Πανσέληνος στους Διδύμους στις 23 11 2018, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Βενετία Αποστόλου

Άφθονη επικοινωνία, νέες ιδέες και διασκέδαση σας φέρνει στις 23 Νοεμβρίου 2018 η Πανσέληνος στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Τώρα βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής, προβάλετε νέες ιδέες, απολαμβάνετε τα ταξίδια, ασχολείστε με μια νέα γνώση. Αν νιώθατε θλίψη και άγχος, το φεγγάρι παίρνει μαζί του τις απαισιόδοξες σκέψεις σας, χαρίζοντάς σας ελαφρότητα και χαρά. Αναμένετε πολλές συζητήσεις και πληροφορίες, νέα πρόσωπα εισέρχονται στη ζωή σας, για να τη γεμίσουν αισιοδοξία και χιούμορ.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στους Διδύμους το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Τολμάτε να εκφέρετε τις ιδέες και τις απόψεις σας καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και σας είναι ευκολότερο να πείτε αυτό που θέλετε να πείτε. Εκφράζετε με άνεση ό,τι σκέπτεστε, προσεγγίζετε νέους ανθρώπους, διασκεδάζετε, παίζετε και φλερτάρετε. Νιώθετε πιο ανανεωμένοι και τραβάτε την προσοχή εκφράζοντας τις απόψεις σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλάζει η οικονομική σας κατάσταση, καθώς η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αναδιαμορφώνει τον προϋπολογισμό σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια είδηση ή πληροφορία για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί καιρό. Μπορεί να έχετε μια συναρπαστική νέα ευκαιρία για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή ίσως ανακαλύψετε μια νέα πηγή εισοδήματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκφράζετε τον εαυτό σας, είστε χαρούμενοι και επικοινωνιακοί καθώς η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σάς προτρέπει να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του εαυτού σας περισσότερο, παρά με τους άλλους. Μια βαθιά προσωπική σας επιθυμία θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς τώρα, η οποία μπορεί να αφορά ένα νέο εγχείρημα, μια σχέση σας ή τις επαγγελματικές συνεργασίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επουλώνονται οι πληγές και ο πόνος του παρελθόντος, χάρη στην Πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους. Εάν σας απασχολούσε ένα παλιό θέμα στη σχέση σας ή στην εργασία σας, τώρα βλέπετε τη χαρούμενη πλευρά της ζωής και το αφήνετε πίσω σας.  Σταματάτε να πονάτε και να αναμοχλεύετε το παρελθόν, συνειδητοποιείτε ότι πλέον κάποια άτομα και καταστάσεις δε σας αγγίζουν ψυχικά.

ΛΕΩΝ

Διασκεδάζετε και συνομιλείτε περισσότερο με τους φίλους σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας. Επεκτείνεται το κοινωνικό σας δίκτυο, κάνετε νέους φίλους, γίνεστε μέλος μιας ομάδας ή ξεκινάτε ένα ομαδικό έργο. Ίσως δημιουργήσετε ένα blog ή απλά προβάλετε τις ιδέες και τις απόψεις σας στο διαδίκτυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλάζει η πορεία της σταδιοδρομίας σας με την Πανσέληνο να στέλνει το φως της στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Ίσως έχετε επαγγελματική άνοδο για τις προσπάθειες που καταβάλατε τους τελευταίους μήνες ή αναγνώριση και δημόσια προβολή. Αν ψάχνετε καιρό μια νέα εργασία, την κατάλληλη στιγμή βρίσκετε τα σωστά πρόσωπα, τα οποία έχουν τη διάθεση να σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε έντονες φιλοσοφικές αναζητήσεις και μια διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια, χάρη στην Πανσέληνο που φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της φιλοσοφίας και της επέκτασης. Βλέπετε κάτω από ένα νέο πρίσμα τη ζωή σας, λαμβάνοντας υπόψη σας τις εμπειρίες του παρελθόντος. Ίσως εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή απλά πάτε ένα ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, των περιουσιακών στοιχείων, σας ωθεί σε νέα  επινοητικά εγχειρήματα που αυξάνουν τις αποταμιεύσεις σας. Μπορεί να συγχωνεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία με ένα συνεργάτη σας ή με το σύντροφό σας ή προκύψει μια εγκυμοσύνη ή μιλήσετε για συμβίωση με τον αγαπημένο σας. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια για να συζητηθούν και να λάβουν τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε πιο σταθερές τις σημαντικές σχέσεις σας ή να κάνετε μια νέα επιχειρηματική συνεργασία ή μια ερωτική σχέση. Αν είχατε αμφιβολίες για τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας και νιώθατε ότι δεν παίρνετε αυτό που θέλετε, δίνετε ένα τέλος και προχωράτε μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, ενισχύει τις οργανωτικές σας ικανότητες και την παραγωγικότητά σας στην εργασία σας, καθώς εφαρμόζετε νέα συστήματα και δίνετε παραπάνω προσοχή στις λεπτομέρειες. Στρέφετε την προσοχή σας στην εκκαθάριση των παλαιών αρχείων, στον προγραμματισμό των ραντεβού και ίσως προσλάβετε νέο προσωπικό στην επιχείρησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φλερτ, διασκέδαση και χαρά σάς χαρίζει η Πανσέληνος στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, χαίρεστε τον έρωτα και τη ζωή, είστε πιο επικοινωνιακοί και ανανεωμένοι. Αφήνετε ελεύθερο τον εαυτό σας να φλερτάρει και να παίξει, έτσι σύντομα βρίσκεστε στην αγκαλιά μιας νέας αγάπης. Με τη χαρούμενη διάθεσή σας και την επινοητικότητά σας, ανανεώνετε τη σχέση σας και δημιουργείτε μια ευχάριστη ερωτική ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργεί μια ήρεμη διάθεση και χαλαρώνετε στο σπίτι σας, συζητώντας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους οικείους φίλους σας. Αισθάνεστε μια πιο βαθιά συναισθηματική σύνδεση με τον αγαπημένο σας και την οικογένειά σας, ίσως ακόμα κάνετε ένα σύντομο ταξίδι για να επισκεφτείτε τους συγγενείς και τους στενούς φίλους σας.

Τελευταία ενημέρωση: