Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 20/3/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Σήμερα έχουμε εαρινή ισημερία, ο Ήλιος περνά στον Κριό ξεκινά μια νέα αστρολογική χρονιά. Την Κυριακή ο Κρόνος φεύγει από τον Αιγόκερω και περνά στον Υδροχόο, θα μείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις αρχές Ιουλίου, θα βοηθήσει πολύ στην τεχνολογική πρόοδο, στη συλλογική εργασία, δικαιοσύνη, ισότητα. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 20 Μαρτίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα βοηθήσει πάρα πολύ καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχατε δυσκολίες. Θα σταθεροποιηθούν κάποια πράγματα στη ζωής σας, θα είναι πιο σταθερές οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους,  ο Κρόνος στον Υδροχόο θα είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί από την μια πλευρά θα σας περιορίσει αρκετά, από την άλλη θα χρειαστεί να δουλέψετε με περισσότερη υπομονή. Οι μεγάλες αλλαγές θα έχουν να κάνουν με την καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, ο Κρόνος στον Υδροχόο θα βοηθήσει στο να σταθεροποιήσετε στη ζωή σας κάποια πράγματα. Επίσης θα βοηθήσει στα οικονομικά, στα νέα επαγγελματικά εγχειρήματα ή στις σπουδές, γενικότερα θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά με όλα τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, θα σας βοηθήσει άμεσα να πάρετε μια ανάσα μέχρι το καλοκαίρι. Στην περίοδο που θα είναι ο Κρόνος στον Υδροχόο θα ασχοληθείτε πρακτικά με τα οικονομικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, θα περάσει ο Κρόνος απέναντι σας άρα θα σας απασχολήσουν σχέσεις, συνεργασίες, γάμος, θα κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις σημαντικές σχέσεις σας. Ίσως να δεσμευτείτε σε μια καινούργια σχέση ή συνεργασία. Προσέξτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους,  θα είναι για εσάς πιο ουδέτερη η θέση του Κρόνου, θα βοηθήσει να σταθεροποιηθούν τα επαγγελματικά θέματα. Θα πρέπει να πάρετε πιο σοβαρά ζητήματα της καθημερινότητας σας καθώς και θέματα υγείας-φυσικής κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς, ο Κρόνος θα βρίσκεται σε φιλική θέση για εσάς, θα αφορά θέματα σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Ίσως να μπείτε στη διαδικασία να αποκτήσετε μια πιο σοβαρή σχέση ή να ενδιαφερθείτε να αποκτήσετε απογόνους ή να υλοποιήσετε έναν στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, ο Κρόνος φέρνει νέα δεδομένα στο κομμάτι που έχει να κάνει με το σπίτι αλλά και με την καριέρα. Θα θελήσετε να βάλετε νέες βάσεις σε καινούργια πράγματα είτε σχετικά με το σπίτι, είτε με τη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε οικονομικά, να χτίσετε νέες δομές σε επαγγελματικό επίπεδο, να αναλάβετε ευθύνες. Θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια σε ότι αφορά θέματα σπουδών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους θα υπάρξει μια μικρή ανάσα μέχρι τον Ιούλιο, όμως το σπουδαίο θα είναι από τον Δεκέμβριο και μετά. Με τον Κρόνο στον Υδροχόη θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια στα οικονομικά, θα θελήσετε να χτίσετε μια πιο σταθερή δομή στον οικονομικό τομέα, θα βρείτε τρόπο να εξασφαλίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους, με τον Κρόνο στο ζώδιο σας θα χρειαστεί μεγαλύτερη πειθαρχία, πιο σκληρή δουλειά, και ανάληψη ευθυνών. Θα σας βγάλει μέσα από έναν λήθαργο αρκετών χρόνων που είχατε αρκετή ψυχολογική πίεση και θα σας βάλει στον δρόμο της δράσης.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς τους Ιχθείς, θα χρειαστεί να προσέξετε περισσότερο το κομμάτι που αφορά υγεία, φυσική κατάσταση, αυτόν τον τομέα θα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα. Επίσης με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα μπείτε σε μια διαδικασία να κόψετε γέφυρες με το παρελθόν και να διώξετε τις φοβίες σας.

Τελευταία ενημέρωση: