Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 31/1/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό η μέρα θα είναι απαιτητική θα χρειαστεί ψυχραιμία, δεν θα πρέπει να είμαστε παρορμητικοί, να αποφύγουμε τα βιαστικά συμπεράσματα. Το σαββατοκύριακο μπορεί να έχει κάποια απρόοπτα, σε γενικές γραμμές όμως δεν θα είναι ένα προβληματικό διήμερο θα είναι κάπως πιο χαλαρό. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει την σημερινή μέρα, 31 Ιανουαρίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, σήμερα είναι μια μέρα που πολλά μπορούν να σας πιέζουν, πρέπει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, δουλέψτε μόνοι σας, απομονωθείτε λίγο, μη δώσετε σημασία σε κριτικές που μπορεί να σας κάνουν οι τρίτοι. Το σαββατοκύριακο μπορείτε να το ρίξετε έξω αρκεί όμως να είστε προσεκτικοί στα έξοδα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους, σήμερα ίσως να νιώθετε πως υπάρχει μια περίεργη κατάσταση γύρω σας, μπορεί να υπάρξει ένταση στον χώρο της δουλειάς σας ή στο σπίτι σας. Ίσως να ακούσετε ή να μάθετε κάτι που μπορεί να σας εκπλήξει, ίσως να έρθει μια πληροφορία που μπορεί να σας δημιουργήσει μια αστάθεια. Η Κυριακή θα είναι μια πιο προφυλαγμένη μέρα προσπαθήστε να την απολαύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση που να σας προβληματίζει είτε στην ερωτική σας σχέση, είτε σε μια επαγγελματική σχέση που να υπάρχει στη μέση κάποιο οικονομικό ζήτημα. Ίσως να πρέπει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, μη βάλετε τα προβλήματα κάτω απ το χαλάκι δεν θα λυθούν όλα μαγικά από μόνα τους, κοιτάξτε πως μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα για να μπορέσουν να βελτιωθούν. Το σαββατοκύριακο ξεκουραστείτε, ασχοληθείτε με την υγεία σας με την φυσική σας κατάσταση με πράγματα που σας χαλαρώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ίσως να υπάρχει ένα επαγγελματικό ζήτημα που να σας απασχολήσει, ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια ή πιέσεις άρα είναι μια μέρα που στα επαγγελματικά δεν θα είναι μια στρωτή μέρα. Θα πρέπει να προσέξετε τους δικούς σας χειρισμούς ιδιαίτερα τον τρόπο που μιλάτε ή αντιδράτε. Για το σαββατοκύριακο θυμηθείτε πως η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, προσπαθήστε να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορεί να θέλετε πάρα πολύ να πείτε μια αλήθεια ή να πείτε την άποψη σας αλλά θα πρέπει να είστε ευγενικοί και διπλωμάτες, πρέπει να προσέξετε πως θα μιλήσετε. Το σαββατοκύριακο κάντε κάτι έξω από τα συνηθισμένα, ίσως να μην είναι ένα χαλαρό διήμερο, ίσως για κάποιους να προκύψει ξαφνική δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα είναι μια περίεργη μέρα σε ότι έχει να κάνει με την επαφή και με την επικοινωνία με τους άλλους, ίσως να χρειαστεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση προκειμένου να ξεκαθαριστεί μια κατάσταση που έχει προκύψει εδώ και καιρό. Δεν χρειάζεται να ωραιοποιήσετε τα πράγματα ή να χρυσώσετε το χάπι, αν κάτι φταίει δείτε και το δικό σας μερίδιο ευθύνης. Το σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά πιο άνετο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να σας ζορίσει μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική, οι συζητήσεις ίσως να πάρουν διαφορετική τροπή, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφύγετε τους εκνευρισμούς. Το σαββατοκύριακο θα είναι πιο έντονο σε ψυχολογικό επίπεδο, προσοχή στις καταστάσεις που έχετε μαζέψει μέσα σας και δεν τις εκδηλώσατε τις προηγούμενες μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η μέρα θα είναι πιο έντονη σε θέματα εργασίας αλλά και με τους συνεργάτες σας, πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως τα σκέπτεστε, μην επηρεαστείτε τόσο πολύ από μια εικόνα που μπορεί να έχετε φτιάξει με το μυαλό σας θετική ή αρνητική. Το σαββατοκύριακο θα είναι πιο κοινωνικό, θέλει προσοχή στη σχέση με τον σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιεστική έχει να κάνει με πρακτικά θέματα όμως θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα. Το σαββατοκύριακο σας καλεί να ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητας σας, επειδή υπάρχει ο Άρης στο ζώδιο σας προσοχή στους εκνευρισμούς, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα θα είναι απαιτητική ίσως να σας πιέζουν διάφορα πράγματα, ενεργοποιούνται ο Κρόνος και ο Πλούτωνας προσοχή στις φοβίες σας. Το σαββατοκύριακο είναι πιο χαλαρό και διασκεδαστικό, ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον σύντροφο σας ή με τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να τελειώσετε γρήγορα τις εκκρεμότητες και τις δουλειές σας, ίσως να παρεμβληθεί κάτι άλλο και να σας χαλάσει λίγο το πρόγραμμα γι αυτό θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι. Το σαββατοκύριακο για τους γεννημένους τον Ιανουάριο μπορεί να έχει κάτι απρόοπτο.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα πρέπει να ασχοληθείτε με πρακτικά και οικονομικά ζητήματα, ίσως να υπάρξουν πιέσεις από συνεργάτες φίλους ή άτομα που έχετε κοινούς στόχους, ωστόσο η επιρροή μπορεί να είναι έμμεση. Το σαββατοκύριακο θα είναι πιο χαλαρό, περάστε όμορφα, σχεδιάστε ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή.

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΜΑΝΟΣ)