Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 30/1/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα υπάρχει παρόρμηση και ενθουσιασμός, είναι μια μέρα που ευνοείται η δράση το αποτέλεσμα της θα είναι θετικό. Αν έχετε να κάνετε κάτι σημαντικό ίσως μια σοβαρή συζήτηση προτιμήστε τη σημερινή μέρα μη το αναβάλετε για αύριο. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει την σημερινή μέρα, 30 Ιανουαρίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς οι όψεις που κάνει η Σελήνη στο ζώδιο σας δεν είναι δύσκολες, ωστόσο δημιουργεί ένα μεγαλύτερο στρες. Θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά, το μέλλον, η κατεύθυνση της καριέρας σας ωστόσο σε αυτή η φάση είστε περισσότερο στο κομμάτι της σκέψης παρά στην εκδήλωση της δράσης. Ίσως ψάχνετε να δείτε τι θα γίνει παρακάτω, για την ώρα σχεδιάζετε και προγραμματίζετε. Η σημερινή μέρα θα είναι δυναμική ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους σήμερα ίσως να σας πιάσουν τάσεις φυγής μπορεί στο μυαλό σας να υπάρχουν διάφορα σενάρια ή να σκέπτεστε ένα ταξίδι ίσως να το οργανώσετε για να γίνει λίγο αργότερα. Έχετε μεγάλο όγκο υποχρεώσεων ίσως να αγχωθείτε ή να κουραστείτε γι αυτό θέλει προσοχή σε θέματα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα μπορείτε να απευθυνθείτε στους φίλους ή στους συνεργάτες σας αν υπάρχει ένα πρόβλημα είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Αν ψάχνετε να βρείτε λύση σε κάποιο θέμα μπορείτε να ζητήσετε τη συμβουλή ενός φίλου ή ενός ειδικού που είναι εξιδανικευμένος σε αυτό που ζητάτε. Η σημερινή μέρα είναι από τις θετικές άρα σε κάθε περίπτωση πρέπει να την αξιοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η Σελήνη είναι σε ένα κομμάτι που αφόρα τα επαγγελματικά και την καριέρα σας, καλό είναι να επικεντρωθείτε στα εργασιακά θέματα, μην αναλώνεστε σε διαφωνίες ή σε αυτά που νιώθετε πως μπορούν να σας χωρίζουν από τους άλλους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τι κοινό έχετε με τους άλλους και ποια είναι η μέση λύση προκειμένου να έχετε αποτέλεσμα. Ίσως να σας απασχολήσει θέμα υγείας ή φυσικής κατάστασης μπορεί να έχετε μεγαλύτερη αγωνία για ζήτημα που περιμένετε βελτίωση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη είναι στον Κριό είναι βοηθητική για το δικό σας ζώδιο σε θέματα επαγγελματικά, οικονομικά, και γενικότερα στο κομμάτι που αφόρα τις σχέσεις. Αν έχετε ελεύθερο χρόνο είναι καλή μέρα για να κανονίσετε να βρεθείτε με φίλους και πρόσωπα που αγαπάτε και περνάτε καλά μαζί τους. Αν υπάρχει κάποιο πιεστικό ζήτημα που μπορεί να σχετίζεται με νομική υπόθεση η σημερινή μέρα είναι καλή για να κάνετε συζητήσεις και να βρεθούν εξωδικαστικές λύσεις. Ευνοϊκή θα είναι η μέρα και για οικονομικές ρυθμίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη είναι στον τομέα των οικονομικών, σας αγχώνει πως θα εξελιχτούν τα πράγματα στα οικονομικά σας, ίσως να συζητάτε για μια χρηματοδότηση, να ψάχνετε πόρους για να υλοποιήσετε μια ιδέα σας. Πιθανώς να αποτίνεστε σε μια τράπεζα σε έναν οργανισμό ή ακόμα και σε δικά σας οικογενειακά πρόσωπα. Η μέρα δεν θα είναι ξεκούραστη θα είναι απαιτητική, προσοχή σε θέματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τους Ζυγούς η Σελήνη είναι απέναντι σας άρα προτεραιότητα είναι οι άλλοι, ή μια προσωπική σχέση ή οι συνεργάτες σας. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις δεν θα σας αφήσουν χαλαρούς, έχετε ένα πιεσμένο πρόγραμμα θα προστεθούν και πράγματα που δεν θα μπορείτε να τα αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη είναι μέσα στο κομμάτι που έχει να κάνει με τη δουλειά, έχει ευθύνες και υποχρεώσεις κάποιες μπορεί να προκύψουν ξαφνικά, ωστόσο θα είστε αποφασιστικοί θα ταχτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Η μέρα θα είναι θετική για θέματα που σχετίζονται με δουλειά και οικονομικές συμφωνίες ή υπογραφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η μέρα θα είναι από τις καλές της εβδομάδας, μπορείτε να σημειώσετε βήματα προόδου είτε στη δουλειά, είτε στις υποχρεώσεις που έχει ο καθένας. Δεν είναι μια μέρα ξεκούραστη αλλά ενεργειακά θα έχετε καλύτερη διάθεση γι αυτό αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για τις δύσκολες υποθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να έχετε άγχος αγωνία και ανησυχίες χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ίσως να νιώθετε πως κάτι δεν πάει καλά αλλά να μην ξέρετε τι φταίει. Αργότερα θα φύγουν οι αόρατοι εχθροί θα εμφανιστεί αυτό που φταίει, θα ξέρετε πλέον τι έχετε να αντιμετωπίσετε. Σήμερα το σπίτι και η οικογένεια μπορεί να σας απασχολήσουν λίγο περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα έχει συζητήσεις, μετακινήσεις, έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα, όμως θα μπορείτε να βρείτε την άκρη, δεν θα συναντήσετε τόσα πολλά εμπόδια και αντιστάσεις, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Αν έχετε να κάνετε μία σοβαρή κουβέντα ή αν χρειάζεστε μια ξεκάθαρη κατάσταση σήμερα είναι η μέρα που θα πρέπει να κινηθείτε, μη το αφήσετε για αύριο.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα η μέρα θα είναι πιο θετική και πιο ουδέτερη δεν θα σας αγχώσει τόσο πολύ, ίσως να συζητήσετε περισσότερο για οικονομικά θέματα, είναι καλή μέρα για να εκδηλώσετε τη δράση σας, για να αποφασίσετε κάτι ή για να το ξεκινήσετε, μην αφήσετε τις κινήσεις σας για αύριο.

Τελευταία ενημέρωση: