Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 11/3/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, έχει να κάνει με τις σχέσεις με την ισορροπία και την αρμονία. Η μέρα θα είναι κάπως περίεργη όμως με το εξάγωνο Ήλιου - Δία μπορεί να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 11 Μαρτίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη είναι απέναντι σας, ενδεχομένως κάποιο πρόσωπο ταίρι ή συνεργάτης να σας απασχολήσει περισσότερο. Μπορεί να νιώσετε πως σας πιέζουν ή εσείς να πιέσετε τους άλλους, γι αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε υπομονετικοί και να αντιδράτε πιο ψύχραιμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό είναι μέσα στο κομμάτι που έχει να κάνει με την καθημερινότητα σας, υπερτονίζει θέματα δουλειάς και υγείας. Ίσως να υπάρξουν αλλαγές και τροποποιήσεις στο πρόγραμμα σας, άρα θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι. Θέλει προσοχή επίσης στις σχέσεις με τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί ή περνάτε πολύ χρόνο στην καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια περισσότερη αγωνία σε μια φιλική ή αισθηματική σχέση, ή ένα ζήτημα με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Σε αυτόν τον τομέα θέλει ψυχραιμία από την πλευρά σας, η μέρα δεν θα είναι αρνητική απλά θα υπάρξει ένας προβληματισμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια. Σήμερα ίσως να έχετε μια θετική εξέλιξη για ένα επαγγελματικό θέμα, ίσως να έρθει μια θετική απάντηση. Θα είναι μια μέρα λίγο πιο κλειστή για εσάς, μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και με τα προσωπικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ

Η μέρα θα έχει αυξημένες επαφές και συζητήσεις, θα υπάρξει έμφαση στο κομμάτι της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις για οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα που να αφορούν το μέλλον. Αυτή τη στιγμή προσπαθήστε να μην πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα, θα είναι καλύτερο να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας ή να οπισθοχωρήσετε από το να προσπαθήσετε να διεκδικήσετε με επιθετικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχονται στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, θέλει μετριοπάθεια, πρέπει να αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα και τις σημαντικές αγορές. Η μέρα δεν θα είναι καλή για οικονομικά ρίσκα, αν πρέπει να γίνει μια οικονομική συμφωνία θα πρέπει να είστε ρεαλιστές σε αυτό που ζητάτε, βρείτε τη μέση λύση, αποφύγετε τις πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας αυτό σας κάνει συναισθηματικά πιο ευάλωτους, ίσως να υπάρξει άγχος και πίεση από την δουλειά ή από μια σχέση. Η όψη Ήλιου-Δία φέρνει και σε εσάς κάτι ευνοϊκό στο μέλλον, ίσως να συζητήσετε κάτι που αργότερα θα εξελιχτεί θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς η επιρροή της Σελήνης είναι κυρίως ψυχολογική, από την άλλη πλευρά μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο και να κάνετε υπερωρίες. Θέλει προσοχή στην υγεία και στα επίπεδα ενέργειας, βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιος φίλος ή συνεργάτης ίσως να σας απασχολήσει με ένα δικό του ζήτημα, θα έχετε περισσότερο στο μυαλό σας τα θέματα μιας ομάδας ή φίλων που έχετε κοινά χόμπι ή δραστηριότητες. Επίσης σήμερα μπορεί να υπάρξει άγχος σε ένα οικονομικό ζήτημα. Η όψη Ήλιου-Δία θα σας φέρει θετική εξέλιξη στο κομμάτι σπίτι οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει πάρει θέση στο κομμάτι επαγγελματικά καριέρα αλλά και με οικογένεια. Η μέρα θα είναι απαιτητική και σύνθετη, θέλει προσοχή στις σχέσεις, επίσης σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια αλλά και στην υγεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ίσως να σας πιάσουν τάσεις φυγής, ίσως να μην θέλετε αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις. Αν μπείτε στη διαδικασία να δείτε κάποια πράγματα κατάματα θα νιώσετε καλύτερα και θα είστε πιο ανάλαφροι.  Προσέξτε να μην αφήσετε το άγχος και σας καταβάλει τόσο πολύ που να μην είστε ενεργητικοί για να λύσετε αυτά που πρέπει.

ΙΧΘΥΣ

Στα οικονομικά σας θα είναι η επιρροή της Σελήνης, μπορεί να έχετε άγχος για τα οικονομικά της δουλειάς σας ή του συντρόφου σας. Το εξάγωνο Ήλιου με τον Δία ευνοεί τις επαφές με φίλους ή με συνεργάτες, γενικότερα ευνοεί τις συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα που έχετε στο μυαλό σας να συνεργαστείτε μελλοντικά.

Τελευταία ενημέρωση: