Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο στις 10 4 2017, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,7 (3 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο σάς καλεί να επανεξετάσετε τόσο τη στάση σας ως προς τους άλλους, όσο και αυτά που οι άλλοι στο παρελθόν σάς είχαν πει ή υποσχεθεί. Από τις 10 ως τις 20 Απριλίου 2017 ο Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο θα σας κάνει να περνάτε σε αναθεωρήσεις, τώρα θα επανεκτιμήσετε πρόσωπα και σχέσεις φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές. Αλλάζετε συναισθηματική τοποθέτηση, αφήνετε στην άκρη προκαταλήψεις, περνάτε σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης. Η χρονική περίοδος δεν ενδείκνυται για καινούργια σχέδια ή προγράμματα, η αποφυγή οικονομικών ρίσκων θα είναι μια πολύ σωστή επιλογή. Αγοραπωλησίες και τελεσίδικες συμφωνίες είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσουν. Παλιοί έρωτες θα κάνουν την εμφάνιση τους, καταφθάνουν επανασυνδέσεις. Πως θα σας επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον ταύρο;

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, ο Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, από τις 10 ως τις 20 Απριλίου θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στις επαγγελματικές και οικονομικές σας κινήσεις. Σε περιπτώσεις δανείων, συμφωνιών ή γενικότερα οπουδήποτε χρειαστεί να βάλετε την υπογραφή σας, θα πρέπει να σκεφτείτε και να μελετήσετε παρά πολύ καλά τους όρους. Η χρονική περίοδος δε σηκώνει επιπολαιότητες, οτιδήποτε απερίσκεπτο θα είναι δύσκολο μετά να αλλάξει, να αναιρεθεί ή να διορθωθεί. Ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε τον αυθορμητισμό σας, στις συζητήσεις σας τα αιχμηρά λόγια ή η πεισματική στάση θα σας στοιχίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, από τις 10 ως τις 20 Απριλίου ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας και θα είναι μια πολύ καλή περίοδος επαναπροσδιορισμών και ανασκοπήσεων. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να γυρίσετε με τη σκέψη σας πίσω στο παρελθόν και να επανεξετάσετε τις πράξεις σας, τις αποφάσεις σας και τις επιλογές σας, τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε ερωτικά ζητήματα. Καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα άλματα και κυρίως τα οικονομικά ρίσκα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα. Στον ερωτικό σας τομέα είναι πολύ πιθανό ένα άτομο απ’ το παρελθόν να απασχολήσει την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλοι μου Δίδυμοι, από τις 10 ως τις 20 Απριλίου, με τον Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνιακή σας τακτική. Η πεισματική και ανυποχώρητη στάση ενδεχομένως να μη σας βγει σε καλό. Στις διαπραγματεύσεις σας και σε διαφόρων ειδών συζητήσεις, σας δίνω τη συμβουλή να μη φανείτε ασυμβίβαστοι, η διπλωματική στάση ή η μεθοδική υποχώρηση θα έχει πολύ καλυτέρα αποτελέσματα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε αποφάσεις που είχατε πάρει στην προηγούμενη περίοδο, είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε άποψη σε θέμα ερωτικής επανασύνδεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, απ’ τις 10 ως τις 20 Απριλίου με τον Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία, θα σας απασχολήσουν συζητήσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν, έρχονται αναθεωρήσεις και αλλαγές. Ενδεχομένως να φρενάρετε επαγγελματικές κινήσεις ή συνεργασίες που είχατε ξεκινήσει τον προηγούμενο μήνα. Τώρα θα είναι μια καλή περίοδος να διεκπεραιώσετε εργασίες, να κλείσετε καταστάσεις ή υποχρεώσεις που είχατε αφήσει να εκκρεμούν. Αλλαγές θα προκύψουν και στον ερωτικό σας τομέα, συναντήσεις και συζητήσεις με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα διαφοροποιήσουν τόσο τον τρόπο σκέψης σας όσο και τα αισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, απ’ τις 10 ως τις 20 Απριλίου, με τον Ερμή στον Ταύρο να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, προσοχή στις συζητήσεις σας με ανωτέρους ή υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, η στάση σας δε θα πρέπει να είναι ανυποχώρητη. Αλλαγές θα προκύψουν στις εργασιακές σας συνθήκες, οι σκέψεις σας ή οι ενέργειές σας δε θα πρέπει να είναι προκατειλημμένες. Στον οικογενειακό σας τομέα βγαίνουν στο προσκήνιο άλυτα παρελθοντικά ζητήματα, οι εγωιστικές κόντρες δε θα καταφέρουν να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις. Εσείς που διατηρείτε σταθερό ερωτικό δεσμό, είναι πολύ πιθανό το ταίρι σας να σας ανοίξει κουβέντα περί δεσμεύσεων, αποφύγετε τις παρορμητικές ή βιαστικές απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, σε ένα είδος εσωτερικής ενδοσκόπησης θα σας ωθήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο. Από τις 10 ως τις 20 Απριλίου θα αναρωτηθείτε, θα ξανασκεφτείτε και θα αναθεωρήσετε. Σε ζητήματα που μέχρι στιγμής δεν καταφέρατε να βρείτε τη σωστή λύση, τώρα θα σας ανοιχτεί δίοδος επαναπροσδιορισμών. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν με δική σας πρωτοβουλία αναιρέσεις και ακυρώσεις. Σε σοβαρά οικονομικά θέματα ή σε ζητήματα συμβολαιογραφικών πράξεων, ζητήστε οπωσδήποτε νομική συμβουλή και υποστήριξη. Στον ερωτικό σας τομέα, σε περίπτωση που εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, από τις 10 ως τις 20 Απριλίου, με τον Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία, προσοχή στην παρορμητικότητά σας, αποφύγετε ανυπόμονες ή βιαστικές κινήσεις. Δεν θα είναι ευνοϊκή περίοδος για οικονομικά άλματα, για χωρισμούς ή για αλλαγή κατεστημένου, όχι μόνο ερωτικού αλλά και εργασιακού. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπία στις εργασιακές ή συναδελφικές σας σχέσεις, αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια, κρατήστε διακριτική και διπλωματική στάση. Ένα πρόσωπο απ’ το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει το βήμα να επανέλθει στη ζωή σας, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία από τις 10 ως τις 20 Απριλίου, προετοιμαστείτε, καταφθάνουν αλλαγές, κλείνουν ανοιχτά ζητήματα, οι συζητήσεις σας, εργασιακές ή ερωτικές, θα είναι καθοριστικές. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες, διαφοροποιούνται οικονομικές και συναισθηματικές βάσεις. Θέματα εμπιστοσύνης θα κάνουν την εμφάνισή τους, η ανάγκη σας για ασφάλεια θα αλλάξει τον τρόπο σκέψη σας, ωστόσο προσοχή σε καχυποψίες και επηρεασμένες απόψεις. Εσείς που διατηρείτε χαλαρό ή σταθερό δεσμό, με άλλο μάτι θα δείτε το ταίρι σας, αλλάζετε οπτική γωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με τον Ερμή στον Ταύρο να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από τις 10 ως τις 20 Απριλίου, θα γυρίσετε και εσείς με τη σειρά σας πίσω στο παρελθόν, για να επανεξετάσετε συνεργασίες, προτάσεις, σχέσεις ή υποσχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιήσετε στόχους και επιθυμίες, ίσως να αλλάξετε κατεύθυνση. Στον ερωτικό τομέα, είτε είστε ελεύθεροι είτε σε σχέση, οι προσεγγίσεις σας θα είναι πιο άμεσες, τώρα θα αναζητήσετε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και όχι προχειρότητες. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε κινήσεις επανασύνδεσης, στόχος σας θα είναι να διορθώσετε λάθη και αποτυχημένες ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία από τις 10 ως τις 20 Απριλίου, ενδεχομένως να μετανιώσετε για κάτι που είπατε ή πράξατε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε για παρελθοντικά ζητήματα. Ανοίγεται ξανά δίοδος επικοινωνίας με πρόσωπο, που στο προηγούμενο στάδιο είχαν διακοπεί οι επαφές σας. Επανεκτιμήσεις και λόγια ειλικρίνειας θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα, φέρνοντας θετική κατάληξη. Στον ερωτικό τομέα καταφθάνει άνοιγμα επανασύνδεσης, όσο πιο ξεκάθαρη και διαλλακτική θα είναι η στάση σας, τόσο πιο δεσμευτικές θα είναι οι υποσχέσεις που θα ειπωθούν. Σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, από τις 10 ως τις 20 Απριλίου με τον Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία, δε θα είναι ευνοϊκή περίοδος για οικονομικά άλματα και επιχειρηματικά ρίσκα. Προσοχή στις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις, αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα, μελετήστε πολύ καλά όρους και συμφωνίες. Στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, αν η στάση σας είναι κάθετη, απόλυτη ή ριζοσπαστική, το αποτέλεσμα δε θα είναι ικανοποιητικό, σας συμβουλεύω στις ενέργειες σας να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό. Στον ερωτικό τομέα, είναι πολύ πιθανό το ενδιαφέρον σας να στραφεί όχι στις νέες γνωριμίες, αλλά στην κατοχύρωση των παλιών. Κινήσεις επανασύνδεσης θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με τον Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία από τις 10 ως τις 20 Απριλίου, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε σχέσεις, να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε. Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη στάση σας, όσο πιο συγκαταβατικά συμπεριφερθείτε, τόσο πιο γρήγορο και άμεσο θα είναι το θετικό αποτέλεσμα. Στον οικονομικό τομέα σταθεροποιήστε τα εισοδήματά σας, αποφύγετε δανεισμούς και νέα ανοίγματα. Σε θέμα οικογενειακού ζητήματος, καλό θα είναι να κρατήστε στάση ξεκάθαρη και συμφιλιωτική, τυχόν ξεσπάσματα θα δημιουργήσουν αρνητισμούς, που δε θα σας βγουν σε καλό.

Τελευταία ενημέρωση: