Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια το 3ο δεκαήμερο του Μαρτίου;

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Στο τρίτο 10ήμερο του Μάρτη, η Άνοιξη έχει ήδη αρχίσει να ανεβάζει τους πόθους και τις επιθυμίες μας να γευτούμε απ' τη ζωή ότι καλύτερο έχει να μας χαρίσει. Θέλουμε διακαώς να κάνουμε μια καινούργια αρχή, απαλλαγμένη από δύσκολες σκέψεις αλλά κι από ανθρώπους που η παρουσία τους στη ζωή μας δε μας εμπνέει πια. Η ανάγκη να νιώσουμε συναισθηματική και υλική ασφάλεια αλλά και η πίστη πως παρακάτω τα καλύτερα έρχονται, το φως που σταδιακά μεγαλώνει τη μέρα και η αίσθηση ότι κάτι καλό αισθηματικά αρχίζει για πολλούς να συμβαίνει, είναι τα συστατικά που ορίζουν το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας σπουδαιότερης άλλης.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το 2ο δεκαήμερο του Μαρτίου:

Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής που από τις 19 έχει περάσει στον Κριό, μας χαρίζει εξωστρέφεια τσαγανό κι αποφασιστικότητα να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας ακόμα κι αν κάποιοι τα θεωρούν άπιαστα. Πρωταγωνιστούν οι παρορμητικοί Κριοί και Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των πρώτων-πρώτων ημερών.

Η Σελήνη με τον Ήλιο το απόγευμα της 21ης Μαρτίου, σηματοδοτούν με τη Νέα Σελήνη του μήνα μια καινούργια αρχή. Μάθε λοιπόν αυτή η σπουδαία αρχή που ακριβώς σε αφορά, σε ποιον τομέα της ζωής σου πραγματοποιείται βάζοντας τα στοιχεία σου στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ μας.

Τύχη και ευκαιρίες πρωτίστως θα γευτούν οι Κριοί των πρώτων 3 ημερών των ζωδίων τους και συγκεκριμένα οι γεννημένοι στις 20,21 και 22 Μαρτίου, οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί στις 23,24 και 25 Σεπτεμβρίου κι από κοντά ακολουθούν οι Καρκίνοι που είναι γεννημένοι 21 και 22 Ιουνίου και οι Αιγόκεροι 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Να θυμάστε ότι από τη Νέα Σελήνη του μήνα, επηρεάζεστε θετικά ακόμα κι εσείς που τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 1η και ως τη 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Το επόμενο σπουδαίο αστρολογικό γεγονός, πραγματοποιείται στις 23 του μήνα, όπου ο Πλούτωνας πλανήτης της μεταμόρφωσης αφήνει τους Αιγόκερους και εισέρχεται αρχικά για λίγο στον Υδροχόο, αφού αργότερα θα ξανά κάνει μια μικρή φαινομενικά αναδρομή.

Οι πρώτοι που θα νιώσουν αυτή την κοσμογονική αλλαγή θα είναι οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στις 20 και στις 21 του Γενάρη, οι Λέοντες που γεννηθήκατε 23 και 24 Ιουλίου αλλά και όσοι τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 1η και ως τη 3η μοίρα του Υδροχόου.

Η ζωή σας αλλάζει εκ βάθρων. Φθαρμένες σχέσεις μηδενίζουν χωρίς να ξανά αρχίζουν, ενώ γεννιούνται καινούργιες αγάπες και παντοτινές. Καλείστε λοιπόν να αλλάξετε στάση και οπτική. Να στρώσετε και να ξεστρώσετε τη ζωή σας αφού θα διαπιστώσετε ότι τίποτα δεν είναι όπως παλιά.

Μετά την μικρή φαινομενικά αναδρομή του στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου, θα επανέλθει ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει έως το 2044, χτενίζοντας τις ζωές πρωτίστως των ζωδίων του σταθερού σταυρού, Υδροχόων Λεόντων, Ταύρων και Σκορπιών μα και τις ζωές όλων μας γενικότερα, ανεξάρτητα με το ζώδιο που μπορεί να ανήκουμε, αφού ο Πλούτωνας είναι πλανήτης περισσότερο κοσμικός παρά προσωπικός.

Την 25η Μαρτίου ο πλανήτης της δράσης Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του παρορμητικού Καρκίνου. Εκεί γίνεται πιο στρατηγικός και δε δίνει στόχο για το πώς κινείται. Έχει όμως και στόχο και κατεύθυνση. Η δράση του από το ζώδιο αυτό σίγουρα χρωματίζεται από παρορμητισμό και θα παραμείνει ως τις 19 Μαΐου.

Επηρεάζει λοιπόν μέχρι το τέλος του Μάρτη θα έχει διανύσει τις 2 πρώτες μοίρες και κάτι των Καρκίνων που έχουν γεννηθεί 21,22 και 23 Ιουνίου, των Αιγόκερων 22 και 23 Δεκεμβρίου, των Κριών που έχουν γεννηθεί στις 20 και 21 Μαρτίου και των Ζυγών στις 23 και 24 Σεπτέμβρη.

Ασφαλώς και αποκτάτε ένα γοητευτικό τσαγανό ακόμα κι εσείς, που τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο, πλανήτες, δείκτες ή άλλα σημαντικά σημεία στο γενέθλιο χάρτη σας από την 1η και ως τη 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στις 28 Μαρτίου ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα βρίσκεται σε μια υπέροχη σύνοδο με το Δία από τις 18 μοίρες του φλογερού Κριού και ίσως τότε ακούσεις το πολυπόθητο εκείνο «ναι» που περίμενες καιρό, μια ευχάριστη είδηση που θα σε γεμίσει χαρά και αισιοδοξία, μια αισθηματική πρόκληση που θα σου κλείνει το μάτι πονηρά, και μια τύχη σε χρήματα κι αισθήματα σχεδόν ουρανοκατέβατη.

Κάνει λοιπόν να λαμβάνεις από την εύνοια αυτή αν είσαι:

Κριός γεννημένος 8 και 9 Απριλίου, Ζυγός γεννημένος 12 και 13 Οκτωβρίου, Λέων 9 και 10 Αυγούστου και Υδροχόος 5 και 6 Φεβρουαρίου. Φυσικά δε θα πρέπει να μείνεις παραπονούμενος εάν είσαι Δίδυμος που έχεις γεννηθεί 30 και 31 Μαΐου (τυχερά συναπαντήματα) και Τοξότης 23 με 24 Δεκεμβρίου (εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις).

Στις 30 και 31 Μαρτίου, δύο είναι οι σημαντικές όψεις που θα πρέπει να σταθούμε. Ο Άρης από την 2η μοίρα και 33’ του Καρκίνου θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες. Μια όψη που απαιτεί μελετημένες ενέργειες και συγκεκριμένους στόχους αν θες να επιτύχεις τους σκοπούς σου.

Επηρεάζει πρωτίστως Καρκίνους που έχουν γεννηθεί 21,22 και 23 Ιουνίου, δίνοντας τους νεύρο και αποτελεσματικότητα με ότι κι αν καταπιαστούν και Ιχθύες γεννημένους 20 και 21 Φεβρουαρίου, όπου τους θέτει προ των ευθυνών τους αφού μπαίνουν στη διαδικασία σημαντικών αποφάσεων. Η τύχη τους ακολουθά σε κάθε μελετημένο εγχείρημα, ενώ αποκτούν οπαδούς και αξιοπιστία.

Τέλος η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Ουρανό από τις 16 μοίρες και 44’ του Ταύρου, επηρεάζοντας κυρίως τους σταθερούς Ταύρους που έχουν γεννηθεί 7,8 και 9 Μαΐου φέρνοντας τους προ ευχάριστων εκπλήξεων. Τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί 8,9 και 10 Νοεμβρίου και εδώ δεν αποκλείεται να γεννηθούν κεραυνοβόλες αγάπες. Τους Λέοντες που έχουν γεννηθεί 9,10 και 11 Αυγούστου όπου μπορεί να δεχτούν έναν απρόσμενο δώρο από κρυφό θαυμαστή και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί 7,8 και 9 Φεβρουαρίου που μια αλλαγή σε στάση και εμφάνιση αφήνει πίσω της θύματα της γοητείας σας.

Ο μήνας κλείνει με το καινούργιο κι ελπιδοφόρο να βρίσκεται προ των πυλών, να μας καλεί αλλά και να μας προκαλεί να το ακολουθήσουμε και να μην αρκεστούμε σε ότι μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ότι μας Ικανοποιούσε. Αν έχεις όνειρα λοιπόν, κυνήγησέ τα, βάλτα από τώρα σε εφαρμογή.

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ