Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 18/3/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Αιγόκερου όπου συναντά εκεί Άρη, Δία, Κρόνο και Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει πως θα είναι μια δύσκολη μέρα σε θέματα επαγγελματικά αλλά και υγείας. Θα υπάρξουν έγνοιες για πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και γενικά της καθημερινότητας. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 18 Μαρτίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς, αυτό το διάστημα έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, σε αυτό το κομμάτι θα εστιάσετε και θα υπάρξει άγχος, όμως μέχρι το τέλος Μαρτίου επικεντρωθείτε σε θέματα οικογενειακά και υγείας, τα επαγγελματικά θα τα τακτοποιήσετε στην πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους η μέρα θα είναι πιο εποικοδομητική, μπορεί να ασχοληθείτε πιο παραγωγικά είτε με τα επαγγελματικά είτε με τα οικονομικά θέματα ή να ασχοληθείτε με τα πλάνα που έχετε για το άμεσο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, τα οικονομικά θα είναι αυτά που θα σας πιέζουν περισσότερο. Η μέρα δεν θα είναι αρνητική θα έχει όμως μεγαλύτερη αγωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη είναι μέσα στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η σημερινή μέρα θέλει προσοχή στις αντιπαραθέσεις, ίσως να νιώσετε πως πιέζεστε από τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, η Σελήνη είναι μέσα στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με δουλειά και υγεία. Είναι μια μέρα που μπορεί να έχει αρκετή δουλειά ή να έχει ευθύνες ή να υπάρχει ένταση στον τρόπο που γίνεται μια εργασία. Προσοχή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και επίσης προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την προσωπική σας ζωή καθώς επίσης και με τα παιδιά. Θα σας απασχολήσουν γενικά θέματα που έχουν να κάνουν με δημιουργία ή με έμπνευση ειδικά αν είστε καλλιτέχνες.

ΖΥΓΟΣ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη είναι μέσα στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με την οικογένεια και με θέματα σπιτιού. Είναι μια απαιτητική μέρα για εσάς ωστόσο θα μπορέσετε να βρείτε πρακτικές λύσεις στην περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, έμφαση θα υπάρξει στο κομμάτι της επικοινωνίας, προσπαθήστε να μην είστε αυστηροί με τους άλλους , αποφύγετε να είστε επικριτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, ίσως να υπάρξουν ανασφάλειες για θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, ίσως να σας ζορίσουν καταστάσεις πρακτικού τύπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους είναι η Σελήνη στο ζώδιο σας, η μέρα θα είναι απαιτητική, ίσως να χρειαστεί να δουλέψετε λίγο περισσότερο, θα πάρετε πρωτοβουλίες. Έχουν μαζευτεί 5 πλάνητες στο ζώδιο σας οπότε θα υπάρξουν δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους, έχουν μαζευτεί αρκετοί πλάνητες στο κομμάτι της ψυχολογίας σας οπότε δεν θα είστε και στα καλύτερα σας. Ίσως να αναπολήσετε το παρελθόν, ίσως να έχετε την τάση να κοιτάτε προς τα πίσω. Θέλει προσοχή σε ότι έχει να κάνει με επαγγελματικές σχέσεις και με θέματα υγείας.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς τους Ιχθείς, σήμερα ίσως να έχετε περισσότερη κούραση, θα υπάρξουν επαφές και συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Είναι μια μέρα που έχει έμφαση στο κομμάτι των σχέσεων, της φιλίας, των συνεργατών και των στόχων που έχετε για το μέλλον.

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 ΚΛΗΣΗ ΔΩΡΟ