Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 13/3/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Σήμερα και αύριο έχουμε Σελήνη στον Σκορπιό, είναι το τελευταίο σαββατοκύριακο που έχουμε Ερμή στον Υδροχόο. Πάμε να δούμε για τον καθένα ξεχωριστά πως θα κυλήσουν αυτές οι μέρες. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 13 Μαρτίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά, κάποια πράγματα θα χρειαστούν έλεγχο. Το ζώδιο σας έχει πληγεί αρκετά με τον Κρόνο και με τον Πλούτωνα θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι, προσπαθήστε να είστε εγκρατείς, δεν είναι κατάλληλες μέρες για ρίσκο. Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη θα είναι μια πιο θετική μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή ο ανάδρομος Ερμής σας επηρεάζει στον τομέα επαγγελματικά- καριέρα μπορεί πράγματα που συζητήσατε τις προηγούμενες μέρες ή μπορεί να είχατε κάποιες ιδέες ξαφνικά όλα αυτά τώρα να μην λειτουργούν και να χρειαστεί να βρείτε κάτι καινούργιο. Θα είναι μέρες με άγχος για τα θέματα των επαγγελματικών. Σήμερα είναι μια μέρα για να συζητήσετε με συνεργάτες ή με οικογενειακά σας πρόσωπα, τις σημαντικές αποφάσεις καλό θα είναι να τις αφήσετε από Δευτέρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μπορεί να αναμοχλεύονται διάφορα πράγματα μέσα στον συναισθηματικό σας κόσμο, με τη Σελήνη στον Σκορπιό ίσως να ανησυχείτε λίγο περισσότερο για θέματα δουλειάς και υγείας. Σήμερα και αύριο δεν θα υπάρξουν προβλήματα και αντιξοότητες, η Κυριακή και η Δευτέρα θα είναι λίγο πιο σύνθετες μέρες με περισσότερο άγχος στα επαγγελματικά οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλει προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε γιατί κάποιοι μπορεί να νιώσουν πως τους πιέζετε και πως προσπαθείτε να τους επιβάλετε τις δικές σας απόψεις. Μπορεί να έχετε δίκιο όμως θα πρέπει να προσέξετε το τρόπο σας για να μην χάσετε το δίκιο σας. Η σημερινή μέρα δεν θα είναι αρνητική, το σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να είστε πιο επιμελείς σε θέματα επαγγελματικά αλλά και υγείας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θέλει λίγη προσοχή μπορεί να συναντήσετε αντίσταση στη δουλειά σας, μπορεί να υπάρξει μια επαγγελματική ανατροπή ή να αλλάξει μια συνθήκη. Το σαββατοκύριακο θα είναι καλύτερες μέρες, θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να σας απασχολήσει μια φιλική σχέση ή μια σχέση με έναν συνεργάτη σας, ίσως να υπάρξουν και συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα σχέδιο, μπορεί να καθυστερήσει ένα σχέδιο σας όμως μη στεναχωρηθείτε. Την Κυριακή προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο για τον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις μέρες μπορεί κάποιο άτομο φιλικό ή από το περιβάλλον της δουλειάς να σας είχε υποσχεθεί κάτι και να μην μπορεί τελικά να το τηρήσει, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Θέλει προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, πρέπει να βρείτε τρόπο να περιορίσετε κάποια έξοδα, προσπαθήστε να μην κρίνετε το αύριο με όρους σημερινούς γιατί θα αλλάξουν πολλά. Η Κυριακή θα είναι μια πιο άνετη μέρα για εσάς, φροντίστε να χαλαρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην βιάζεστε, ότι και να συμβαίνει μην βιαστείτε να αντιδράσετε σπασμωδικά. Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας, θέλει προσοχή στον τρόπο που κάνετε κάποια πράγματα. Είναι μια θετική μέρα όμως πρέπει να προσέξετε πως επικοινωνείτε και πράττετε για να μην νιώσουν κάποιοι στο περιβάλλον σας πως τους πιέζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι καλές μέρες για να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα σε υγεία και επαγγελματικά. Προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί με τους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε όσο είναι δυνατόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το καλό νέο είναι πως θα είναι η τελευταία εβδομάδα που θα μείνει ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο. Αυτές τις μέρες να αποφύγετε τις περίεργες συζητήσεις, μην πιεστείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα.  Μέσα στο σαββατοκύριακο προσπαθήστε να είστε πιο νηφάλιοι και ξεκούραστοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να υπάρχει μια διαφωνία, ίσως εσείς να σκέπτεστε με έναν διαφορετικό τρόπο, προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες κυρίως στα επαγγελματικά με ανωτέρους ή συνάδελφους, καλό θα είναι να είστε κάπως πιο υποχωρητικοί. Η Κυριακή θα είναι πιο καλή μέρα για εσάς, θα είναι πιο ήπια, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα με φίλους.

ΙΧΘΥΣ

Χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να υλοποιήσετε κάτι, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να προετοιμαστείτε καλυτέρα γι αυτό μη σας πιάνουν βιασύνες. Σήμερα και αύριο θα είναι πιο θετικές μέρες για εσάς, Κυριακή και Δευτέρα θα είναι πιο πιεσμένες μέρες.

Τελευταία ενημέρωση: