Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 22/4/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Μέχρι το βράδυ θα έχουμε τη Σελήνη στον Κριό, πάμε για μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου που θα γίνει αύριο τα ξημερώματα. Σήμερα θα υπάρξει μία διάθεση αμφισβήτησης ειδικά απέναντι σε άτομα που μπορεί να κατέχουν εξουσία κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει ρήξεις ή παιχνίδια εξουσίας. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 22 Απριλίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο ζώδιο σας αυτό θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και πιο ευάλωτους, μπορεί να δείχνει περισσότερο επαγγελματικό άγχος. Η όψη που κάνει η Σελήνη με τον Πλούτωνα και τον Δία δημιουργεί ανασφάλεια σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό δεν θα λήξει θα συνεχιστεί σε όλη τη χρονιά γι αυτό προσπαθήστε να το δείτε λίγο πιο δημιουργικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλει προσοχή σε θέματα υγείας και ψυχολογίας, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε όσοι εργάζεστε. Η μέρα για εσάς μπορεί να έχει απρόοπτα, θέλει προσοχή και ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διανύετε μία κοινωνική εβδομάδα, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη αυτό έχει κάτι θετικό για ότι αφορά στην κοινωνική σας ζωή, στις ερωτικές σας σχέσεις, γενικά δείχνει ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες, θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες. Από την άλλη πλευρά μπορεί να υπάρχει ένα οικονομικό ζήτημα που να σας αγχώνει κι αυτό πρέπει να το προσέξετε ειδικά όταν αναμειγνύονται οικονομικά με φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα θα έχει άγχος για εσάς, θέλει να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας, στις οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένετε άμεσα ανταλλάγματα. Στη φάση αυτή το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε σε επαγγελματικό επίπεδο και τα ανταλλάγματα θα έρθουν αργότερα.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα που διανύετε είναι πιο εποικοδομητική και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε οικονομικό. Υπάρχει μία διάθεση πειραματισμού από τη δική σας πλευρά κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το άμεσο μέλλον ή με τα πλάνα που μπορεί να έχετε έστω και αν αυτή τη στιγμή είναι στάσιμα. Σήμερα και αύριο οι μέρες θα έχουν ένταση, προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα οικονομικά θέματα ίσως να σας ασκήσουν πίεση και ειδικά σε σχέση με το μέλλον μιας συνεργασίας ή με ένα νέο ξεκίνημα που θα θέλατε να κάνετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βιαστείτε, για να αποφασίσετε κάτι ή για να αποκλείσετε κάτι.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα τα πράγματα θα είναι για εσάς πιο πιεστικά σε ότι αφορά μία σχέση προσωπική, μπορεί να είναι τα θέματα του συντρόφου σας ή του συνεργάτη σας που να σας βαραίνουν γιατί θα θελήσουν να τα μοιραστούν μαζί σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί, πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και κατανόηση στους τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετές ευθύνες έχει η σημερινή μέρα για εσάς, ίσως να υπάρξει και μία επαγγελματική ένταση, τα πράγματα για κάποιον λόγο μπορεί να μη γίνονται έτσι ακριβώς όπως τα θέλετε. Μπορεί να υπάρχει το στοιχείο της ανατροπής και του ξαφνικού κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά. Επίσης θέλει προσοχή σε θέματα υγείας. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε λίγο πιο έξυπνα τον χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να μη θέλετε να επιβαρύνετε έναν φίλο ή τον σύντροφο σας ιδιαίτερα σε ζητήματα που μπορεί να αφορούν οικονομικά. Καλό είναι όμως να βρείτε μία λύση, να συζητήσετε και να φανερώσετε τις δεύτερες σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να σας προβληματίσει κάποιο οικογενειακό θέμα ή μία σχέση, όμως αποφύγετε να πιέσετε τα πράγματα δεν πρόκειται να γίνουν καλύτερα, άρα δεν είναι μία μέρα για να πιέσετε πάρα πολύ. Η σημερινή μέρα θα είναι απαιτητική για εσάς, θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα θα έχει για εσάς ένα μεγαλύτερο φορτίο, θα γίνουν συζητήσεις, η επικοινωνία θα έχει μία ένταση, ή μπορεί το συναίσθημα σας να είναι πολύ έντονο και αυτό να οδηγήσει αντιπαραθέσεις ειδικά αν νιώθετε πως αδικήστε. Σήμερα μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή κάποιο άλλο πρόσωπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν λίγο παραπάνω, μπορεί να υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο όχι απαραίτητα για κακό, θέλει όμως προσοχή σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους.

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 ΚΛΗΣΗ ΔΩΡΟ