Η Άση Μπήλιου αναλύει την επιρροή του Άρη στον Αιγόκερω στα ζώδια.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Ο Άρης μπήκε στον Αιγόκερω και θα μείνει εκεί μέχρι το τέλος Μαρτίου, έχουμε μια διαφορετική κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με τη δράση, τις φιλοδοξίες, τον τρόπο που διεκδικούμε τα πράγματα ή που εκφράζουμε τα συναισθήματα μας. Έχουμε ανάδρομη φαινομενικά πορεία για τον Ερμή, τώρα θα δείξει τα σημάδια του με ποιο μεγάλο σθένος άρα θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην καθημερινότητα μας στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει για τον Άρη στον Αιγόκερω για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, ο Άρης παίρνει θέση σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, επίσης είναι ο άξονας με την οικογένεια και το σπίτι. Μέσα στο επόμενο διάστημα οι ρυθμοί θα είναι πιο εντατικοί, ενδεχομένως να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον είτε γιατί γίνεται μια αλλαγή στο χώρο της δουλειάς σας, είτε γιατί αλλάζουν κάποιες συνθήκες. Ξενικά για εσάς μια κουραστική αλλά παραγωγική περίοδος που θα κρατήσει σχεδόν ενάμιση μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους, ο Άρης στον Αιγόκερω είναι βοηθητικός σας βοηθά να αναλάβετε δράση, να πάρετε πρωτοβουλίες, να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες, να δείτε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας σε ότι αφορά σπουδές μεταπτυχιακά, σεμινάρια. Σας βοηθά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με επαγγελματικά σχέδια καθώς επίσης και στο να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Δίδυμους, ο Άρης από την μια πλευρά σταματά να σας πολιορκεί γιατί ήταν στον Τοξότη, τώρα μπαίνει στον Αιγόκερω είναι σε ένα πρακτικό κομμάτι που αφορά κυρίως οικονομικά ζητήματα. Από σήμερα μέχρι και το τέλος Μαρτίου θα πρέπει να ψαχτείτε λίγο περισσότερο με τα θέματα των οικονομικών σας είτε αυτό έχει να κάνει με ρυθμίσεις, είτε με φορολογικά ζητήματα, είτε με επενδύσεις. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε πιο εντατικά και πρακτικά με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, προσωπικά, σχέσεις. Η περίοδος δεν είναι αρνητική, προσοχή σε ότι έχει να κάνει με τον ανάδρομο Ερμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, ο Άρης πήρε θέση απέναντι σας και θα μείνει εκεί μέχρι τέλος Μαρτίου αυτό σημαίνει πως οι σχέσεις με τους άλλους είναι προτεραιότητα σας, μπορεί να έχετε χρήσιμες επαφές για επαγγελματικά θέματα, μπορεί να έχετε εντάσεις ή διαφορετικές απόψεις, ίσως να νιώσετε πως οι άλλοι θέλουν να σας επιβάλουν τους δικούς τους ρυθμούς ή απόψεις. Επίσης μπορεί να νιώσετε πιο πιεσμένοι και σε μια προσωπική σχέση, ξεκινά μια περίοδος με περισσότερη αγωνία και ανησυχία.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, ο Άρης πήρε θέση σε ένα κομμάτι που έχει να κάνει από την μια πλευρά με τα οικονομικά και από την άλλη πλευρά με θέματα υγείας. Μπορεί να έχετε κάποιες νέες επαγγελματικές προτάσεις, να έχετε εκ νέου συζητήσεις για μια νέα συνεργασία, θα υπάρξει αρκετή δουλειά αλλά και γκρίνια. Σε θέματα υγείας θέλει προσοχή και πρακτική αντιμετώπιση.

Για τους Παρθένους θα σας απασχολήσουν τα ερωτικά, ο Άρης από τον Αιγόκερω κάνει πιο έντονες τις επιθυμίες σας, το φλερτ και τις διεκδικήσεις. Μπορεί να ασχοληθείτε πιο εντατικά με το θέμα παιδί για όσους θέλετε να αποκτήσετε απόγονο, αν είστε γονείς θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και τη φροντίδα τους. Ευεργετικό είναι το τρίγωνο που σχηματίζει με το ζώδιο σας όποιο πρόβλημα προκύψει θα μπορέσετε να το επιλύσετε, επίσης θα είναι μια καλή περίοδος για φυσική ενδυνάμωση.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς ο Άρης παίρνει θέση σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας, πυροδοτεί τις εξελίξεις, ανακινεί θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια το σπίτι ή με την ακίνητη περιουσία σας. Ίσως να σκέπτεστε αλλαγές επιδιορθώσεις ίσως και κάποια μετακόμιση. Θα σας απασχολήσει επίσης η προσωπική σας ζωή, δεν θα είναι μια χαλαρή περίοδος μέχρι το τέλος του Μάρτη, οι ρυθμοί θα είναι γρήγοροι, θα υπάρξουν περισσότερες απαιτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς βοηθητική θα είναι η θέση του Άρη από τον Αιγόκερω, δείχνει μια πιο έντονη κοινωνική διάθεση, θα έχετε επαφές και ραντεβού, κάποιοι μπορεί να ταξιδέψετε περισσότερο. Ενδεχομένως να υπάρξει κάποιο θέμα με ένα στενό συγγενή ή με άτομο που έχετε στενή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες ο Άρης περνά σε ένα ζώδιο που είναι πιο πρακτικής κατεύθυνσης, είναι μέσα στο κομμάτι των οικονομικών μπορεί να υπάρξουν έξοδα αλλά και κάποια αναπάντεχα έσοδα, ίσως να έχετε ένα θετικό νέο από εκεί που δεν το περιμένατε σε μια οικονομική υπόθεση. Είναι μια καλή περίοδος να δείτε θέματα που αφορούν χρέη, οφειλές, δημόσιο, τράπεζες, εφορία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το τέλος του Μάρτη, από την μια πλευρά όλο αυτό σας ενδυναμώνει, σας λέει να στηριχτείτε στα πόδια σας και στον εαυτό σας, από την άλλη πλευρά γίνεστε απαιτητικοί, είναι μια περίοδος με φορτωμένο πρόγραμμα έχει τρέξιμο και άγχος. Μέσα σε αυτό το διάστημα προσέξτε την υγεία και τις σχέσεις σας, ο Άρης θα σας κάνει πιο βιαστικούς, απρόσεκτους και παρορμητικούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους ο Άρης στον Αιγόκερω έχει να κάνει με παρασκήνιο, επίσης κάποιοι μπορεί να σχεδιάζετε ένα νέο ξεκίνημα και τώρα να χρειαστεί να συγκεντρωθείτε στον στόχο που έχετε. Είναι μια περίοδος πιο ευάλωτη για θέματα που αφορούν την ψυχολογία και την υγεία σας, βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ

Για τους Ιχθύς ο Άρης φεύγει από τον Τοξότη αυτό είναι μια καλή είδηση γιατί φεύγει η πίεση και το άγχος. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι στα επάνω της, θα ασχοληθείτε με φίλους και συνεργάτες, ίσως να θέσετε και νέους στόχους. Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία, γκρίνια, προσοχή στις παρεξηγήσεις.

Τελευταία ενημέρωση: