Η Άση Μπήλιου προβλέπει για το σαββατοκύριακο, 4 ως 5/4/2020

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Αυτό το τριήμερο Παρασκευή και Σαββατοκύριακο έχουμε την όψη Δία- Πλούτωνα, την πρώτη από τις τρεις όψεις που θα γίνουν φέτος. Η πρώτη είναι τώρα την Κυριακή, η δεύτερη θα είναι στο τέλος Ιουνίου, και η τρίτη θα γίνει το Νοέμβριο, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βρούμε τρόπο να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των κουκου" προβλέπει για το σαββατοκύριακο 4 ως 5 Απριλίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι αυτό το διήμερο, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, μέσα σε αυτές τις μέρες τα μικρά πράγματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βρείτε τρόπους να κάνετε διαφορετική τη ρουτίνα σας. Σήμερα και αύριο που είναι η Σελήνη στον Λέοντα δεν θα είναι τόσο δύσκολες μέρες. Η Κυριακή θα είναι πιο στριμωγμένη μέρα σε ότι έχει να κάνει με τη διάθεσή σας, προσπαθήστε να κάνετε πρακτικά πράγματα για να φύγει το μυαλό σας από αυτά που σας προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο, είναι μέσα στο κομμάτι των οικονομικών σας, αυτό θα παραμείνει μέχρι αρχές Ιουλίου που σημαίνει ότι είναι ένα απαιτητικό διάστημα για τα επαγγελματικά σας. Μέσα στο τριήμερο κάποιοι από εσάς φαίνεται να έχετε υποχρεώσεις, ίσως να δουλεύετε ή να προετοιμάζετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Η Κυριακή θα είναι πιο ευχάριστη μέρα, θα έχετε την ευκαιρία να είστε πιο κοντά με τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη από σήμερα το βράδυ μπαίνει στο ζώδιό σας, με κάποιο τρόπο σας καλεί να αναδιοργανώσετε τις σχέσεις σας τις προσωπικές ή τις φιλικές, να βάλετε σε προτεραιότητα τους ανθρώπους που αγαπάτε. Είναι μία περίοδος που θα σας δείξει ποιοι είναι οι σημαντικοί άνθρωποι για εσάς. Σήμερα και αύριο θα είναι πιο ευχάριστες μέρες για εσάς. Η Κυριακή θα είναι πιο απαιτητική μέρα για τα θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή εσείς οι Καρκίνοι συνηθίζετε να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά, πρέπει να προσέξετε τις στενές σας σχέσεις ή συνεργασίες και γενικότερα να προσέξετε το πώς αντιδράτε. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο εύθικτοι, δείξτε λίγη κατανόηση.

ΛΕΩΝ

Σήμερα και αύριο η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας, αυτό το τριήμερο βρείτε χρόνο να κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα, βρείτε έναν τρόπο να βγάλετε τη δημιουργικότητά σας προς τα έξω. Η Κυριακή θα είναι μία μέρα πιο χαλαρή, σας επιτρέπει να δείτε ποιες δυνατότητες μπορεί να έχετε αυτή τη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ωραίο να έχετε στόχους αλλά δεν πρέπει να πιέζεστε όταν τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα θέλετε. Αν οι στόχοι σας μένουν λίγο πίσω αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ταράζεστε και να εκνευρίζεστε. Την Κυριακή που είναι η Σελήνη στο ζώδιό σας καλό θα είναι να πάρετε τα πράγματα έτσι όπως έρχονται, μη ζοριστείτε περαιτέρω.

ΖΥΓΟΣ

Μία φιλική ή μία ερωτική σχέση μπορεί να γίνει η αιτία για να στεναχωρηθείτε λίγο σήμερα και αύριο που έχουμε την Αφροδίτη στους Διδύμους. Ίσως να νιώσετε πως η άλλη πλευρά δεν παίρνει τα πράγματα τόσο σοβαρά όσο εσείς ή δεν δείχνει την ανάλογη κατανόηση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις, αυτή τη στιγμή αφουγκραστείτε τι σας λέει ο εαυτός σας ή η άλλη πλευρά και τις μεγάλες αποφάσεις θα τις πάρετε λίγο αργότερα. Την Κυριακή προσπαθήστε να χαλαρώσετε, θα είναι μία μέρα ξεκούρασης που θα πρέπει να ασχοληθείτε με υγεία και φυσική κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να προσέξετε πόσο υπέρ-αναλυτικοί μπορεί να γίνετε, γιατί μπορεί αυτές τις μέρες να αποκτήσετε εμμονή. Αν δεν βρίσκετε μία ορατή λύση υπάρχει κίνδυνος να μεγεθύνετε τις καταστάσεις. Επειδή εκπροσωπείτε ένα ζώδιο που έχει ανάγκη ελέγχου των πραγμάτων αυτό θα σας ταλαιπωρήσει αυτές τις μέρες. Σήμερα και αύριο οι μέρες θα είναι πιο απαιτητικές, η Κυριακή όμως θα είναι μία μέρα πιο δική σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα και οι πιο σταθερές σχέσεις φιλικές οικογενειακές και επαγγελματικές χρειάζονται φροντίδα, κι αυτό είναι που πρέπει να κάνετε, και σήμερα και αύριο μην τις παραμελείτε, μη θεωρήσετε τις σχέσεις δεδομένες. Την Κυριακή είναι μία μέρα που θα μπορείτε να οργανώσετε λίγο καλύτερα τα επαγγελματικά σας θέματα, ίσως να θέλετε να οργανώσετε την εβδομάδα που ξεκινά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δύσκολες πλανητικές επιρροές που υπάρχουν έρχονται για να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, και όλα αυτά που σας φαίνονται πως δεν μπορείτε να τα κάνετε θα καταλάβετε πώς μπορείτε να τα καταφέρετε. Θα μπορέσετε να δυναμώσετε μέσα από όλα αυτά, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από την πίστη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες καραντίνας που βιώνουμε δεν είναι κακό να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας, την υγεία σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Σήμερα και αύριο οι μέρες θα είναι λίγο πιο πιεσμένες, την Κυριακή η μέρα θα είναι πιο ήπια.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα και αύριο τα οικονομικά σας θα είναι αυτό που θα σας απασχολεί περισσότερο, μπορεί η αγωνία σας να είναι για τα οικονομικά της εταιρείας που εργάζεστε, θα είναι δηλαδή ένα γενικότερο πλαίσιο το οποίο φαίνεται να λειτουργεί αγχωτικά. Επίσης μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες σε μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Σε αυτήν τη φάση που είναι ακόμα ο Ερμής στο ζώδιό σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συζητήσετε για να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Τελευταία ενημέρωση: