Η Άση Μπήλιου αναλύει την επιρροή του Ανάδρομου Ερμή στους Ιχθείς στα ζώδια.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Ξεκίνησε η φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς θα παραμείνει σε αυτή την πορεία μέχρι της 10 Μάρτιου. Θα χρειαστεί ψυχραιμία στις καθημερινές δυσκολίες, προσοχή στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε για να βγάζουμε συμπεράσματα, δεν πρέπει να πιέζουμε καταστάσεις. Αφήνουμε τα πράγματα να κυλήσουν ως έχουν, δεν πρέπει να μεγαλοποιούμε τις καταστάσεις. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Φωλιά των κου-κου" προβλέπει για τον Ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, ο Ερμής είναι ανάδρομος σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που είναι λίγο πιο παρασκηνιακό, έχει να κάνει με μυστικά. Είναι μια περίοδος που μπορεί να μπερδευτείτε πιο εύκολα, ίσως να πιστέψετε σε φήμες ή να ακούσετε κάτι, πρέπει όμως να σιγουρευτείτε ότι είναι η αλήθεια και δεν είναι διαστρεβλωμένο. Ίσως να συναντήσετε φίλους παλιούς ή συνεργάτες. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς είναι καλό να ξαναδείτε μια παλιά σας ιδέα ή ένα παλιό σας σχέδιο, να δείτε πως μπορείτε να το υλοποιήσετε.!

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους, ίσως να είστε αφηρημένοι προσέξτε τα μέσα επικοινωνίας να μην χάσετε το κινητό σας. Ο ανάδρομος Ερμής είναι στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά φιλικές σχέσεις ίσως να συναντήσετε έναν φίλο από τα παλιά. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο προσοχή και στα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, έχει να κάνει με τα επαγγελματικά μπορεί να υπάρξει μια σύγχυση, ίσως μεγαλύτερη αγωνία και στρεσάρισμα. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε ότι έχει να κάνει με ταξίδια ίσως να υπάρξει κάποια ματαίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι αρνητικός, σε επαγγελματικά σχέδια ίσως να υπάρξουν διαφοροποιήσεις ή κάποιες καθυστερήσεις όμως εσείς απλά προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο. Επειδή σε αυτή την περίοδο θα υπάρχει αστάθεια καλύτερα να αποφύγετε τα ρίσκα και τις επενδύσεις. Προσοχή και στο κομμάτι των σχέσεων, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, ο Ερμής είναι ανάδρομος στο κομμάτι που έχει να κάνει με οικονομικά, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε, αποφύγετε τις οικονομικές επενδύσεις και συμφωνίες. Θα πρέπει να προσέξετε λάθη σε λογαριασμούς σε κάρτες σε δάνεια. Αν στο παρελθόν είχατε κάνει μια συμφωνία ή μια ρύθμιση καλό θα είναι τώρα να την ξαναδείτε. Ίσως να έχετε συναντήσεις με παρελθοντικά πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους, μη βιάζεστε θα υπάρξουν καθυστερήσεις, οι καταστάσεις θα είναι ρευστές. Θα υπάρξει επιστροφή ερωτικών προσώπων από το παρελθόν ή και παλιών φίλων ωστόσο μην είστε βιαστικοί να συγχωρέσετε. Κάτι που δεν πήγε καλά στο παρελθόν δεν σημαίνει απαραίτητα πως τώρα έχει βελτιωθεί, ίσως κάτι να ξαναέρθει για να κλείσετε οριστικά το κεφάλαιο. Επίσης προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε θέματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς θέλει προσοχή σε θέματα εργασίας, μη βιαστείτε να υπογράψετε μια επαγγελματική συμφωνία γιατί στην πορεία μπορεί να μετανιώσετε ή να έρθει κάτι καλύτερο. Επίσης μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα με συνεργάτες ή στον χώρο της δουλειάς σας. Προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με υγεία και φυσική κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με μια ερωτική σχέση ή με το θέμα παιδί ή ακόμα και με ένα δημιουργικό σχέδιο που είχατε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε αλλά βλέπετε πως καθυστερεί, το θέμα είναι να μην δραματοποιήσετε τις καταστάσεις. Θα χρειαστεί υπομονή στις αναποδιές και στις καθυστερήσεις. Ίσως να περάσετε μια ταλαιπωρία είτε σε επαγγελματικά είτε σε οικογενειακά θέματα αυτό κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, ίσως να υπάρξουν εκνευρισμοί με τους ανθρώπους που συμβιώνετε, από την άλλη πλευρά μπορεί να έχετε μεγαλύτερο άγχος και στρεσάρισμα. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το διάστημα του ανάδρομου Ερμή για να απαλλαχτείτε από οτιδήποτε μπορεί να είναι περιττό και να σας βαραίνει. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής φιλικών προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους, ο ανάδρομος Ερμής είναι μέσα στο κομμάτι της επικοινωνίας, θέλει προσοχή σε λάθη κρίσης, σε ότι έχει να κάνει με συγκέντρωση και αφηρημάδα. Επίσης μπορεί να λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα ή υποσχέσεις που δεν εκπληρώνονται, γι αυτό θα είστε αρκετά καχύποπτοι. Προσοχή στα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς, επίσης αποφύγετε τις μεγάλες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής είναι μέσα στο κομμάτι των οικονομικών, πρέπει να αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικές συμφωνίες ή συμβόλαια, ξαναδείτε παλιές συμφωνίες οφειλές και χρέη.

ΙΧΘΥΣ

Για τους Ιχθύς, ο ανάδρομος Ερμής είναι στο ζώδιο σας καλύτερα να ακούτε και να αγοράζετε παρά να μιλάτε και να πουλάτε. Είναι βοηθητικός ο Ερμής για να κλείσετε εκκρεμότητες, βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε. Σε αυτή τη φάση προσέξτε σε ότι έχει να κάνει με τα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς, προσοχή στην επικοινωνία σας με τους άλλους για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Τελευταία ενημέρωση: