Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 4/2/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Όλη τη μέρα η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους, τις βραδινές ώρες τετραγωνίζει με τον Ποσειδώνα, σήμερα θα υπάρξει ασυνεννοησία, λάθος εντυπώσεις, ατονία. Θα υπάρξει σύγχυση και αφηρημάδα οπότε θα χρειαστεί προσοχή κυρίως για εσάς που οδηγείτε ή χειρίζεστε μηχανήματα. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει την σημερινή μέρα, 4 Φεβρουαρίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς η μέρα έχει τρέξιμο, έχει συζητήσεις και επαφές, ενδεχομένως να προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους ή στις σπουδές σας, κάποιοι μπορεί να σκέπτεστε για ένα ταξίδι, θα υπάρξουν τάσεις φυγής. Η μέρα δεν θα είναι αρνητική, εκμεταλλευτείτε την όσο μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσάς τους Ταύρους σήμερα θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά ή πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας. Ίσως να σας δημιουργηθεί μια σύγχυση ή να νιώθετε πως δεν μπορείτε να καταλάβετε κάποια πράγματα, η κρίση σας ίσως να είναι θολή. Είναι μια ουδέτερη μέρα, αν δείτε πως κάποια πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και σας μπερδεύουν αφήστε τα για την αυριανή μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας συναισθηματικά σας κάνει πιο ευάλωτους, μπορεί να υπάρξει πίεση είτε σε μία σχέση, είτε σε μία συνεργασία. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε, να ψυχαγωγηθείτε, γενικά μη φορτώνετε το πρόγραμμα σας και μην υπόσχεστε σοβαρά πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους η Σελήνη βρίσκεται στο ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, ίσως να υπάρξει παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς ή στα οικογενειακά σας. Σήμερα ίσως να νιώθετε μια ασάφεια για το μέλλον μιας κατάστασης είτε αυτή αφορά δουλειά ή μια προσωπική σχέση ή σπουδές, μπορεί να νιώθετε μπερδεμένοι.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί κάποιος φίλος ή συνεργάτης ή συγγενής να σας επιβαρύνει με ένα δικό του θέμα, από την άλλη πλευρά μπορεί εσείς να νιώθετε μια σύγχυση για τον ρόλο που παίζει στη ζωή σας ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν έχετε έναν στόχο ή αν θέλετε να υλοποιήσετε κάτι ενδεχομένως να υπάρξει εμπόδιο ή να χρειάζεται να παρακάμψετε κάτι προκειμένου να το υλοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους τα επαγγελματικά είναι αυτά που ζητούν την προσοχή σας, θα υπάρξουν εξελίξεις και συζητήσεις όμως δεν θα υπάρξει σταθερότητα και βεβαιότητα. Μπορεί να σημειωθεί μια μικρή πρόοδος αλλά να μην υπάρξει η οριστική κατάληξη. Η μέρα θα είναι πιεστική και κουραστική.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να σας απασχολεί ένα ταξίδι μπορεί να κανονίζετε και να έχετε δεύτερες σκέψεις και να σας επηρεάζει η επικαιρότητα. Ίσως να σας απασχολεί ένα νομικό θέμα ή να νιώθετε πως ο άνθρωπος σας κρατά μυστικά από εσάς και δεν θέλει να μοιραστεί μαζί σας κάποια πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσάς τους Σκορπιούς θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά, σήμερα ίσως να σας δημιουργηθούν ερωτηματικά σε σχέση με το τι γίνεται σε οικονομικό επίπεδο. Η μέρα δεν θα είναι κατάλληλη για να κάνετε σοβαρές οικονομικές συζητήσεις. Σήμερα δεν θα ρέει η ενέργεια, μέσα σας θα υπάρξει συναισθηματική αναμόχλευση, αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα ίσως να είναι λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες σήμερα θα δοθεί έμφαση στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στους γάμους, θα είναι μια απαιτητική μέρα με κάποιον τρόπο όλοι κάτι θα θέλουν από εσάς. Σήμερα θα χρειαστεί υπομονή, κοιτάξτε να κάνετε οικονομία δυνάμεων, αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις, μην υπογράψετε σημαντικά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους υπερτονίζει θέματα δουλειάς και υγείας, ίσως να έχετε μια φλου εικόνα είτε για θέματα δουλειάς, είτε για θέματα υγείας. Αν κάτι σας προβληματίζει στην υγεία σας αλλά φοβάστε να το επιβεβαιώσετε μη το αφήσετε πρέπει να το τσεκάρετε. Σήμερα αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα, στις μπερδεμένες καταστάσεις δεν θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορεί να σας απασχολούν περισσότερο τα θέματα μιας ερωτικής ή φιλικής σχέσης, μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα σε σχέση με το συναίσθημα του άλλου. Ίσως να σας δημιουργεί ασάφεια ένα θέμα με έναν συνεργάτη σας, αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα, κάτι μπορεί να φαίνεται σαν αλήθεια αλλά να μην είναι.

ΙΧΘΥΣ

Εσάς τους Ιχθείς με τη Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σας προβληματίσουν θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε τις καταστάσεις πιο πρακτικά. Ίσως να θελήσετε να φέρετε αλλαγές μέσα στο σπίτι κάτι να αγοράσετε ή να διαφοροποιήσετε τη διακόσμηση.

Τελευταία ενημέρωση: