Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 25/3/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Σήμερα εξακολουθούμε να επηρεαζόμαστε από τη Νέα Σελήνη στον Κριό. Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που έχει να κάνει με ενθουσιασμό και βιασύνη, άρα θέλει μια προσοχή στην παρόρμηση, καλό θα είναι να μην πούμε κάτι και μετά το μετανιώσουμε. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 25 Μαρτίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, σήμερα υπάρχει ένα αίσθημα ασφυξίας, θα προσέξετε σήμερα τι λέτε, με ποιον τρόπο το λέτε και σε ποιους. Σε προτεραιότητα θα βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες, από αύριο και μετά θα χαλαρώσουν για εσάς οι συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους η σημερινή μέρα θα είναι κάπως πιο ουδέτερη, θα μπορείτε να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες ή με τα επαγγελματικά σας θέματα. Προσέξτε λίγο παραπάνω θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, μπορεί να νιώθετε λίγο κουρασμένοι όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά ή ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, η σημερινή μέρα είναι καλή για εσάς, είναι μια μέρα για να αναλάβετε δράση, να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες ή να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους. Ο φιλικές σχέσεις θα χρειαστούν λίγο περισσότερη προσοχή, ωστόσο θα μπορέσετε με φίλους να περάσετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, στο μυαλό σας θα είναι τα επαγγελματικά σας, οι στάσιμες καταστάσεις είναι παροδικές δεν θα κρατήσουν πάρα πολύ. Το χρονικό διάστημα θα είναι απαιτητικό για εσάς όμως μπορείτε να κάνετε τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες η σημερινή μέρα θα είναι θετική, μπορεί να σχεδιάσετε το πρόγραμμα σας και να κοιτάξετε τα βήματα σας. Βρείτε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό, από αύριο τα πράγματα θα είναι κάπως πιο απαιτητικά για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους, τα οικονομικά είναι αυτά που μπορεί να σας απασχολούν περισσότερο. Συζητήστε τα θέματα σας με άτομα που ίσως να ξέρουν κάτι παραπάνω από εσάς ή έχουν μια καλύτερη εικόνα των πραγμάτων. Προσπαθήστε να βάλετε τάξη σε έσοδα έξοδα, ασχοληθείτε πρακτικά με αυτά που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς, σήμερα θέλει προσοχή στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Μπορεί να νιώθετε πιο πιεσμένοι, ίσως και κουρασμένοι. Από αύριο τα πράγματα θα είναι πιο ουδέτερα και πιο ήπια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, η μέρα σήμερα έχει υποχρεώσεις, θα είναι πιο κουραστική. Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, θέλει προσοχή στις σχέσεις με ανθρώπους της καθημερινότητας σας. Κοιτάξτε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να προσέξετε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, η μέρα θα είναι πιο άνετη και πιο δημιουργική, σας ταιριάζει η Σελήνη στον Κριό. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, με τον σύντροφο σας, με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορεί να έχετε φόρτο εργασίας για όσοι από εσάς εργάζεστε ακόμα ή μπορεί να υπάρξουν υποχρεώσεις στο σπίτι και στην οικογένεια, κυρίως αυτά τα θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους η σημερινή μέρα είναι καλή δεν είναι από τις πολύ δύσκολες για εσάς. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο κομμάτι της επικοινωνίας, προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε στους άλλους.

ΙΧΘΥΣ

Για τους Ιχθύς, ο Ερμής είναι στο ζώδιο σας άρα το μυαλό σας λειτούργει περισσότερο. Αν υπάρχει μια συζήτηση που έχει να κάνει με οικονομικά καλό θα είναι να μην την αποφύγετε. Μη σας πιάνει αγωνία κοιτάζοντας μόνο το τώρα, αργότερα τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά.

Τελευταία ενημέρωση: