Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 26/3/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Σήμερα για μέχρι τις τρεις περίπου το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμα στον Κριό και μετά θα προχωρήσει στον Ταύρο. Θέλει προσοχή σε ότι έχει να κάνει με βιασύνη και παρόρμηση. Από το μεσημέρι και μετά θα μας απασχολήσουν πιο πρακτικά ζητήματα. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 26 Μαρτίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς, η Σελήνη στον Ταύρο σας καλεί να δείτε πρακτικά θέματα κυρίως οικονομικής φύσης. Σε οτιδήποτε αφόρα το χρήμα δείτε τι μπορείτε να κάνετε, προσοχή στα έξοδα και στις αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους,  με τη Σελήνη στο ζώδιο σας η μέρα θα είναι πιο αγχωτική, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε το στρες. Τις βραδινές ώρες επειδή η Σελήνη κάνει μια όψη με τον Ουρανό μπορεί να έχετε αλλαγές της τελευταίας στιγμής δηλαδή μπορεί το πρόγραμμα σας να είναι λίγο ανάστατο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, είναι μια από τις μέρες που δεν πρέπει να πιεστείτε πάρα πολύ, ίσως να αυξηθούν οι τάσεις φυγής. Για σήμερα μπορεί να μην είστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, με τη Σελήνη στον Ταύρο θα φύγει η πολλή ένταση που είχατε τις τελευταίες μέρες. Η Σελήνη περνά στο κομμάτι που έχει να κάνει με τους φίλους, θα πρέπει να δείξετε προσοχή γιατί όταν σας ενοχλεί κάτι ίσως να μην το λέτε ή να το κρύβετε και μετά μαζεύονται πολλά και αρχίζει η αμφισβήτηση. Προσπαθήστε να βάλετε όρια για να μην έχετε ρήξεις.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, σήμερα θα είναι μια πιο απαιτητική μέρα, προσπαθήστε να είστε παρόντες σε ότι κάνετε και να μην σκέφτεστε άλλα πράγματα. Μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα δουλειάς ή σπιτιού. Μπορεί να υπάρξει κάτι που να σας αλλάξει το πρόγραμμα ή να σας βγάλει εκτός σχεδίων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους, είναι πιο συμπαθητική μέρα σήμερα ειδικά από το μεσημέρι και έπειτα. Προσπαθήστε να κάνετε μια αλλαγή στο πρόγραμμα σας ή να βρείτε κάτι που να μπορεί να σας ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς, με εξαίρεση τις πρωινές ώρες που μπορεί να δοκιμαστούν τα νευρά σας το υπόλοιπο της μέρας θα είναι πιο άνετο. Θα σας απασχολήσουν θέματα κυρίως οικονομικά, συμφωνίες, λογαριασμοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, σήμερα οι προσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν περισσότερο, ενδεχομένως να σας αγχώσουν και λίγο πιο πολύ. Οι γεννημένοι τον Οκτώβριο τις βραδινές ώρες με τη Σελήνη απέναντι σας μπορεί να έχετε και κάποιο απρόσμενο νέο, κάτι που δεν το περιμένατε ίσως να σας εκπλήξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, μέσα στην φρενίτιδα των πληροφοριών εσείς προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο σε ότι έχει να κάνει με τις ανάγκες είτε της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, είτε με εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν στα επαγγελματικά σας. Είναι μια μέρα δηλαδή που σας σπρώχνει σε πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με τις ρουτίνες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους, η ένταση και η δυσκολία θα είναι μέχρι το μεσημέρι. Μετά με την Σελήνη στον Ταύρο θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, προσπαθήστε να βρείτε μια πιο δημιουργική απασχόληση ή ασχοληθείτε με τα παιδιά και τον σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους, μέχρι το μεσημέρι θέλει μια προσοχή στη βιασύνη και στην παρόρμηση κυρίως όταν βγάζετε συμπεράσματα που δεν πρέπει να βγάλετε αυτήν τη στιγμή. Από το μεσημέρι και έπειτα φαίνεται πως μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο οικογενειακά θέματα ή το σπίτι ως ακίνητο ή γενικότερα την ακίνητη περιουσία σας. Αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο μπορεί να υπάρξει κάτι απρόσμενο, ένα νέο, μια είδηση.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς τους Ιχθείς, σήμερα θα υπάρχει έμφαση στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε μια καλή ιδέα ή μια ξαφνική έμπνευση που μπορεί να σας διευκολύνει στη δουλειά σας ή σε ότι έχει να κάνει με τις σπουδές σας. Γενικώς είναι μια μέρα που η έμφαση δίνεται στο κομμάτι της πνευματικής εργασίας και στην επικοινωνία με τους άλλους. Από το μεσημέρι και μετά η μέρα θα είναι εξαιρετικά θετική.

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ