Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 23/1/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Σήμερα η μέρα είναι περίεργη και πολυσύνθετη, ξεκινά με απρόοπτα, έχουμε ένα τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, κλείνει όμως με μια ευχάριστη διασκεδαστική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει την σημερινή μέρα, 23 Ιανουαρίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα έχει υποχρεώσεις και ευθύνες, οι άλλοι θα είναι πιο απαιτητικοί από εσάς σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά ή με το σπίτι. Το τετράγωνο Ουρανού-Ήλιου μπορεί να έχει να κάνει με απρόσμενα έξοδα, χρειάζεται προσοχή στα σημερινά σας έξοδα, μη ξοδέψετε παρορμητικά μιας και έχετε αυτή την τάση. Με την όψη Αφροδίτη-Δία το βράδυ μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ώρες για τον εαυτό σας, για να περάσετε όμορφα με κάποιο φιλικό πρόσωπο ή με το ταίρι σας, επιλέξτε κάτι χαλαρό για να φύγει η ένταση και το στρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ουρανού-Ήλιου έχει να κάνει με τον επαγγελματικό σας τομέα, δημιουργεί μια ένταση, ίσως να υπάρξει ένα απρόοπτο στη δουλειά, κάτι που μπορεί να σας αλλάξει το πρόγραμμα. Ίσως κάποιος να σας επιρρίψει ευθύνη ωστόσο μέχρι το τέλος της ημέρας θα δικαιωθείτε. Η μέρα μπορεί να ξεκινά με γκρίνια ή με απρόοπτα, αλλά θα κλείσει με έναν ήρεμο τρόπο, θα νιώσετε πως δικαιώνεστε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σημερινή μέρα θέλει προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσετε, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να υποσχεθείτε κάτι καλό, ωστόσο στην πορεία μπορεί να μην σας φτάνει ο χρόνος ή μπορεί να έχετε αλλάξει γνώμη οπότε προσοχή στις επιπόλαιες υποσχέσεις. Μέχρι το τέλος της μέρας μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη σε ότι έχει να κάνει με ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους είναι από τις απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, κάποιοι σας πιέζουν μπορεί να είναι συνεργάτες, συγγενείς ή το ταίρι σας, ίσως να νιώσετε εγκλωβισμένοι. Τις βραδινές ώρες με την όψη Αφροδίτη-Δία μπορείτε να χαλαρώσετε, είναι μια ερωτική όψη κοιτάξτε να κινηθείτε ανάλογα, κλείστε ένα ωραίο ραντεβού. Θα περάσετε ευχάριστα ίσως να προκύψει ένα νέο φλερτ.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες η μέρα ξεκινά μέσα σε περίεργο κλίμα, έχουμε όψη με τον Ουρανό ο οποίος πάντα έχει να κάνει με νεύρα και με απρόοπτα, ίσως να χρειαστεί να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Μια καλή συζήτηση ή ένας ξεκάθαρος διάλογος θα ελαφρύνει το κλίμα, αν υπάρχουν επαγγελματικά προβλήματα προχωρήστε σε ουσιαστικές συζητήσεις. Η όψη Αφροδίτη-Δία μπορεί να έχει για εσάς και κάτι τυχερό σχετικά με τα επαγγελματικά ή οικονομικά ίσως να ανοιχτεί νέος ορίζοντας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα υπάρχει μια αίσθηση σύγχυσης, δεν θα είναι κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική κίνηση είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στον προσωπικό, καλό θα είναι να την ξεκινήσετε από την Κυριακή και μετά, τότε θα είναι πιο πρόσφορο το έδαφος.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη Αφροδίτη-Δία μπορεί να σας κάνει να δείτε τα πράγματα επιφανειακά, ίσως να επηρεαστείτε από μια εντύπωση ή από κάποιο πρόσωπο που να σας λέει κάτι πολύ ωραίο, αλλά αν δεν ψάξετε στο βάθος των πραγμάτων δεν θα έχετε σαφή εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει. Σήμερα δεν θα πρέπει να μείνετε στην επιφάνεια και στην εντύπωση, αντιθέτως θα πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να μπείτε πιο βαθιά στις καταστάσεις. Θα είναι μια δύσκολη μέρα με την έννοια ότι θα έχετε πολλές υποχρεώσεις σε επίπεδο δουλειάς αλλά και σπιτιού. Στο τέλος της μέρας θα υπάρξει μια καλή είδηση, θα μπορέσετε να περάσετε ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της μέρας το κλίμα ίσως να είναι κάπως νευρικό ίσως να υπάρξει ανατροπή ή κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα σας. Από την άλλη πλευρά μπορεί να προκύψει και ένα νέο ενδιαφέρον είτε φιλικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο ή ακόμα και σε επαγγελματικό. Το σημαντικό είναι να μην είστε πολύ αποκαλυπτικοί, δεν είναι η στιγμή που μπορείτε να εμπιστευτείτε ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Σήμερα περάστε καλά αλλά μην ανοιχτείτε παρά πολύ, αν μιλήσετε για μυστικά δικά σας ή τρίτων προσοχή να μην βρεθείτε υπόλογοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει μια νευρική ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα της ημέρας, κάτι μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος ή σύγχυση, ωστόσο θα είναι κάτι περαστικό. Σήμερα μη προσπαθήσετε να διαβάσετε τι σκέπτονται οι άλλοι, καλύτερα μείνετε σε αυτά που σκέπτεστε εσείς οι ίδιοι, δεν είναι κατάλληλη μέρα για να μαντέψετε το πιθανότερο είναι να πέσετε έξω. Επίσης προσέξτε τα οικονομικά σας, είναι μια μέρα που μπορεί εύκολα να ξοδέψετε, σε αυτό το κομμάτι φανείτε πιο πειθαρχημένοι. Με την όψη Αφροδίτη-Δία θα έχετε ένα ευχάριστο βράδυ με δικά σας άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα είναι απαιτητική και ασφυκτική από πλευράς υποχρεώσεων στο σπίτι ή στην δουλειά, θα πρέπει να τις ιεραρχήσετε για να προλάβετε να κάνετε όλα όσα πρέπει. Το βράδυ βρείτε λίγο χρόνο να περάσετε καλά ή να έχετε μια ευχάριστη συζήτηση με τον σύντροφο σας ή με κάποιο άλλο φιλικό σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα κάποιοι μπορεί να σας κατηγορήσουν πως βλέπετε τα πράγματα εγωιστικά ή ότι σκέπτεστε μόνο τον εαυτό σας, εξηγήστε στους άλλους πως αυτή τη στιγμή ίσως να χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνο για τον εαυτό σας για να λύσετε κάποια δικά σας προσωπικά θέματα. Αν το κάνετε αυτό με ωραίο τρόπο δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς, υπάρχει όμως και η περίπτωση ο τρόπος σας να είναι απότομος, προσέξτε να μην είστε νευρικοί.

ΙΧΘΥΣ

Είναι μια μέρα που απαιτεί δουλειά σε συλλογικό επίπεδο, αν πάτε προς αυτή την κατεύθυνση θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Επειδή η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας το βράδυ θα πρέπει να κανονίσετε κάτι που να μην έχει σχέση με τη δουλειά σας, κανονίστε κάτι ευχάριστο για λίγη απόλαυση στη ζωή σας.

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ