Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 3/3/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να προσέξουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με την πληροφορία και την επικοινωνία. Κάθε τι που διαβάζουμε και κάθε τι που ακούμε θα πρέπει να διασταυρώνουμε την πηγή του και να σιγουρευόμαστε ότι αυτό που διαβάσαμε δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να μας εξαπατήσει. Αυτές τις μέρες μην πιστεύετε και πάρα πολύ σε ότι διαβάζετε, ειδικά ότι μπορεί να διοχετεύεται μέσα στην κοινωνική δικτύωση γιατί όλα αυτά μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερο πανικό. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει την σημερινή μέρα, 3 Μαρτίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει αυτός ο παράγοντας που λέγεται Άρης στον Αιγόκερω, για όλα τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας Κριοί Καρκίνοι Ζυγοί Αιγόκεροι θα υπάρχει μία αίσθηση πίεσης, ίσως να υπάρξει μεγαλύτερος εκνευρισμός. Από αύριο που θα μπει ο Ερμής στον Υδροχόο θα βοηθήσει στο να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, το τετράγωνο της Αφροδίτης θέλει προσοχή στις σχέσεις και στα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 5 Μαρτίου και μετά η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο, κάτι αλλάζει προς το καλύτερο. Ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος στον Υδροχόο θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα επαγγελματικά, καριέρας, συνεργασίες, γενικά το μέλλον της δουλειάς σας. Θα πρέπει να προσέχετε σε ότι έχει να κάνει με αυτά που ακούτε. Πολύ καλύτερα θα κυλήσουν οι προσωπικές σχέσεις καθώς και θέματα που αφορούν τα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Από αύριο θα είναι πιο ήπιες οι προδιαγραφές, η Σελήνη φεύγει από το ζώδιό σας και ο Ερμής οπισθοχωρεί στον Υδροχόο άρα τα πράγματα από δω και κάτω θα είναι πολύ καλύτερα για εσάς. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα ή μια νέα αρχή ευνοϊκό θα είναι το διάστημα μετά τις 24 Μαρτίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία απαιτητική εβδομάδα, ο Άρης είναι απέναντί σας θα υπάρξει μεγαλύτερη ένταση και εκνευρισμός, μπορεί κάτι να σας πει κάποιος και να αντιδράσετε επιθετικά. Από αύριο μπαίνει η Σελήνη στο ζώδιό σας και σας κάνει πιο ευαίσθητους, θα έχετε την τάση να παίρνετε τα πράγματα πιο προσωπικά. Το θετικό είναι πως από τις 5 Μαρτίου θα μπορείτε να έχετε στήριξη είτε από φίλους και συνεργάτες, είτε γενικότερα από ανθρώπους που έχετε καλές σχέσεις και καλές επαφές.

ΛΕΩΝ

Από αύριο τα πράγματα θα είναι λίγο πιο πιεστικά σε ότι αφορά την επικοινωνία στην καθημερινότητα σας. Ο Ερμής οπισθοχωρεί στον Υδροχόο, θέλει προσοχή σε  ότι έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως να ξανά έρθουν στο προσκήνιο θέματα έντονα που όμως τώρα θα μπορεί να δοθεί μία λύση. Τα πράγματα για την ώρα θα είναι λίγο πιο πιεστικά, ωστόσο στην πορεία θα βελτιωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τωρινή εβδομάδα θα είναι πιο ισορροπημένη και αυτό οφείλεται εν μέρει στην Αφροδίτη που μπαίνει στον Ταύρο, θα βοηθηθείτε σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις και με τα οικονομικά. Το ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο αυτό θα είναι λιγότερο προβληματικό για το δικό σας ζώδιο άρα το υπόλοιπο της εβδομάδας θα είναι πιο βελτιωμένο. Σοβαρές συζητήσεις και ουσιαστικά βήματα αφήστε τα για μετά τις 24 Μαρτίου ή τουλάχιστον από την άλλη εβδομάδα και μετά που θα ολοκληρωθεί η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν πιέσεις ωστόσο μέσα στο μήνα θα πάρετε μία ανάσα γιατί μετά τις 20 ο Κρόνος θα φύγει από τον Αιγόκερω. Το ότι ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο αυτό θα βοηθήσει στο να μπορέσετε από αύριο να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους άλλους, είναι μία πιο φιλική θέση προς το δικό σας ζώδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που μπορεί να προέκυψαν στις αρχές Φεβρουαρίου ίσως να ξαναέρθουν στην επιφάνεια μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Μπορεί να ξανά έρθουν στο προσκήνιο για να επιλυθούν ή για να δείτε πως τελικά δεν τελείωσε τίποτα ακόμη και πρέπει να ξαναδείτε τις καταστάσεις. Από τις 5 Μαρτίου και μετά υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις, στον γάμο και γενικότερα στην προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντι σας εγκαινιάζει μία πιο κοινωνική περίοδο, ωστόσο μέχρι την Δευτέρα θα πρέπει να προσέξετε θέματα επικοινωνίας και οικογένειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο θα βοηθήσει στο να γίνουν κάπως πιο ήπια τα πράγματα στην καθημερινότητά σας, από αύριο μέχρι και την Δευτέρα θα μπορείτε να συνεννοηθείτε καλύτερα. Επίσης θα σας απασχολήσουν θέματα φυσικής κατάστασης και οτιδήποτε έχει να κάνει με πρακτικά ζητήματα της δουλειάς σας. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο σε ότι έχει να κάνει με πρακτικά κυρίως ζητήματα. Τις μεγάλες ιδέες και αποφάσεις δεν είναι στιγμή για να τα βάλετε μπροστά, θα πρέπει να αφήσετε να περάσουμε αρκετές μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας, από τη μία πλευρά σας κάνει να νιώθετε τρομερή ενέργεια, ωστόσο την επόμενη μέρα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ακριβώς το αντίθετο. Από τις 5 του μήνα και μετά μπαίνει η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ένα ζώδιο γήινο που σας ταιριάζει, θα αρχίσουν τα πράγματα να πηγαίνουν κάπως καλύτερα τουλάχιστον στη διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από αύριο ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σας αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, στα μέσα που χρησιμοποιείτε, γενικότερα σε όλα τα επίπεδα. Αν κάτι θέλατε να εξελιχθεί σε επαγγελματικά ή σε επίπεδο σπουδών μπορεί να φρενάρει την πρόοδο σας, ωστόσο αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, σε λίγο ο ανάδρομος Ερμής δύει στο δικό σας ζώδιο.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής φεύγει από το δικό σας ζώδιο αύριο επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο, η καθημερινότητά σας με κάποιον τρόπο λίγο θα βελτιωθεί. Από τις 5 του μήνα και μετά μπαίνει η Αφροδίτη στον Ταύρο αυτό θα είναι βοηθητικό για το δικό σας ζώδιο σε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, και γενικότερα με τη διάθεσή σας.

Τελευταία ενημέρωση: