Η Άση Μπήλιου προβλέπει για την εβδομάδα, 6 ως 12/4/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Γι αυτήν την εβδομάδα έχουμε μία απαιτητική όψη Άρη-Ουρανού και έχουμε και μία Πανσέληνο στις 8 Απριλίου, οπότε οι καταστάσεις θα είναι πιο διογκωμένες στο κομμάτι που έχει να κάνει με την ψυχολογία και το συναίσθημα. Μέχρι τις 9 Απριλίου είναι μέρες που θα χρειαστούν ψυχραιμία, θέλει προσοχή στις σχέσεις με τους άλλους επαγγελματικές και φιλικές. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 27 Απριλίου. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει για την εβδομάδα, 6 ως 12/4/2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Σας αφορά  η όψη Άρη-Ουρανού γιατί ο Άρης είναι κυβερνήτης σας, καθώς και η Πανσέληνος γιατί είναι απέναντι σας. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 23 με 25 Μαρτίου και κοντά στις 10 Απριλίου θα πρέπει μέσα σε αυτήν την εβδομάδα να είστε πιο προσεκτικοί στο κομμάτι που έχει να κάνει με σχέσεις, γάμος, συνεργασίες. Κάποιοι μπορεί να έχετε αποκαλύψεις, ίσως να βγουν πράγματα στην επιφάνεια που το προηγούμενο διάστημα ενδεχομένως να τα αγνοούσατε. Επίσης μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που έχει κάποιο πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σχετικά με την όψη Άρη-Ουρανού αν είστε γεννημένοι κοντά στις 23 με 27 Απριλίου ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τα νεύρα σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Η Πανσέληνος έχει να κάνει με δουλειά, με τις σχέσεις που έχετε με συνεργάτες, και γενικότερα με τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πώς διαχειρίζεστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Επίσης θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, εσείς που είστε γεννημένοι κοντά στις 8 με 10 Μαΐου προσέξτε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες σε θέματα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος έχει να κάνει κυρίως με θέματα σχετικά με τα παιδιά σας, ή μπορεί να έχουν να κάνουν με μία ερωτική ή φιλική σχέση. Θα υπάρξει ένταση, ίσως και εσείς να θέλετε να πιέσετε τα πράγματα προκειμένου να καταλάβετε τι σκέφτεται ή ποια αισθήματα έχει ο άλλος για εσάς. Επίσης προσοχή στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τις σχέσεις σας με τα παιδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 24 με 27 Ιουνίου και επίσης κοντά στις 8 με 10 Ιουλίου θα πρέπει να είστε έξτρα προσεκτικοί σε σχέση με τους υπόλοιπους Καρκίνους. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την οικογένεια, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, καθώς και οικογενειακά πρόσωπα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα νεύρα και στον τρόπο που εκδηλώνετε την ένταση σας στα πρόσωπα που συμβιώνετε.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε οι γεννημένοι τον Ιούλιο γιατί η όψη Άρη-Ουρανού αφορά εσάς περισσότερο. Προσέξτε τον τρόπο που συζητάτε ή τον τρόπο που πιέζετε για κάτι, καθώς και πώς αντιδράτε σε μία γενικότερη πίεση. Επίσης προσοχή στα μικροατυχήματα. Αυτές τις μέρες θα έχετε αυξημένες επαφές και συζητήσεις για θέματα δουλειάς, θα χρειαστεί συγκέντρωση σε θέματα που αφορούν σπουδές, διδασκαλία, εκπαίδευση. Ίσως να υπάρξει ένα οικονομικό ζήτημα που μπορεί να σας απασχολήσει ξαφνικά, προσοχή θέλει σε οτιδήποτε αφορά δημόσιο και νομικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα, αν είστε γεννημένοι κοντά στις 26 με 28 Αυγούστου ή κοντά στις 8 με 10 Σεπτεμβρίου να προσέξετε τις οικονομικές δοσοληψίες σας. Ίσως να πρέπει να δείτε πιο σχολαστικά θέματα που αφορούν κάρτες, δάνεια, εφορία, οτιδήποτε έχει να κάνει με φορολογικά, κοιτάξτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από κάποιες ρυθμίσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά, μπορεί να υπάρξει πίεση σε μία σχέση προσωπική ή συνεργασίας. Να είστε προσεκτικοί, κυρίως εσείς που έχετε γενέθλια κοντά στις 8 με 12 Οκτωβρίου, στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας αλλά και σε θέματα υγείας. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα υπάρξουν πιέσεις, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, μην αντιδράσετε παρορμητικά και βιαστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη Αρη-Ουρανού καθώς και η Πανσέληνος έχουν για εσάς κυρίως ψυχολογική επιρροή. Προσέξτε περισσότερο οι γεννημένοι τον Οκτώβριο τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας. Επίσης προσέξτε θέματα υγείας, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή σε κάποιον συνεργάτη σας που περνάει δύσκολα. Αυτές τις μέρες φαίνεται πως θα έχετε να κάνετε πάρα πολύ με φίλους ή με συνεργάτες. Από την άλλη μεριά ίσως να πρέπει να ξαναδείτε έναν επαγγελματικό σας στόχο και να δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε ένα στρατηγικό σχέδιο για να μπορέσετε να υλοποιήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος είναι μέσα στο κομμάτι που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, είναι στον άξονα καριέρας-οικογένειας. Ίσως να κάνετε συζητήσεις επαγγελματικές. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που θέλετε να επιβάλλετε κάποια πράγματα ή πώς θα αντιμετωπίσετε την περίπτωση που οι άλλοι πιέσουν εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο ένα νομικό θέμα ή ένα μελλοντικό σας σχέδιο. Επίσης από την άλλη πλευρά ίσως να υπάρξει μία αγωνία σχετικά με κάποιο άτομο που ζει στο εξωτερικό.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Πανσέληνο θα υπάρξει μία αγωνία σε ένα οικονομικό ζήτημα που είτε θα αφορά το εισόδημα σας, ή το εισόδημα της εταιρείας που εργάζεστε ή του συντρόφου σας. Θα υπάρξει πίεση αυτές τις μέρες, να είστε περισσότερο προσεκτικοί αυτοί που είστε γεννημένοι κοντά στις 25 με 29 Φεβρουαρίου ή κοντά στις 10 Μαρτίου, μην αγχώνεστε στην πορεία θα διορθωθούν τα πράγματα.

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ