Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 12/3/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Η Σελήνη από τον Ζυγό περνά στον Σκορπιό, η μέρα θα είναι απαιτητική, ο Κρόνος έχει να κάνει με φοβίες, καλό θα είναι να μην φοβόμαστε τόσο πολύ και να προφυλασσόμαστε περισσότερο. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 12 Μαρτίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς η μέρα θα είναι απαιτητική, μπορεί να αγχωθείτε περισσότερο με οικονομικά θέματα. Καλό θα είναι να μην σκέπτεστε μόνο το τώρα προσπαθήστε να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Σε επίπεδο ψυχολογικό μπορεί να σας βγουν φοβίες και άγχη, μέχρι τέλος Μαρτίου προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους προσοχή σε θέματα δουλειάς και υγείας θα υπάρξουν φοβίες και άγχος. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις. Ίσως να υπάρξουν ξαφνικά νέα από τον σύντροφο σας ή από έναν στενό συνεργάτη, μπορεί απρόβλεπτα συμβάντα να σας αλλάξουν το πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, θα υπάρξει άγχος με τα παιδιά ή με την προσωπική σας ζωή. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε θέματα δουλειάς, ίσως να έχετε περισσότερες ευθύνες. Σε θέματα υγείας κινηθείτε προληπτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα σχετικά με παιδιά και σχέσεις. Είναι μια μέρα απαιτητική, θέλει προσοχή κυρίως για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου. Η Σελήνη στον Σκορπιό ίσως να σας φέρει κάτι απρόσμενο που να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα σας.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, θα σας απασχολήσουν θέματα επικοινωνίας καθώς επίσης και το σπίτι ή ένα ακίνητο. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό ίσως να νιώθετε πιο άτονοι, αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρξει και κάτι ξαφνικό που να τροποποιήσει το επαγγελματικό σας πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους είναι μια μέρα που έχει πολλές συζητήσεις, έχει ένα άγχος με τα οικονομικά. Ίσως να συζητήσετε για θέματα δουλειάς, μπορεί να σας προβληματίσει και ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Είναι μια μέρα που θα έχει απρόοπτα, καλό θα είναι να είστε ευέλικτοι.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα είστε λίγο πιο σκεπτικοί, προβληματισμένοι ή με κάπως πιο βαριά διάθεση. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά θέματα ίσως και ένα θέμα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, θα υπάρξει μια μεγαλύτερη πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο, θα σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά, ίσως να προκύψει ένα ραντεβού ή μια μετακίνηση. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο μπορεί να έχετε κάποιες ξαφνικές εξελίξεις που δεν τις περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, μπαίνοντας η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση είτε σε ψυχολογικό επίπεδο, είτε σε θέματα δουλειάς. Θέλει προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι Αιγόκεροι με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας διανύετε μια περίοδο που έχετε δυσκολίες. Σήμερα θα έχετε μεγαλύτερο άγχος σε σχέσεις, συνεργασίες, γενικά με ανθρώπους που έχετε στο περιβάλλον σας φίλοι ή οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους, μπαίνοντας η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να έχετε ξαφνικές αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά. Θέλει προσοχή κυρίως αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο, θα πρέπει να δείξετε περισσότερη ευελιξία για να είστε πιο αποδοτικοί και να αποφύγετε τη μεγάλη ένταση.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς τους Ιχθείς η μέρα θα είναι πιο απαιτητική, θα υπάρχει μεγαλύτερο άγχος ενδεχομένως και για οικονομικούς λόγους. Οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο μέσα στην διάρκεια της μέρας ίσως να κάτι να μάθετε και να χρειαστεί να διαφοροποιήσετε τη δράση σας και τις αποφάσεις σας.

Τελευταία ενημέρωση: