Η Άση Μπήλιου αναλύει την επιρροή του Ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο στα ζώδια.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Ο Ερμής οπισθοχωρεί στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει εκεί ανάδρομος ή ορθός μέχρι τις 16 Μαρτίου, ουσιαστικά ανάδρομο Ερμή θα έχουμε μέχρι τις 9 του μήνα. Προσοχή στις πληροφορίες που παίρνουμε, μη βιαζόμαστε να κάνουμε εκτιμήσεις, να πάρουμε αποφάσεις και να μπούμε βιαστικά σε δράση, όλα αυτά τα αφήνουμε για το επόμενο διάστημα. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει για τον Ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, μπαίνοντας ο Ερμής στον Υδροχόο είναι μία καλύτερη συνθήκη, είναι μέσα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με φίλους και συνεργάτες. Σε αυτήν τη φάση ίσως να ανακαλύψετε πράγματα που δεν γνωρίζατε για έναν στενό φίλο ή για έναν συνεργάτη, μπορεί να έρθουν κάποιες πληροφορίες που πρέπει να τις δείτε χωρίς να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Επεξεργαστείτε τις πληροφορίες και πάρτε μετά τις αποφάσεις σας. Επίσης ίσως να εμφανιστούν μπροστά σας άνθρωποι από το παρελθόν φίλοι ή συνεργάτες. Είναι μία περίοδος που μπορεί να ξαναδείτε σχέδια ή ιδέες που στο παρελθόν δεν είχαν πάει πολύ καλά, τώρα θα υπάρχει πιθανότητα να τις βάλετε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής περνάει σε ένα ζώδιο που είναι κόντρα με το δικό σας, είναι μέσα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά. Μπορεί τα πράγματα να είναι λίγο μπερδεμένα ή να υπάρξουν καθυστερήσεις κυρίως για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Ίσως να πάρουν άλλη τροπή κάποια επαγγελματικά σχέδια, προσοχή στις επαγγελματικές σχέσεις με ανωτέρους ή με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την εργασία σας, θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και διπλωματία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής είναι μέσα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με ταξίδια, μετακινήσεις, ραντεβού, προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε όλα αυτά, ίσως να υπάρξουν προβλήματα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Επίσης θέλει προσοχή στο πως εκφράζεστε τι λέτε, τι γράφετε, και τι υπογράφετε, είναι μία περίοδος που μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις στα λεγόμενα. Πρέπει να προσέξετε πολύ όταν εκφράζετε μία άποψη ή κάνετε μία κριτική σε έναν άνθρωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο σε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με κάρτες, δάνεια, κληρονομικά, οτιδήποτε είναι οικονομικό και δεν σχετίζεται με το μισθό σας, μπορεί με κάποιον τρόπο να χρειαστεί να το ξαναδείτε. Επίσης από την άλλη πλευρά μπορεί να είναι ένα θέμα υγείας. Για κάτι που χρειάζεται να το αντιμετωπίσετε και να δοθεί μία λύση αν μπορείτε κάντε υπομονή μέχρι τις 12 Μαρτίου, μετά το διάστημα θα είναι πιο ασφαλές για οτιδήποτε έχει να κάνει με δράση.

ΛΕΩΝ

Από σήμερα περνά φαινομενικά ανάδρομος ο Ερμής απέναντί σας, στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις παρεξηγήσεις, μπορεί κάποιος φίλος ή ο σύντροφος σας εύκολα να παρεξηγήσει κάτι που μπορεί να πείτε ή να κάνετε. Αν νιώσετε πως κάποιος δεν σας καταλαβαίνει μη διστάσετε να μπείτε στη διαδικασία να του εξηγήσετε τι συμβαίνει. Επίσης μπορεί να εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν ή μία πρόταση που έγινε πριν από καιρό τώρα να ξαναέρθει στην επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που αφορούν την υγεία και τις επαγγελματικές σας σχέσεις επηρεάζει από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο. Ίσως πρέπει να ξαναδείτε κάποια θέματα που αφορούν τη φυσική σας κατάσταση και υγεία, ίσως να χρειαστεί να τροποποιήσετε κάτι. Επίσης όλες αυτές οι καταστάσεις μπορούν να αφορούν και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τους Ζυγούς ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται είτε σε ένα δημιουργικό σχέδιο, είτε σε κάτι που μπορεί να αφορά τα παιδιά ή μία εγκυμοσύνη ή με την επιθυμία να αποκτήσετε απόγονο, ή ακόμα και σε μία ερωτική ιστορία. Ίσως να ξαναέρθει ένα πρόβλημα στην επιφάνεια πού όμως θα έχει τη δυνατότητα να επιλυθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται μέσα στο κομμάτι που έχει να κάνει με την οικογένεια, το σπίτι ως ακίνητο, γενικότερα με την ακίνητη περιουσία σας, καθώς και με τα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως να υπάρξει μία πιεστική κατάσταση ή να προκύψει ένα θέμα που στο παρελθόν δεν επιλύθηκε και τώρα ξανά έρχεται στην επιφάνεια για να δοθεί μία τελική λύση. Θα υπάρξει μία μεγαλύτερη ένταση, θέλει προσοχή και στην επικοινωνία με τους τρίτους κυρίως με τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά σε ένα σχετικά πιο φιλικό ζώδιο για εσάς τους Τοξότες. Θα σας βοηθήσει στην επικοινωνία αλλά και στο να ξανά συναντήσετε παλιούς φίλους ή συνεργάτες με τους οποίους μπορεί να είχατε καλές σχέσεις παλιότερα. Θέλει προσοχή σε αυτά που λέτε, που γράφετε, και που υπογράφετε, δεν είναι καλή περίοδος για υπογραφές και συμφωνίες. Πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή, όλα τα καινούργια, τις υπογραφές και τις συμφωνίες αφήστε τα για την άλλη εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής μπαίνει στον οικονομικό σας τομέα, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφό σας. Γενικά τα οικονομικά θα είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί πολύ μέχρι τις 16 Μαρτίου. Μέχρι τις 9 του μήνα δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να πάρετε ρίσκα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιό σας δημιουργεί μία φρενίτιδα κυρίως στην επικοινωνία σας, θα το νιώσετε αρκετά έντονα ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Μέσα στην εβδομάδα δεν θα πρέπει να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα, πρέπει να δείτε πώς μπορείτε να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν. Φυσικά πρέπει να προσέξετε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις σχέσεις σας και με την επικοινωνία που έχετε με τους άλλους καθώς και με τις μετακινήσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε αυτή την περίοδο δεν πρέπει να βιαστείτε, ούτε να πιεστείτε, επίσης ούτε να εκβιάσετε καταστάσεις. Ακόμα κι αν δεν βλέπετε μία ορατή λύση σε ένα πρόβλημα είτε είναι προσωπικό είτε επαγγελματικό, θα πρέπει απλά να δώσετε χρόνο και τα πράγματα θα οδηγηθούν μόνα τους σε κάποια λύση. Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε είναι οι υπέρ αναλύσεις.

Τελευταία ενημέρωση: