Η Άση Μπήλιου προβλέπει για τις μέρες του Πάσχα.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Σήμερα και αύριο έχουμε Σελήνη στον Υδροχόο, τα σταθερά ζώδια Ταύροι Λέοντες Υδροχόοι και Σκορπιοί θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθείς που έχει να κάνει γενικότερα με την έννοια του χριστιανισμού και των ημερών του Πάσχα. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου την Κυριακή της λαμπρής, αυτό σαφώς θα διαμορφώσει διαφορετικά το τοπίο για τον καθένα από τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει για τις μέρες του Πάσχα για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι οι μέρες του Πάσχα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σήμερα θα είναι κάπως πιο απαιτητική, από αύριο μέχρι την Ανάσταση τα πράγματα θα είναι καλύτερα, ψυχολογικά θα πάρετε τα πάνω σας. Φεύγει ο Ήλιος από το ζώδιο σας αυτό σημαίνει πως θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά θέματα και γενικότερα πρακτικά ζητήματα, έσοδα-έξοδα, ακίνητη περιουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Από την Κυριακή ξεκινούν τα γενέθλια σας και αυτό είναι θετικό, σήμερα και αύριο οι μέρες θα είναι πιο απαιτητικές. Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας σημαίνει πως θα φτιάξουν τα πράγματα, αυτό θα το δείτε ουσιαστικά από την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Τα πράγματα για εσάς θα είναι κάπως πιο εύκολα, μπαίνοντας ο Ήλιος στον Ταύρο που είναι ένα ζώδιο πριν το δικό σας αυτό σημαίνει πως θα είναι μία πιο ευαίσθητη και ευάλωτη περίοδος για εσάς σε ότι έχει να κάνει με την ενέργεια σας και με τη φυσική σας κατάσταση. Προσέξτε περισσότερο θέματα που αφορούν στην υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δύσκολες μέρες της εβδομάδας είναι πίσω σας, από αύριο θα δείτε μεγάλη βελτίωση στη διάθεση σας, πολύ περισσότερο από τη Μεγάλη Παρασκευή που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς είναι ένα ζώδιο που σας ταιριάζει πιο πολύ. Ο Ήλιος στον Ταύρο δείχνει πως από την επόμενη εβδομάδα θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι μακροχρόνιοι στόχοι, θα δείτε πως θα έχετε μεγαλύτερη στήριξη από συνεργάτες και φίλους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα και αύριο θα είναι οι τελευταίες πιο πιεστικές μέρες, από τη Μεγάλη Παρασκευή και μετά για εσάς τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα. Από την Κυριακή και έπειτα μπαίνοντας ο Ήλιος στον Ταύρο περνά σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με την καριέρα και την επαγγελματική σας κατεύθυνση, σε αυτό το κομμάτι θα στρέψετε πιο πολύ την προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα θέλει μεγάλη προσοχή στις σχέσεις, προσοχή να μην ανέβουν οι τόνοι. Ο Ήλιος στον Ταύρο θα ανοίξει τους ορίζοντες σας, θα φωτίσει περισσότερο την ψυχολογία και τη διάθεση σας, θα βοηθήσει στο να μάθετε καινούργια πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι δύσκολες μέρες της εβδομάδας είναι πίσω σας, από αύριο θα δείτε μία σταδιακή βελτίωση στη διάθεση σας, το πρόγραμμα σας δεν θα είναι τόσο επιβαρυμένο. Από την Κυριακή και μετά που θα μπει ο Ήλιος στον Ταύρο θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά, οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά θα είναι για εσάς προτεραιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα και αύριο ίσως να είναι πιεσμένα τα πράγματα, οι υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας θα είναι μια χαρά, θα είναι πιο βοηθητικές και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Από την Κυριακή και μετά που ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο φωτίζεται το κομμάτι που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα οι μέρες θα είναι πιο πιεστικές σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα ασχοληθείτε με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί όμως να σας πιάσει και μία νοσταλγία για ανθρώπους που δεν μπορείτε να είστε μαζί. Από την Κυριακή και μετά ο Ήλιος στον Ταύρο θα φωτίσει το κομμάτι που έχει να κάνει με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και με την καθημερινότητα σας. Προσέξτε επίσης θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το θετικό είναι ότι ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, είναι ένα ζώδιο που ταιριάζει πιο πολύ με το δικό σας, δεν θα κάνει δύσκολες όψεις με τους πλανήτες που είναι στο ζώδιο σας άρα αυτό θα φέρει μία μικρή αισιοδοξία. Φωτίζει το κομμάτι που έχει να κάνει με την υγεία, με την προσωπική σας ζωή, με τα θέματα των παιδιών, όλα αυτά μπορούν να κλείσουν καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα και αύριο οι μέρες θα είναι πιο πιεστικές, είναι η Σελήνη στο ζώδιο σας θα υπάρχουν υποχρεώσεις και εντάσεις. Από αύριο τα πράγματα σταδιακά θα αρχίσουν να βελτιώνονται, θα γίνει καλύτερη και η διάθεση σας. Ο Ήλιος στον Ταύρο λέει πως θα σας απασχολήσουν πιο πολύ οικογένεια, ακίνητα, ίσως ένα νέο ξεκίνημα που θα θέλατε να κάνετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Παρασκευή και Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο σας, ίσως να σας πιάσει μία μελαγχολία για όλα αυτά που δεν μπορείτε να κάνετε, θα έχετε μία πιο εύθραυστη ψυχοσύνθεση. Ο Ήλιος στον Ταύρο θα στρέψει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα που αφορούν στη δουλειά σας, θα ανεβάσει τους ρυθμούς σε ότι αφορά θέματα σπουδών και επαγγελματικά.

Τελευταία ενημέρωση:
Χαρτομάντης Ακριβή