Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο από τις 23/8/2023, πως σε επηρεάζει;

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Βενετία Αποστόλου

Παρανοήσεις και παρεξηγήσεις δημιουργεί από τις 23 Αυγούστου ως τις ως 16 Σεπτεμβρίου 2023, ο ανάδρομος Ερμής στο επικριτικό και τελειομανές ζώδιο της Παρθένου που αυξάνει την ανάλυση και τις επικρίσεις. Τώρα θα πρέπει να επαναξιολογήσετε την καθημερινότητά σας και την εργασία σας, τι χρειάζεται να αλλάξετε προκειμένου να ζείτε πιο ευχάριστα και να έχετε περισσότερη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα στη δουλειά σας. Ίσως επανενταχθείτε στο γυμναστήριο ή ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή θεραπεύσετε ένα πρόβλημα υγείας που σας απασχολούσε καιρό.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, σας δίνει μια ώθηση να επαναξιολογήσετε τις συνθήκες στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας. Παράλληλα σας ζητά να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία στη δουλειά σας καθώς μπορεί να δημιουργηθούν σύγχυση και μπερδέματα με τους συναδέλφους και τους εργαζομένους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναλύετε μέσα στο μυαλό σας μια παλιά αγάπη, τι πήρατε και τι δώσατε, χάρη στον ανάδρομο Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Μην βιάζεστε τώρα να κάνετε μια νέα σχέση καθώς δεν θα μπορείτε να αξιολογήσετε ορθώς τους ανθρώπους. Είστε σε σχέση; Ίσως δημιουργηθούν παρανοήσεις και ψυχρότητα με τον αγαπημένο σας διότι τώρα βλέπετε τα πράγματα λογικά και όχι συναισθηματικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας πάει πίσω στο παρελθόν, σκέφτεστε κάποιον/α που σας είχε αποστραγγίξει συναισθηματικά και είχε επωφεληθεί από την καλοπροαίρετη φύση σας. Αν νιώθετε ότι δίνετε τα περισσότερα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και δεν παίρνετε τίποτα, τώρα κάνετε προς τα πίσω και θέτετε τα όριά σας για να οικοδομήσετε στέρεες βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, δημιουργεί μπερδέματα στην επικοινωνία, τώρα δεν μπορείτε να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων, ούτε και τα κίνητρά τους. Μην απογοητεύεστε αν προσκρούσετε σε εμπόδια και υπάρχει δυσκολία για συμβιβασμό. Μετά το πέρας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα έχετε μια πολύ σαφέστερη εικόνα των πραγμάτων.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, μπορεί να κάνετε λάθη καθώς ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να περιμένετε. Κάνετε τώρα επαναξιολόγηση των οικονομικών σας και αναλύετε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από επιπόλαιες σπατάλες και αγοράσετε άχρηστα αντικείμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολα οι άλλοι θα σας κατανοήσουν αλλά και εσείς χάνεστε στη μετάφραση των λέξεων καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Ίσως τώρα δε θέλετε να εκδηλώσετε τις προσωπικές σκέψεις και τις ιδέες σας, επεξεργάζεστε τα πάντα προτού εκφέρετε τη γνώμη σας ή γίνεστε περισσότερο επικριτικοί. Ίσως και να βρεθείτε σε σύγκρουση με κάποια προσφιλή σας πρόσωπα λόγω παρεξηγήσεων.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας, του ασυνείδητου, σας βάζει σε αναλυτικές σκέψεις για μια παλιά προδοσία, παλεύετε ανάμεσα στη λογική και τα συναισθήματά σας, ξέρετε κατά βάθος ότι πρέπει να αφήσετε κάποιον που πλήγωσε την καρδιά σας. Ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από το παρελθόν και την απογοήτευση, προκειμένου να ατενίσετε ένα πιο χαρούμενο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι από τα παλιά επανέρχονται στη ζωή σας καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, και σας παροτρύνει να αναζητήσετε άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Τώρα είστε συγκρατημένοι με τους ανθρώπους γύρω σας, ίσως να μη θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε. Ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποιους φίλους σας, αλλά μην περιμένετε να αποκαλυφθεί τώρα η αλήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαναξιολογείτε την τρέχουσα κατάσταση της σταδιοδρομίας σας καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Ίσως δημιουργηθούν αρκετές παρανοήσεις στο χώρο της εργασίας σας με τους ανωτέρους σας ή τους συνεργάτες σας, ίσως πάλι σας ασκήσουν αυστηρή κριτική για ένα έργο σας. Μην μιλάτε με θράσος στο χώρο της εργασίας σας, θα απομακρύνετε τους συμμάχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον χαρούμενο ένατο οίκο σας, δημιουργεί την ορμητικότητα να προσφέρετε τις συμβουλές σας, όμως μπορεί και να επικριθείτε. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε σαν να πνίγεστε σε λεπτομέρειες, σκέφτεστε τι χρειάζεται να κάνετε για τα μεγάλα οράματά σας αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Ίσως διευθετήσετε νομικές ή γραφειοκρατικές υποχρεώσεις που εκκρεμούσαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, δημιουργεί άγχος και πίεση για χρέη και δάνεια. Αναλύετε και σκέφτεστε περισσότερο αλλά με ένταση και συγκεχυμένα. Ψάξτε βαθύτερα τα πράγματα και φροντίστε προτού χαρίσετε την καρδιά σας σε κάποιον/α να κάνετε βαθιά αξιολόγηση αυτού του προσώπου.

ΙΧΘΥΣ

Μη ρίξετε λάδι στη φωτιά στη σχέση σας! Ο ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δημιουργεί παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σας λόγω της αυξημένης κριτικής και της τελειομανίας σας. Αν είστε μόνοι, μια απροσδόκητη συνάντηση με έναν/μια πρώην, σας βάζει σε προβληματισμό και ανησυχία. Μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα προσπαθώντας τώρα να αποσαφηνίσετε τις καταστάσεις και περιμένετε.

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS