Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 14/10/2020, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Βενετία Αποστόλου

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 14 ως τις 28 Οκτωβρίου, φέρνει έντονες σκέψεις, εσωτερικούς προβληματισμούς, τα συναισθήματα θα είναι δυνατά. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν συμπλέγματα και ψυχολογικά ζητήματα θα υπάρξει ανάγκη για ξεκαθαρίσματα, οι καταστάσεις θα πρέπει να αναλυθούν σε βάθος. 

Σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα βγουν στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις. Κάποιοι ίσως να πρέπει να ασχοληθούν με τα περιουσιακά τους στοιχεία ή θα αναγκαστούν να δώσουν λύσεις σε υποθέσεις που στο παρελθόν δεν είχαν καταφέρει να τις τακτοποιήσουν.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις, θα υπάρξουν πληροφορίες και στοιχεία για γεγονότα ή για σχέσεις που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο. Ενδεχομένως κάποιοι να καταφέρουν να ανακαλύψουν ή να πληροφορηθούν για καταστάσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τις οικονομικές σας κινήσεις. Σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά η στάση σας θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτική, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις βιασύνες και τις επιπολαιότητες. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, ωστόσο αν οι ενέργειές σας είναι συνετές και ο τρόπος σκέψης σας στρατηγικός θα καταφέρετε να προσπεράσετε τις δυσκολίες. Στον αισθηματικό σας τομέα ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε ξεκάθαρες συζητήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για να μπορέσετε να δώσετε λύσεις σε ζητήματα όχι μόνο παροντικά αλλά και παρελθοντικά. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε κτητικότητα, προσπαθήστε να αποφύγετε τις πιέσεις και τις αρνητικές σκέψεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό ίσως να σας φέρει μικρό δυσκολίες στην επικοινωνία τόσο με το ταίρι σας, όσο και με φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα, θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ καλά τον τρόπο που θα μιλήσετε. Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ενδεχομένως να είναι κάπως δύσκολη η συνεργασία με τα συναδελφικά σας άτομα, ωστόσο αν η στάση σας είναι θετική και συγκαταβατική θα καταφέρετε να κινηθείτε δημιουργικά. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για μεγάλα ρίσκα, αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε με σύνεση. Στοχεύστε στη σταθερότητα και στην εξασφάλιση, καλό θα είναι στις απόψεις σας να αποφύγετε το πείσμα και την προσκόλληση. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στον Σκορπιό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, θα χρειαστεί να δώσετε έμφαση στην εργασία σας και γενικότερα στις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες. Προσπαθήστε να αποφύγετε την καθυστέρηση και την αναβολή, κάντε το βήμα να συνεργαστείτε με τα πρόσωπα που σας πλαισιώνουν στον εργασιακό σας χώρο. Ενδεχομένως να χρειαστεί συνεργασία προκειμένου να φτάσετε σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης ίσως να είναι κάπως στενά τα περιθώρια, αναγκαίο θα είναι να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας, δεν θα πρέπει να αφήσετε εκκρεμότητες γιατί αυτό θα επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Σε επικοινωνιακό επίπεδο συναντήσεις και επαφές θα έχετε με πρόσωπα παρελθοντικά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να στρώσει το έδαφος για επανασύνδεση, είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν εκπλήξεις, κάποιες καταστάσεις ή πληροφορίες ενδεχομένως να σας βάλουν σε σκέψεις, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποφασίσετε και να ενεργήσετε με αμεσότητα. Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις πιέσεις και την προσκόλληση. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να ανοίξετε με το ταίρι σας συζητήσεις που έχουν να κάνουν με ζητήματα παρελθοντικά, ίσως να χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις ή λύσεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλαγές θα υπάρξουν στον τρόπο σκέψης σας, ενδεχομένως να προσεγγίσετε τις καταστάσεις με διαφορετική οπτική. Στις επαφές που θα έχετε είτε με οικογενειακά σας πρόσωπα είτε με φιλικά, ίσως να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στις συμπεριφορές, δεν αποκλείεται κάτι να σας εκπλήξει ή να σας δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξετε στάση. Θα υπάρξει άνοιγμα για επανασύνδεση και συμφιλίωση, επαφές θα προκύψουν με παρελθοντικά άτομα. Στην περίπτωση που κατά την προηγούμενη περίοδο είχατε τσακωθεί με κοντινό ή συγγενικό σας πρόσωπο τότε θα έχετε τη δυνατότητα να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις και τα γεγονότα, θα είστε σε θέση να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό έμφαση θα πρέπει να δείξετε σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα, αναγκαίο θα είναι να προσπαθήσετε να συντονίσετε τις ενέργειές σας και να σκεφτείτε μεθοδικά για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες καθυστερήσεις που να σας δημιουργήσουν έντονο άγχος, θα πρέπει να είστε σε θέση να ελέγξετε τη συναισθηματική σας κατάσταση, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. Ευρηματικότητα θα σας χαρακτηρίζει, διατυπώστε τις νέες σας ιδέες. Οι σκέψεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως διαφορετικές, ωστόσο αποφύγετε την επιφάνεια, προσπαθήστε να εμβαθύνετε και να αναλύσετε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό θα σας επηρεάσει σε διανοητικό και πνευματικό επίπεδο, νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Αλλάζει η οπτική σας, γενικότερα η αντίληψη σας θα βασίζεται σε μία νέα βάση δεδομένων. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να συνειδητοποιήσετε, κάντε το βήμα να τονώσετε την ψυχολογία σας, ίσως χρειαστεί να λύσετε τα εσωτερικά σας συμπλέγματα για να μπορέσετε να κινηθείτε ισορροπημένα. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, αποφύγετε τις καθυστερήσεις, τακτοποιήστε άμεσα τους λογαριασμούς σας. Στην περίπτωση που θελήσετε να κάνετε αγορές αποφύγετε τα έξοδα και τα μεγάλα χρηματικά ποσά. Κινηθείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε επενδυτικά. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας θα σας επηρεάσει σε επικοινωνιακό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά γεγονότα, έρχονται πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να λύσετε τις απορίες σας ή να εξηγήσετε γεγονότα και συμπεριφορές που διαδραματίστηκαν κατά την προηγούμενη περίοδο. Διατηρήστε την εσωτερική σας ισορροπία, προσοχή να μην μπερδευτούν τα συναισθήματα σας, ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε και τι αναζητάτε. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες καλό θα είναι να αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας, επικοινωνήστε με τους γύρω σας, συζητήστε, αποφύγετε την απομόνωση. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί θα πρέπει να φανείτε στην επικοινωνία σας, τα λόγια σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, αποφύγετε την αυστηρή κριτική και τα αρνητικά σχόλια. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σας φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα με υποθέσεις που κρατούν από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να λάβετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επανεξετάσετε παλιά ζητήματα, ίσως να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά, γενικότερα θα λάβετε ειδήσεις που θα αφορούν υποθέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο ενδεχομένως να σας είχαν προβληματίσει. Στην επικοινωνία σας προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι, αποφύγετε τις υπεκφυγές, αν θέλετε να δοθούν λύσεις καλό θα είναι να μιλήσετε με σαφήνεια. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, φροντίστε να έχετε επαφή με φίλους με συγγενείς και γενικότερα με πρόσωπα που αγαπάτε, ανοίξτε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να σας φέρει ένα είδος εσωτερικής έντασης, προσοχή να μην μπερδευτείτε και καταφύγετε σε λάθος εικασίες και συμπεράσματα. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην επικοινωνία σας, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις τα λόγια σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Στηριχτείτε στα γεγονότα που συνέβησαν και όχι στις προσωπικές σας εικασίες, η κρίση σας ενδεχομένως να είναι θολή, θα πρέπει να αναλογιστείτε και να αναλύσετε. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα και τα αμφίβολα άλματα. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας, βάλτε σε τάξη τις υποχρεώσεις και τις πληρωμές που πρέπει να κάνετε. Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις και αναβολές, ίσως τα πράγματα να μην εξελιχθούν έτσι ακριβώς όπως θα περιμένατε. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό ίσως να είναι δύσκολο για σας να εντοπίσετε τη ρεαλιστική και πραγματική πλευρά των καταστάσεων. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις. Προσοχή να μην δώσετε λάθος εξηγήσεις στα γεγονότα και στις συμπεριφορές. Σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο αποφύγετε τα συμβόλαια, τις υπογραφές, τους δανεισμούς και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με δεσμεύσεις, με μεγάλα χρηματικά ποσά και με οριστικές συμφωνίες. Στις περιπτώσεις που στην επικοινωνία σας υπάρξουν διαφωνίες και η συνεννόηση θα είναι δύσκολη, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας, αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις εξάρσεις, ενδεχομένως κάποια αρνητικά σχόλια και λόγια στην πορεία να σας στοιχίσουν. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σας καλεί να γίνετε αναλυτικοί και ιδιαιτέρως παρατηρητικοί, μη σταθείτε στην επιφάνεια των γεγονότων, αναγκαίο θα είναι να αναλύσετε, να ψάξετε τους λόγους και τις αιτίες, και κυρίως να ψάξετε τι ακριβώς αναζητάτε και θέλετε εσείς οι ίδιοι. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις, θα πρέπει να λύσετε κόμπους ή προβλήματα που έχουν να κάνουν με κάποια παρελθοντικά ζητήματα. Στον αισθηματικό σας τομέα προσοχή στις επικοινωνιακές δυσκολίες, ίσως να είναι δύσκολο να τα βρείτε και να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, οι απόψεις μπορεί να είναι διαφορετικές και οι επιθυμίες αντικρουόμενες. Αποφύγετε την προσκόλληση είτε στα συναισθήματά σας είτε στις απόψεις σας, προσπαθήστε να φανείτε ανοιχτόμυαλοι και διαλλακτικοί. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
\n