Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 27/3/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Ο πλανήτης που συνδέεται περισσότερο με τον περιορισμό είναι ο Κρόνος, ζούμε κάτω από μια έντονη Κρόνια περίοδο κι αυτό ακόμα δεν τελειώνει. Σήμερα και αύριο θα έχουμε Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Επίσης σήμερα έχουμε μια καλή όψη το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία το οποίο όμως θέλει λίγη προσοχή γιατί μας κάνει επιρρεπείς στις υπερβολές κυρίως σε διατροφικές ατασθαλίες. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 27 Μαρτίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, σήμερα και αύριο θέλει προσοχή στα έξοδα γιατί θα υπάρχει μια τάση σπατάλης. Προσέξτε την όρεξη σας θα υπάρχει γενικώς τάση για λαιμαργία. Από Δευτέρα θα απαλλαγείτε από την πίεση του Άρη κι αυτό είναι παρά πολύ θετικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους, θα είναι πιο χαλαρή  η σημερινή και αυριανή μέρα, με κάποιο τρόπο θα φτιάξει η διάθεση σας. Από Δευτέρα που μπαίνει ο Άρης στον Υδροχόο θέλει περισσότερη προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, σήμερα και αύριο θέλει προσοχή στις αρνητικές σκέψεις, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, κάντε αυτά που σας τονώνουν το ηθικό, βρείτε χαρά στη δημιουργία. Από Δευτέρα τα πράγματα θα είναι πιο θετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, είναι μέρες που ευνοείται η συλλογική δουλειά, η επαφή με συνεργάτες και φίλους, η ρεαλιστική προσέγγιση στους στόχους. Την Κυριακή η μετακίνηση του Άρη θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για εσάς.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, σήμερα και αύριο θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά,  επίσης πρακτικά ζητήματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια. Επειδή από Δευτέρα θα περάσει ο Άρης απέναντι σας ξεκινά για εσάς ένα πιο απαιτητικό διάστημα, άρα το σαββατοκύριακο φροντίστε να ξεκουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους, σήμερα και αύριο πρέπει να εστιάσετε σε θέματα επαγγελματικά και σπουδών γιατί μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι. Δεν πρέπει να βγάζετε συμπεράσματα κάνοντας δικές σας υποθέσεις. Η Κυριακή θα είναι πιο πιεστική μέρα για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς, ο Άρης φεύγει από τον Αιγόκερω άρα αυτό σημαίνει για εσάς λιγότερη πίεση. Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι θετικό σε ότι έχει να κάνει με μακροπρόθεσμα πλάνα και με τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, πρέπει να βρείτε ισορροπίες στις σχέσεις, ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά. Κάντε και κάτι για να περάσετε καλά μέσα στο σαββατοκύριακο γιατί από Δευτέρα ξεκινά ένα πιο απαιτητικό διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, προσπαθήστε να ελέγξετε τις καθημερινές σας υποθέσεις αλλά δεν χρειάζεται να φορτώνεστε και ευθύνες άλλων. Στο σπίτι ας μοιραστούν οι ευθύνες με όσους συγκατοικείτε. Την Κυριακή καλό είναι να προσπαθήσετε να είστε κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η νέα θέση που θα πάρει ο Άρης στον Υδροχόο θα είναι πιο ευνοϊκή για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους, θα ρίξετε το βάρος στις εκκρεμότητες, θα είναι πολλές οι ευθύνες, μεγάλη η λίστα αυτών που πρέπει να κάνετε. Από Δευτέρα που θα φύγει ο Άρης από το ζώδιο σας τα πράγματα σταδιακά θα είναι λίγο πιο άνετα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους, ένα οικογενειακό ζήτημα ή κάτι που μπορεί να σας πει ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί λίγο να σας ενοχλήσει, όμως με λίγη καλή διάθεση μπορεί να επιλυθεί. Η Κυριακή θα είναι πιο θετική μέρα γι εσάς, από Δευτέρα με τον Άρη και τον Κρόνο στο ζώδιο σας τα πράγματα θα είναι πιο απαιτητικά.

ΙΧΘΥΣ

Για τους Ιχθύς, σήμερα κα αύριο είναι από τις μέρες που ξέρετε τι θέλετε και πώς να το χειριστείτε, δεν αποκλείεται να έχετε και μια ευχάριστη είδηση. Την Κυριακή θέλει προσοχή στις οικογενειακές παρεξηγήσεις, ίσως να υπάρξει ασυνεννοησία.

Τελευταία ενημέρωση: