Στην Αστρολογία σήμερα μπορείς να διαβάσεις την ανάλυση των αστρολογικών όψεων της κάθε μέρας από τους αστρολόγους μας καθώς και ποια ζώδια επηρεάζει η κάθε όψη. Κάθε μέρα θα αναλύουμε σύμφωνα με την αστρολογία την τάση της ημέρας.

Διάβασε αναλυτικά τι θα μπορείς να δεις στην κατηγορία αυτή καθημερινά:

Αστρολογία σήμερα Σάββατο 29 4 2017. Σελήνη εξάγωνο με ανάδρομο Ερμή.
Αστρολογία σήμερα Παρασκευή 28 4 2017. Η Αφροδίτη στον Κριό.
Αστρολογία σήμερα Πέμπτη 27 4 2017. Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνα.
Αστρολογία σήμερα Τετάρτη 26 4 2017. Νέα Σελήνη στον Ταύρο.
Αστρολογία σήμερα Τρίτη 25 4 2017. Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνα.
Αστρολογία σήμερα Δευτέρα 24 4 2017. Ερμής τρίγωνο Κρόνο.
Αστρολογία σήμερα Κυριακή 23 4 2017. Σελήνη τετράγωνο Κρόνο.
Αστρολογία σήμερα Σάββατο 22 4 2017. Σελήνη εξάγωνο Ήλιο.
Αστρολογία σήμερα Παρασκευή 21 4 2017. Ο Άρης στους Διδύμους.
Αστρολογία σήμερα Πέμπτη 20 4 2017. Ο Ήλιος σύνοδο με Ερμή.

Σελίδες

loading...

 

Η αστρολογία καθημερινά είναι σε θέση να σε προετοιμάζει και να σε ενημερώνει σύμφωνα με τις κινήσεις των πλανητών για το πώς αυτοί ασκούν μια κάποια επιρροή στην ψυχολογία και στην προσωπικότητα σου.

Κατηγορία ερωτικά και αισθηματικά:

Σύμφωνα με την αστρολογία σήμερα, υπάρχουν κάποιες θέσεις ή κινήσεις όπως για παράδειγμα ο πλανήτης Άρης και Αφροδίτη, ανάλογα σε ποιο ζώδιο εισέρχονται θα μπορούσε να κάνει μια ημέρα ή και ένα διάστημα απόλυτα ερωτικό για την ζωή μας. Ακόμη μπορεί να μας δημιουργεί εντάσεις στην ερωτική σχέση μας αν για παράδειγμα ένας πλανήτης δημιουργεί κάποιο δυσαρμονικό τετράγωνο δύο πλανητών.

Κατηγορία οικονομικά:

Υπάρχουν κάποια πλανητικά τρίγωνα, τετράγωνα ή σύνοδος πλανητών, ακόμη και η πορεία της Σελήνης όπου θα μπορούσε να μας υποδείξει κάποια θετικά στοιχεία στον οικονομικό τομέα. Πότε είναι μια καλή μέρα να έχουμε οικονομική άνοδο, πότε και ποια μέρα θα πρέπει να προσέξουμε.

Κατηγορία χαρακτήρας, συμπεριφορά και αισθήματα:

Δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθουμε ένταση, θυμό, ανεξήγητα όμορφα. Η αστρολογία σήμερα μπορεί να αναλύσει κάποιες συμπεριφορές μας, ακόμη και κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα μας. Η Σελήνη, ο Άρης, ο Ερμής είναι μερικοί πλανήτες όπου θα μπορούσαν με την κίνηση τους να δώσουν στη ψυχολογία μας κάποια στοιχεία.

Κατηγορία επαγγελματικά:

Το να υπάρξει μια αλλαγή στον εργασιακό μας χώρο, το να αποδειχθεί μια καλή ημέρα για να στείλουμε βιογραφικά, το αν θα περάσουμε όμορφα και δημιουργικά στη δουλειά μας είναι μερικά από τα θέματα που μπορεί η αστρολογία σήμερα να μας συμβουλέψει.

Σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να συμβουλεύεται και τον προσωπικό του αστρολογικό χάρτη, η αστρολογία σήμερα αποκαλύπτει την τάση της ημέρας, με αποτέλεσμα  να επιδρά διαφορετικά σε κάποιον που έχει το ίδιο ζώδιο με κάποιον άλλον.