Η Άση Μπήλιου προβλέπει για την εβδομάδα, 13 ως 19/4/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει λίγο περίεργα, η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, επίσης έχουμε ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο που είναι στον Κριό και στον Πλούτωνα που είναι στον Αιγόκερω, αυτή θα είναι η κυρίαρχη όψη στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Θέλει προσοχή στη διαχείριση των σχέσεων κυρίως με ανθρώπους που από τη φύση τους είναι λίγο καταπιεστικοί ή προσπαθούν να επιβάλουν τη δική τους διάθεση. Από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά η εβδομάδα θα είναι αρκετά πιο ήπια. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει για την εβδομάδα, 13 ως 19 Απριλίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει για εσάς με μία αγωνία κυρίως για θέματα επαγγελματικά και καριέρας. Στις πρώτες τρεις μέρες μπορεί να πιεστείτε, μπορεί να σας πιέσουν άνθρωποι που είναι στον χώρο εργασίας σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, μη θεωρήσετε πως αυτά που συμβαίνουν τώρα είναι εμπόδια, απλά είναι κάποια προβλήματα που θα πρέπει να τα διαχειριστείτε, μη σκέφτεστε μακροπρόθεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι για εσάς έντονη, θα έχει πίεση, οι υποχρεώσεις θα είναι πιο πιεστικές, ωστόσο από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά θα χαλαρώσετε λίγο. Την Κυριακή οι γεννημένοι το Μάιο ξεκινούν τα δικά σας γενέθλια, θα μπορέσετε να περάσετε κάπως καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας κάποιες στιγμές θα είναι πιο δύσκολες κυρίως στο κομμάτι που έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή. Θέλει προσοχή σε παιχνίδια εξουσίας και δύναμης κυρίως στις ερωτικές σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο υπομονετικοί, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας καλό θα είναι για την ώρα να μην πάρετε ρίσκα. Επίσης στο ξεκίνημα της εβδομάδας ίσως να σας αγχώσουν τα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με ένταση, είναι η Σελήνη απέναντι σας, θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Προσπαθήστε να μην είστε ο συναισθηματικός σίφουνας που συνήθως είστε και τα καταστρέψετε όλα στο πέρασμα σας. Θέλει ψυχραιμία στις σχέσεις είτε με το σύντροφο σας, είτε με κάποιο στενό συνεργάτη. Ειδικά την Μ. Τρίτη και την Μ. Τετάρτη μπορεί να πειστείτε ή εσείς να πιέζετε τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας θα υπάρχουν αυξημένες υποχρεώσεις. Προσπαθήστε ότι εκκρεμότητες έχετε μέχρι την Μ.Τετάρτη να τις τακτοποιήσετε για να μπορέσετε μετά να χαλαρώσετε. Μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη θα είναι πιο πιεστικά τα πράγματα με έμφαση την Τρίτη και την Τετάρτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη οι πλανητικές όψεις που υπάρχουν θα σας δημιουργήσουν αγωνίες είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε σε θέματα σχετικά με τα παιδιά. Από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά η διάθεση σας θα είναι πιο χαλαρή, την Κυριακή της Ανάστασης με τον Ήλιο στον Ταύρο τα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί αυτή τη στιγμή οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες να συγκρούονται με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, ίσως στον χώρο της δουλειάς να μη γίνονται τα πράγματα έτσι όπως τα θέλετε, όμως από την Μεγάλη Πέμπτη και μετά τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα υπάρξει έμφαση στην επικοινωνία, θα πρέπει να δείξετε προσοχή γιατί μπορεί να μην είναι όλοι έτοιμοι να ακούσουν αλήθειες ή μπορεί να μην είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν με κατανόηση σε αυτό που τους λέτε. Θέλει προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και γενικότερα στις υπερβολές. Από Μεγάλη Πέμπτη τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα φαίνεται να σας απασχολούν. Ίσως θα πρέπει να αποκτήσετε μία καλύτερη εικόνα εισόδων εξόδων, να αναπροσαρμόσετε τις οικονομικές σας βλέψεις, πρέπει να δείτε πώς θα ανταποκριθείτε, ίσως χρειαστεί να βάλετε φρένο στα έξοδα. Από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά τα πράγματα θα είναι πιο ήπια ίσως και πιο οικογενειακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας επίσης το τετράγωνο Ηλίου Πλούτωνα, το τετράγωνο Ηλίου Δία, σας αφορούν και τα δύο γιατί και ο Δίας και ο Πλούτωνας είναι στο δικό σας ζώδιο άρα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε αποφάσεις, ίσως κάποιες σχέσεις να φτάσουν σε οριακό σημείο είτε είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Η ένταση θα αρχίσει να πέφτει από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις δώστε λίγο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει για εσάς με νοσταλγία και ένα αίσθημα πίεσης, τα πράγματα δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τις επιλογές που θέλετε. Τη Μεγάλη Πέμπτη που θα είναι και η Σελήνη στο ζώδιο σας εκεί θα θελήσει μεγαλύτερη προσοχή και ψυχραιμία. Από τη Μεγάλη Παρασκευή και μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα στη διάθεση σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας απαιτείται να έχετε μία πιο διεισδυτική ματιά στις στενές σχέσεις, στις προσωπικές και στις συνεργασίες. Ίσως πρέπει να δείτε ποιοί είναι δίπλα σας και ποιοι είναι απέναντι σας. Επίσης ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες, στην περίπτωση που βλέπετε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά θα πρέπει να το συζητήσετε με έναν τρόπο που να δείχνει κατανόηση. Αν υπάρχει ένα οικονομικό ζήτημα αυτές τις μέρες ίσως να το συζητήσετε πιο έντονα. Από τη Μεγάλη Πέμπτη τα πράγματα θα είναι για εσάς πιο ήρεμα και πιο ξεκούραστα.

Τελευταία ενημέρωση: