολογίας, της ανάλυσης των καρτών Ταρω.