Η Άση Μπήλιου προβλέπει για την εβδομάδα, 30/3 ως 5/4/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Είναι μία εβδομάδα αλλαγών σε πλανητικό επίπεδο, μπαίνει ο Άρης στον Yδροχόο που βρίσκεται εκεί και ο Κρόνος. Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη θα είναι ένα πιο απαιτητικό διάστημα. Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους θα μείνει εκεί μέχρι τον Αύγουστο, ο τρόπος που θα σχετιζόμαστε με τους άλλους θα είναι πιο εγκεφαλικός και πιο πνευματώδης. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει για την εβδομάδα, 30/3 ως 5/4/2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς, το ευχάριστο είναι πως έφυγε ο Άρης από τον Αιγόκερω γιατί δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα, από απόψε μπαίνει στον Υδροχόο θα πρέπει να σκεφτείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να μη χάσετε την επαφή με τους άλλους. Μέχρι τις 13 Μαΐου θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας προσωπικούς και επαγγελματικούς καθώς και τους φίλους σας, είναι το διάστημα που θα δείξει ποιοι πραγματικά είναι φίλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους, μπαίνει ο Άρης στον Υδροχόο αυτό σημαίνει πως μπαίνετε σε μία πιο φιλόδοξη φάση κυρίως στα επαγγελματικά. Με το που θα μπει η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας απασχολήσουν και τα οικονομικά. Θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο υγεία και σχέσεις, ίσως να νιώθετε περισσότερο εκνευρισμό γι αυτό θα πρέπει να είστε πιο ψύχραιμοι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, ξεκινά για εσάς μία γόνιμη περίοδος σε πνευματικό επίπεδο, μπορείτε να μάθετε πολλά, μπορείτε με έναν διαφορετικό τρόπο να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, ακόμα και να μάθετε μία ξένη γλώσσα. Η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σας και θα μείνει μέχρι τον Αύγουστο, αυτό σημαίνει πως έστω και από απόσταση θα βρείτε τρόπο να φλερτάρετε και να ενισχύσετε τα αισθηματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, θα έχετε μία ανάσα από την πίεση της πολιορκίας από τον Άρη στον Αιγόκερω, τώρα θα δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα οικονομικά. Δείτε πως θα μπορούσατε να διαπραγματευτείτε κάποια πράγματα και να επενδύσετε. Σε αισθηματικό επίπεδο με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα είναι για εσάς μία πιο μοναχική περίοδος.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, περνάτε σε μία περίοδο που θα έχει έμφαση στις σχέσεις, προσωπικές επαγγελματικές και συνεργασίας. Είναι μία περίοδος ξεκαθαρισμάτων αλλά και συνέργιας, δηλαδή ενώστε τις δυνάμεις σας με άλλους ανθρώπους για να έχετε θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για το ευρύτερο καλό. Η Αφροδίτη στους Διδύμους λέει πως στην πίεση και στην ένταση θα έχετε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους, ο Άρης περνά στον Υδροχόο σας καλεί να δείτε πιο σοβαρά τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης, να βρειτε έξυπνους τρόπους να αθληθείτε ακόμα και μέσα απ το σπίτι, θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τη διατροφή σας. Στα επαγγελματικά θα υπάρχει αστάθεια.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς, ήρθε η ώρα να αναλάβετε ευθύνη, να ορθώσετε το ανάστημα σας, να δείξετε και στους άλλους τον δρόμο είτε αυτό αφορά τη δουλειά, είτε την οικογένεια. Στα δύσκολα που περνάμε όλοι, εσείς δεν θα χάσετε το ηθικό σας, θα μπορείτε να είστε παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους.  Είναι μία περίοδος σαφώς πιο άνετη σε σχέση με αυτό που αντιμετωπίσατε μέχρι σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, η απαιτητική περίοδος ξεκινά από απόψε με τον Άρη στον Υδροχόο, εκτείνεται μέχρι τα μέσα περίπου Μαΐου. Μέχρι τις 13 Μαΐου την ενέργεια σας θα πρέπει να την διοχετεύσετε παραγωγικά στο χώρο του σπιτιού, δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε, να επιδιορθώσετε για να είναι πιο λειτουργικό το σπίτι σας, ή να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο επαγγελματικό πρόγραμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, θα είναι μία γόνιμη περίοδος για εσάς, μην αποξενωθείτε, βρείτε τρόπο να ‘ρθείτε κοντά με φίλους και συνεργάτες. Μιλήστε, συνεργαστείτε, διαβάστε, γράψτε, επικοινωνήστε, μάθετε κάτι καινούργιο. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις τρεις του μήνα και μετά ή έμφαση θα είναι στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους τα πολύ δύσκολα τελειώνουν απόψε, τώρα κάπως θα σταθεροποιηθούν τα πράγματα. Θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα σε θέματα οικονομικών, να γίνετε πιο πρακτικοί στα θέματα της καθημερινότητας σας και θα δείτε πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπαίνει ο Άρης στο ζώδιο σας, είστε στις επάλξεις, από απόψε το βράδυ θα είστε πιο δυναμικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα. Προσέξτε τις σχέσεις, προσπαθήστε σε αυτό το διάστημα που είναι έντονο ως τα μέσα Μαΐου, θυμούς νεύρα και αρνητικά συναισθήματα διοχετεύστε τα σε κάτι πιο παραγωγικό. Από τις τρεις του μήνα και μετά κάτι διαφοροποιείται θετικά στα αισθηματικά.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς τους Ιχθείς, θα μπείτε σε μία εσωτερική φάση οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε παρατηρητές. Από τώρα μέχρι τα μέσα Μαΐου δεν είναι η εποχή για να πιεστείτε και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Πάρτε τη θέση του παρατηρητή, σχεδιάστε τη δράση σας χωρίς να μπείτε όμως σε δράση. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, τον χώρο του σπιτιού και την οικογένεια σας.

Τελευταία ενημέρωση: