Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 19/3/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Σήμερα έχουμε Σελήνη στον Υδροχόο που κάνει και ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει ανατροπές και απρόσμενες ειδήσεις. Τα σταθερά ζώδια Ταύροι, Σκορπιοί, Λεοντές, Υδροχόοι, ας προσέξουν λίγο παραπάνω. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 19 Μαρτίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, σήμερα με τη Σελήνη στον Υδροχόο στρέφεστε περισσότερο στους φίλους, οι φίλοι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο αυτοί θα μπορέσουν να σας βγάλουν από τα δύσκολα που μπορεί να είναι κυρίως ψυχολογικού επιπέδου. Από αύριο ξεκινούν τα γενέθλια σας οπότε τώρα που μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο σας αυτό θα ενδυναμώσει την ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους η Σελήνη στον Υδροχόο σημαίνει πως τα δίνετε όλα στα επαγγελματικά είτε δουλεύοντας από το σπίτι, είτε στον χώρο σας, εκεί είναι που θα εστιάσετε. Θέλει προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις κυρίως αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θέλει προσοχή στα απρόοπτα που θα μπορεί να τροποποιήσουν το πρόγραμμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους είναι μια πιο ευνοϊκή μέρα για τη διάθεση σας, η Σελήνη είναι σε ένα ζώδιο του αέρα που σας ταιριάζει περισσότερο. Οι γεννημένοι τον Μάιο μπορεί να έχετε ένα μεγαλύτερο άγχος αλλά θα είναι παροδικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους σήμερα μπορεί να θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις αλλά σας προτείνω να μην τις πάρετε. Τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώνουν λίγο παραπάνω, ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες οικονομικές αλχημείες προκειμένου να τα βγάλετε πέρα, να δείτε τι έχετε να πληρώσετε και τι να λαμβάνετε.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες η Σελήνη είναι απέναντι σας, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με σχέσεις, γάμος, συνεργασίες, άνθρωποι που είναι σημαντικοί στη ζωή σας. Προσοχή εσείς που έχετε γεννηθεί Ιούλιο γιατί μπορεί να υπάρξει μια ένταση, μια κατάσταση που ίσως να μην την περιμένατε. Η μέρα δεν θα είναι καλή για οικονομικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα σε θέματα που αφορούν υγεία, φυσική κατάσταση, ή θέματα επαγγελματικά. Χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές, είστε μεταβλητό ζώδιο θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε και να βρείτε τον τρόπο αυτά που κάνατε πριν τώρα να τα κάνετε κάπως διαφορετικά.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς η μέρα θα είναι πιο ευνοϊκή, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με τα οικονομικά ίσως ένα μεγαλύτερο άγχος, ωστόσο σήμερα θα είστε πιο εξωστρεφείς, θα ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, με το σπίτι, με την οικογένεια. Θα είναι μια πιο περίεργη μέρα για εσάς, για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο θέλει προσοχή γιατί μπορεί να έχετε ξαφνικές ειδήσεις, ίσως να έρθει κάτι που δεν το περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, σήμερα με τη Σελήνη στον Υδροχόο η επικοινωνία θα είναι πιο ευχάριστη και πιο αποτελεσματική. Είναι μια μέρα που θα μπορείτε να συζητήσετε για τα επαγγελτικά σας σχέδια, γενικά θα είναι μια θετική μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους φεύγει η Σελήνη από το ζώδιο σας και περνά στον Υδροχόο, σήμερα θα ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα ή με θέματα που αφορούν τα οικονομικά. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο θέλει λίγη προσοχή γιατί μπορεί να προκύψουν κάποια έκτακτα σχέδια ή έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους θετικό θα είναι που η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα νιώθετε πιο δυνατοί για να τα βγάλετε πέρα. Οι γεννημένοι τον Ιανουάριο θέλει προσοχή στα απρόοπτα, μπορεί να υπάρχει ένα μεγαλύτερο άγχος για ένα οικογενειακό ζήτημα ή για θέματα που αφορούν το σπίτι ή μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο του σπιτιού.

ΙΧΘΥΣ

Για τους Ιχθύς σήμερα είναι η τελευταία μέρα γενεθλίων, με τη Σελήνη στον Υδροχόο ίσως να νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε λίγο ή να ξεκουραστείτε ή μπορεί να συζητάτε μυστικά για τα σχέδια σας. Πάρτε τον χρόνο σας για να χαλαρώσετε, για να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και γενικότερα για να προστατευτείτε.

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΜΑΝΟΣ)