Η Άση Μπήλιου αναλύει την επιρροή του Ερμή στον Κριό στα ζώδια.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Από αύριο μπαίνει ο Ερμής στον Κριό και θα μείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 27 Απρίλιου, αλλάζει ο τρόπος σκέψης και επικοινωνίας. O Ερμής σε αυτό το ζώδιο έχει ταχύτητα και παρόρμηση, έχει και ένα κάπως πιο επιθετικό στυλ γι αυτό θα πρέπει να προσέξουμε να μη χάσουμε την υπομονή μας. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των κουκου" προβλέπει για τον Ερμή στον Κριό για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Περνά ο Ερμής στο ζώδιο σας, αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ευνοεί και τους πειραματισμούς. Επίσης θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, θα βγείτε από τον λήθαργο που είχατε πέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής περνάει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που είναι λίγο πιο εσωτερικό, θα χρειαστεί να δουλέψετε πιο μυστικά για τους στόχους σας και για όλα όσα έχετε στο μυαλό σας που μπορεί να έχουν να κάνουν με επαγγελματικά σχέδια ή με  σπουδές. Θα είναι για εσάς μία πιο εσωστρεφής αλλά παραγωγική περίοδος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής που είναι κυβερνήτης σας περνά στο ζώδιο του Κριού, από αύριο και μέχρι τις 27 Απριλίου θα έχετε λόγους για να επιδιώξετε επαφές με φίλους και συνεργάτες, γενικότερα με ανθρώπους που μπορεί να είχατε χαθεί το προηγούμενο διάστημα. Θα γίνετε λοιπόν περισσότερο επικοινωνιακοί, από την άλλη πλευρά μαζί με την Αφροδίτη που είναι και στο ζώδιο σας θα υπάρξει θετική επιρροή σε φλερτ και γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής περνά στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά και την καριέρα, είναι η εποχή που πρέπει να αρχίσετε να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας ή να σκεφτείτε νέους τρόπους σε σχέση με τα επαγγελματικά σας.  Θα πρέπει να μεθοδεύσετε και να δείτε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε από τώρα μέχρι τις 27 Απριλίου. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε πρέπει όμως να έχετε στρατηγική και μεθοδολογία.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής είναι σε μία πιο βολική θέση για εσάς γιατί είναι σε ζώδιο της φωτιάς όπως είστε και εσείς. Ευνοεί αρκετά την πνευματική εργασία, ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτεστε και τον τρόπο που εκφράζεστε, ότι έχει να κάνει με σπουδές και με μελέτη, όλα αυτά φαίνεται πως μπορούν να αποδώσουν περισσότερο. Ευνοϊκή θα είναι η στιγμή αν θέλετε να παρουσιάσετε κάτι με έναν διαφορετικό τρόπο, ευνοούνται οι επαφές με ξένους από το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής περνώντας στον Κριό σηματοδοτεί μία περίοδο που έχει πιο πολλά μυστικά και παρασκήνιο, μπορεί και εσείς να θελήσετε να εξομολογηθείτε, κάποια πράγματα να τα βγάλετε από μέσα σας αν νιώθετε ότι σας πνίγουν. Από την άλλη πλευρά μπορείτε να ασχοληθείτε πιο εντατικά με θέματα οικονομικά, κυρίως αυτά που έχουν σχέση με τα περιουσιακά σας στοιχεία, με φορολογικά ζητήματα, με κάρτες, δάνεια. Είναι μια καλή περίοδος να ασχοληθείτε πρακτικά με θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής περνά απέναντι σας, είναι σε ένα ζώδιο που έχει να κάνει πιο πολύ με σχέσεις, συνεργασίες, γάμο, άρα από εδώ και κάτω φαίνεται πως θα σας απασχολήσουν πιο πολύ οι άλλοι. Επίσης μπορεί να κάνετε μία συζήτηση για μία νέα συνεργασία ή μπορεί να είναι και μία νέα γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο, κάποιοι από εσάς ίσως να αποφασίσετε και για μία πιο επίσημη δέσμευση. Είναι μία περίοδος που μπορεί να σας κάνει κάπως ασυγκράτητους σε ότι έχει να κάνει με τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της δουλειάς, θα μπορείτε να σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα κάνετε τη δουλειά σας πιο παραγωγική. Επίσης φαίνεται να αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας, από την άλλη πλευρά ίσως να αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα νέο μοτίβο διατροφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής που μπαίνει στον Κριό θα αναπτερώσει το ηθικό σας, είναι σε ένα ζώδιο της φωτιάς όπως είστε και εσείς κι αυτό σας ταιριάζει περισσότερο. Θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας και γενικότερα αυτά που θέλετε να πείτε στους άλλους. Από την άλλη πλευρά ο Ερμής είναι σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με το φλερτ, με τη δημιουργία, γενικώς σας φέρνει σε επαφή με άτομα νεότερης ηλικίας από εσάς με τα οποία μπορείτε να έχετε μία καλύτερη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι, στην ακίνητη περιουσία σας. Κάποιοι από εσάς ίσως να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στον χώρο σας, μπορεί να είναι επισκευές ή να είναι μία ανακαίνιση. Θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω συμβάσεις, συμφωνίες, έγραφα, λογαριασμούς, όλα αυτά μέχρι τις 27 Απριλίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θέση του Ερμή είναι πιο ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο, σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τις σπουδές, γενικότερα με τη μάθηση. Είναι μία καλή περίοδος να μπείτε στη διαδικασία να μάθετε καινούργια πράγματα, επίσης είναι μία θετική περίοδος να αναλάβετε ενεργή δράση σε κοινωνικό επίπεδο.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο σας και περνά στο ζώδιο του Κριού, μπαίνει στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τα οικονομικά. Τώρα θα πρέπει να κοιτάξετε λίγο περισσότερο τα έσοδα, τα έξοδα, τα φορολογικά, αγορές και πωλήσεις.

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)