Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 10/3/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό μας προτρέπει να είμαστε διαλλακτικοί, ίσως να πρέπει να υποχωρήσουμε για το καλό μιας ομάδας ή μιας σχέσης για να μπορέσουμε να έχουμε ισορροπία. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 10 Μαρτίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς, η Σελήνη είναι απέναντι σας είναι μέσα στον τομέα των σχέσεων, θα έχετε μια μεγαλύτερη αγωνία σε αυτό το κομμάτι. Προτεραιότητα για εσάς μπορεί να είναι μια σχέση ή μια συνεργασία. Θα προσέξετε τις πιέσεις, η συμβουλή είναι να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε με τους άλλους και να μην είστε ανταγωνιστικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους θα έχετε μεγαλύτερο άγχος για τα επαγγελματικά, η μέρα θα είναι αρκετά απαιτητική. Φροντίστε την υγεία τη διατροφή και την ψυχολογία σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, σήμερα προσπαθήστε να κάνετε κάτι χαλαρό που σας ξεκουράζει, ίσως να κανονίσετε συναντήσεις με φίλους, με τα παιδιά σας ή με τον σύντροφο σας, γενικά κάτι που να έχει την αίσθηση του χαλαρού και να σας ευχαριστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη μπαίνει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Από την άλλη πλευρά ναι μεν μπορεί να έχετε θέματα που σας απασχολούν, αλλά ίσως να μην θέλετε να το δείξετε αυτό προς τα έξω, ίσως να θελήσετε να προστατέψετε ή να καλύψετε την ευαίσθητη  σας πλευρά. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση η μέρα θα είναι απαιτητική.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, η Σελήνη μπαίνει μέσα στο κομμάτι που έχει να κάνει με συζητήσεις, επαφές, υποχρεώσεις, είναι μια επικοινωνιακή Σελήνη για εσάς. Η σημερινή μέρα δεν θα είναι αρνητική ή δύσκολη απλά θα υπάρξει έμφαση στην επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους  τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν λίγο περισσότερο, ίσως να υπάρξουν πιέσεις. Σήμερα ίσως να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, είτε να αγοράσετε κάτι, είτε να βρείτε τρόπο να κερδίσετε χρόνο για να κάνετε κάτι που σας χαλαρώνει.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει μεγαλύτερο στρεσάρισμα, ωστόσο από την άλλη πλευρά θα έχετε και αποτελέσματα. Τη σημερινή μέρα προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας γιατί η αυριανή μέρα θα είναι αρκετά πιο απαιτητική. Αν έχετε να κάνετε κάτι που θέλει τύχη και εύνοια καλό θα είναι να ποντάρετε στη σημερινή μέρα. Ευνοούνται οι συνεργασίες και οι συλλογικές εργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, θέλει προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία , φορτίστε τις μπαταρίες σας και σωματικά και ψυχολογικά γιατί έρχονται πιο δύσκολες μέρες. Προσπαθήστε σήμερα και αύριο να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας ή αν έχετε να κάνετε κάτι που θέλει προετοιμασία μη το αφήσετε για τις επόμενες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, ίσως κάποια άτομα να σας απασχολήσουν για τους δικούς τους λόγους και έμμεσα μπορεί να επηρεαστείτε και εσείς. Η μέρα δεν είναι αρνητική γι αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε μπορεί να λειτουργήσει πιο θετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους που ο Κρόνος και ο Πλούτωνας είναι ακόμα στο ζώδιο σας θα υπάρξουν πιέσεις. Σήμερα θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα θέματα της δουλειάς, όμως μην αναλώνεστε σε διαφωνίες, κοιτάξτε αυτό που έχετε να κάνετε χωρίς να μπερδεύεστε ή να προσπαθείτε να δώσετε εξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους η μέρα θα είναι πιο θετική και πιο εποικοδομητική σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Αν έχετε την αίσθηση πως κολυμπάτε σε άγνωστα νερά θα δείτε πως θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς τους Ιχθείς σήμερα  ίσως τα οικονομικά να σας αγχώσουν λίγο περισσότερο, όχι μόνο για θέματα γύρω από τον μισθό σας, αλλά γενικά τα οικονομικά της εταιρίας σας ή για επενδύσεις ή για κάποια κληρονομιά. Προσέξτε λίγο παραπάνω σήμερα και αύριο γιατί μπορεί με κάποιον τρόπο να απορροφάτε την ενέργεια των άλλων και να σας ρίχνει ψυχολογικά.

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΜΑΝΟΣ)