Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 23/4/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Έχουμε Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ο Ταύρος είναι το ζώδιο που σχετίζεται με το φαγητό, είναι μία πρακτική Σελήνη, μας λέει πως πρέπει να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας. Από την άλλη πλευρά μας καλεί να ασχοληθούμε και με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας μας αλλά και με τα οικονομικά. Θα υπάρξουν απρόοπτα και ανατροπές, ειδικά σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα. Η βασική της όψη είναι η σύνοδος με τον Ουρανό θα μας κάνει λίγο πιο ανήσυχους και πιο νευρικούς, θα θέλουμε να έχουμε περισσότερη ελευθερία.

Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 23 Απριλίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Σε πρώτο πλάνο είναι τα οικονομικά, θα σας απασχολήσουν έσοδα-έξοδα. Με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκύψει μία νέα πηγή εσόδων, ίσως να έρθουν χρήματα που δεν τα περιμένατε. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να έρθει και ένας φουσκωμένος λογαριασμός.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στην πραγματικότητα ενεργοποιεί όλη αυτή την επιρροή που έχει ο Ουρανός στο ζώδιο σας και θα μείνει μέχρι το 2026. Θα έχετε αλλαγές και καινούργιες καταστάσεις, καινούργιες σχέσεις, καινούργιες συνεργασίες. Επειδή δεν αγαπάτε τις αλλαγές, η προτροπή είναι να προσπαθήσετε να τις εγκαινιάσετε μόνοι σας αυτές τις αλλαγές. Προσπαθήστε να τις καλό δεχτείτε, μην είστε αρνητικοί. Μπορεί να φέρει μία σημαντική αλλαγή στην κατεύθυνση της ζωής σας ή ακόμα και ότι έχει να κάνει με σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη ανησυχία για κάποιους και αϋπνία γιατί ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που έχει σχέση με το νευρικό μας σύστημα, μας κάνει πιο νευρικούς και λίγο πιο ανήσυχους. Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη κούραση και άγχος αυτές τις μέρες ίσως για κάτι που προετοιμάζετε σχετικά με μία δουλειά ή με τις σπουδές σας. Επίσης θέλει προσοχή σε ότι έχει να κάνει με την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη επηρεάζει τη συλλογική δουλειά, τα νέα σας βήματα, και τους νέους στόχους. Μπορεί να έχετε μία πολύ ωραία ιδέα ή έμπνευση ή να αποφασίσετε να κάνετε κάτι καινούργιο σε επαγγελματικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά μπορεί να έχετε αλλαγές με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Αυτή η Νέα Σελήνη δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητική για εσάς.

ΛΕΩΝ

Αυτή η Νέα Σελήνη για εσάς είναι λίγο πιο απαιτητική κυρίως αν είστε γεννημένοι Ιούνιο γιατί επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Είναι απαιτητικός ο άξονας καριέρας-οικογένειας αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε αλλαγές. Η συμβουλή είναι αυτές τις αλλαγές να προσπαθήσετε να τις δείτε με ένα πιο θετικό μάτι, προσπαθήστε σε επίπεδο επαγγελματικό να λειτουργήσετε λίγο πιο αυτόνομα, αυτό είναι το νόημα αυτής της Νέας Σελήνης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα είναι δύσκολο να μείνετε συγκεντρωμένοι, το μυαλό σας θα τρέχει και θα ταξιδεύει. Υπάρχει ανησυχία είτε στα επαγγελματικά είτε με τις σπουδές, θα σκεφτείτε τρόπους για να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω, για να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, γενικά για να έχετε καλύτερη αποδοχή στο χώρο της δουλειάς. Αυτή η Νέα Σελήνη δεν είναι αρνητική για εσάς απλά σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε είτε με έναν διαφορετικό τρόπο, είτε τι καινούργιο μπορείτε να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Κυρίως για τους γεννημένους τον Σεπτέμβρη θα υπάρξουν οικονομικές ανησυχίες, για κάποιους όμως μπορεί να είναι και ένα θέμα υγείας. Μπορεί να υπάρχει οικονομική ανησυχία σχετικά με μία συνεργασία ή μπορεί αυτή τη στιγμή να σκέφτεστε πως να χρηματοδοτήσετε κάποιο σχέδιο που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο ή μπορεί να συζητάτε για θέματα φορολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη έχει να κάνει πιο πολύ με τις σχέσεις σας, θέλει μία μεγαλύτερη προσοχή για τους γεννημένους τον Οκτώβρη. Σχέσεις προσωπικές και  επαγγελματικές  μπορεί να πάρουν διαφορετική τροπή, θέλει να είστε πιο ψύχραιμοι. Μην αρνηθείτε συζητήσεις για τη σχέση σας ή για μία συνεργασία αλλά προσέξτε τους τόνους και το πόσο δεκτικοί θα είστε. Σήμερα και αύριο θα είναι πιο απαιτητικές μέρες για εσάς, ωστόσο μπορεί να υπάρξει και κάτι κεραυνοβόλο ή ανατρεπτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα και αύριο δείχνει άγχος, ίσως να έχετε αρκετές υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά μπορεί κάτι καινούργιο να σκαρώνετε σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως να συζητάτε κάτι καινούργιο κυρίως οι γεννημένοι τον Νοέμβριο, μπορεί να προκύψει και μία καινούργια πρόταση μέσα στις επόμενες 15 μέρες. Βρείτε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσετε τεχνολογικά μέσα για να κάνετε πιο καλά τη δουλειά σας. Ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μέσα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που δίνει έμφαση στη διασκέδαση, στον έρωτα, στα παιδιά, στη δημιουργία. Αυτή η Νέα Σελήνη για εσάς θα είναι θετική, μπορεί να προκύψει κάτι πολύ ευχάριστο που αφορά θέματα της προσωπικής σας ζωής και τα παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη επηρεάζει πιο πολύ τους γεννημένους τον Ιανουάριο, θα υπάρξουν αλλαγές που σχετίζονται με την οικογένεια ή με τον χώρο του σπιτιού. Ίσως να υπάρξει μία αλλαγή στον χώρο του σπιτιού ή να χρειαστεί να στηρίξετε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας για να κάνει εκείνο τις αλλαγές που θέλει. Επίσης μπορεί να έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία σας. Σήμερα και αύριο θέλει προσοχή σε απρόοπτα, το πρόγραμμά σας μπορεί να είναι και λίγο πιο φορτωμένο.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει περισσότερο με τις διεργασίες του μυαλού, δηλαδή είναι σε μία κατάσταση που το μυαλό λειτουργεί υπερεντατικά με θέματα που αφορούν στο μέλλον. Θα έχετε συζητήσεις και επαφές για να προωθήσετε τη δουλειά σας, από την άλλη πλευρά θα μπορούσε να συμβεί κάτι ευχάριστο ίσως μία συζήτηση πού να σας χαροποιήσει.

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΜΑΝΟΣ)