Η Άση Μπήλιου προβλέπει για το σαββατοκύριακο, 25 ως 26/4/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1.1 (15 votes)

Σήμερα τελευταία μέρα που η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο, το σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στους Διδύμους. Ο Πλούτωνας γυρίζει σε αναδρομή πορεία μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου θα μας δώσει μία ανάπαυλα. Την Κυριακή έχουμε τη Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στους Διδύμους και επίσης έχουμε τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, θα υπάρξουν κάποια απρόοπτα. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των κουκου" προβλέπει για το σαββατοκύριακο 25 ως 26 Απριλίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι αυτό το διήμερο, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ίσως να έχετε έξοδα, ίσως να έχετε τάσεις κατανάλωσης. Η όψη Ηλίου-Ουρανού μπορεί να αλλάξει τα σχέδια σας είτε για ένα επαγγελματικό θέμα, ή για ζήτημα που έχει να κάνει με σπουδές, κάτι μπορεί να γίνει ξαφνικά που να μην το περιμένετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η μέρα μπορεί να έχει μεγαλύτερη ένταση σε μία σχέση, πρέπει να βάλετε μπροστά το κοινό καλό αν η ένταση είναι με τον σύντροφό σας ή αν είναι σε μία συνεργασία ή σε μία άλλη τύπου σχέση. Επηρεάζεστε ακόμα από τη Νέα Σελήνη προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αύριο και μεθαύριο η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο σας θα είστε στο επίκεντρο, θα υπάρξουν υποχρεώσεις. Επειδή είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και κάνει αυτή τη σύνοδο με τη Σελήνη μπορεί να υπάρξει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον ή να υπάρξει ευκαιρία για φλερτ, για νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλει μία προσοχή στα έξοδα, το σαββατοκύριακο προσπαθήστε να το αφιερώσετε στον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε, να κάνετε χαλαρά πράγματα. Μη φορτώσετε το πρόγραμμα σας, κοιτάξτε όσο μπορείτε να νιώσετε εσείς καλά, να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα θα έχει μία κούραση όμως το σαββατοκύριακο επειδή η Σελήνη θα είναι στους Διδύμους κι αυτό είναι θετικό για εσάς, οι φίλοι θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Θα μπορέσετε να περάσετε πιο διασκεδαστικά, θα έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε καλή σχέση και θα περάσετε ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι πιο άνετη, το σαββατοκύριακο θα είναι λίγο πιο κουραστικό για εσάς. Θα σκεφτείτε το κομμάτι των επαγγελματικών και όσο μένει η Αφροδίτη στους Διδύμους και θα μείνει μέχρι τις 6 Αυγούστου τα επαγγελματικά και η καριέρα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλλει, θα υπάρξουν και καλές προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θέλει μία προσοχή στα έξοδα και στα οικονομικά θέματα, το σαββατοκύριακο όμως θα είναι πιο άνετα τα πράγματα για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να υπάρχει μία πίεση κυρίως αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, και την Κυριακή αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις που να σας ζορίζουν πιο πολύ. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα και ίσως και με οικονομικά που έχουν να κάνουν με ασφάλειες, εφορίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σαββατοκύριακο δεν θα έχει τόση ανεμελιά, θα υπάρξουν κάποιες υποχρεώσεις, ίσως και οι άλλοι να έχουν απαιτήσεις από εσάς καθώς η Σελήνη είναι απέναντι σας.  Μπορεί κάποιοι φίλοι ή συνεργάτες ή ο σύντροφος σας να είναι απαιτητικοί προς εσάς, ίσως να μην μπορέσετε να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε να απολαύστε τη σημερινή μέρα θα είναι πιο άνετη για εσάς. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας αλλά και με εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε στην καθημερινότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να πιέζεστε λίγο με κάποια ζητήματα που έχετε να ρυθμίσετε, ενδεχομένως αυτά τα ζητήματα να αφορούν στο σπίτι ή ένα ακίνητο. Η όψη Ουρανού μπορεί να φέρει και κάτι αναπάντεχο, κάτι απρόοπτο την Κυριακή. Το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στους Διδύμους θα είναι πιο χαλαρό, θα είναι πιο βοηθητικό και για όσους έχετε παιδιά, αλλά και για όσους έχετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο αυτό το σαββατοκύριακο. Οι καταστάσεις θα είναι ευχάριστες, θα μπορέσετε να είστε μαζί με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, να τους προσφέρετε όλα όσα θέλετε, να μείνετε στο σπίτι σας και να το χαρείτε.

Τελευταία ενημέρωση: