Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 6/2/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Σήμερα η Σελήνη είναι στον Καρκίνο μας υπενθυμίζει οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι, με την οικογένεια και με την προσωπική ζωή. Από την άλλη πλευρά κάνει μια αντίθεση με τον Δία και μας δημιουργεί μια αίσθηση υπερβολής, θέλει προσοχή να μην μεγαλοποιήσουμε τις καταστάσεις γιατί αυτή είναι η τάση της ημέρας. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει την σημερινή μέρα, 6 Φεβρουαρίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, η Σελήνη είναι στο κομμάτι που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, απέναντι από τη Σελήνη βρίσκεται ο Δίας που έχει να κάνει με τη δουλειά και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες, υπάρχει αυτή η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Δία και εσείς καλείστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Μπορεί να υπάρχει μια πιεστική κατάσταση στο σπίτι αλλά και στη δουλειά, δεν θα μπορείτε να αφοσιωθείτε μόνο στο ένα απ τα δύο οπότε θα πρέπει να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους, προσοχή στις υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, ίσως να είστε ενθουσιασμένοι και να δώσετε υποσχέσεις που στην πορεία θα δείτε πως είναι πολύ δύσκολο να τις τηρήσετε, ή είναι πολύ πιθανό να σας δώσουν οι άλλοι υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τις κρατήσουν. Μη δέσετε κάτι, μην έχετε μεγάλη προσδοκία για κάτι για να μην υπάρξουν μετά απογοητεύσεις. Προσοχή στην επικοινωνία σας ίσως να φανείτε ισχυρογνώμονες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη έφυγε από το ζώδιο σας μπαίνει στον Καρκίνο, ίσως να σας αγχώσει ένα οικονομικό ζήτημα ή μπορεί να επηρεαστείτε από λόγια άλλων σε σχέση με θέματα που μπορεί να αφορούν είτε οικονομικά ζητήματα, είτε προσωπικά. Κάτι μπορεί να ακούσετε ή να συζητήσετε και αυτό όλο να επηρεάσει την κρίση σας ή τη διάθεση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας, σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, μεγαλώνει η ευαισθησία σας, κάποια πράγματα μπορεί να πάρετε πιο προσωπικά, ίσως να νιώσετε περισσότερη πίεση από ότι θα έπρεπε. Μοιραστείτε τις ευθύνες, δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας,  δώστε και στους άλλους κάποιες ευθύνες.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη είναι στον Καρκίνο θέλει προσοχή σε θέματα υγείας ίσως να νιώσετε σήμερα μια μεγαλύτερη κούραση, θέλει ψυχραιμία. Στις υποχρεώσεις που θα έχετε να προσέξετε να μην το παρακάνετε και εξουθενωθείτε. Η σημερινή μέρα θέλει μέτρο προσοχή στις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη είναι στον Καρκίνο είναι μια πιο κοινωνική μέρα για εσάς, δίνει την ευκαιρία να έχετε επαφές με φίλους και συνεργάτες, καθώς επίσης και να κλείσετε εκκρεμότητες. Θέλει προσοχή στις σχέσεις είτε τις ερωτικές είτε αυτές με τα παιδιά, μπορεί να βγει η αίσθηση της υπερβολής, ίσως να αντιδράσετε με υπερβολικό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς τους Ζυγούς η μέρα έχει να κάνει με θέματα επαγγελματικά και καριέρας, πρέπει να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη πλευρά μπορεί να σας απασχολούν ταυτόχρονα και προσωπικά ή οικογενειακά ζητήματα οπότε θα πρέπει να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Αν έχετε να κάνετε κάτι σημαντικό κάντε το σήμερα, μη το αφήσετε για την αυριανή μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο θετική και πιο εποικοδομητική όμως μπορεί να έχετε μια αγωνία για το μέλλον, γενικότερα για την εξέλιξη μιας κατάστασης. Επειδή πλανάται μια αίσθηση υπερβολής μπορεί μέσα στο μυαλό σας να φουντώνουν οι φοβίες και οι ανασφάλειες, δεν πρέπει να σας πιάσει προκαταβολικός φόβος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ίσως ένα οικονομικό ή αισθηματικό θέμα να σας απασχολήσει περισσότερο. Δεν είναι αρνητική μέρα αλλά επειδή υπάρχει αντίθεση με τον Δία που είναι κυβερνήτης σας είναι μια μέρα που θα έχει ένταση ή διάσταση απόψεων. Δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία, όσο μπορείτε καλό θα είναι να μην επιμένετε, αν δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη σε κάποια θέματα τότε κρατήστε απόσταση. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη είναι απέναντι σας με τον Δία στο δικό σας ζώδιο, υπάρχει σήμερα μια πιο έντονη ατμόσφαιρα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Είναι μια απαιτητική μέρα, χρειάζεται να βρείτε εσείς οι ίδιοι τις ισορροπίες, καλό θα είναι να μην υπερβάλετε και να μην δείτε τις καταστάσεις με διαστρεβλωμένο τρόπο, μη μεγαλοποιήσετε τα θέματα, χρειάζεται μέτρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα έχει ευθύνες, ενδεχομένως να υπάρξουν υπερωρίες ή αλλαγές στο πρόγραμμα σας, καλείστε να είστε ψύχραιμοι στις αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν για να καταφέρετε να είστε αποτελεσματικοί. Η μέρα θα είναι πιο ρευστή με κυκλοθυμίες, προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί.

ΙΧΘΥΣ

Είναι μια μέρα που θα έχει να κάνει περισσότερο με το συναίσθημα σας, ίσως να βιώσετε όλη την γκάμα των συναισθημάτων. Επειδή υπάρχει η αντίθεση με τον Δία ίσως να υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής στην έκφραση του συναισθήματος, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Θέλει μέτρο και όλα θα πάνε περίφημα.

Τελευταία ενημέρωση: