Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 6/3/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Σήμερα έχουμε Σελήνη στον Λέοντα η μέρα θα είναι πιο αισιόδοξη. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί μία τάση για εκνευρισμό, αν είστε γεννημένοι οι Ταύροι τον Απρίλιο, οι Λέοντες τον Ιούλιο, οι Σκορπιοί τον Οκτώβριο και οι Υδροχόοι τον Ιανουάριο θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στους εκνευρισμούς. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv " στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 6 Μαρτίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα και αύριο η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει περισσότερο δηλαδή το συντροφικό σας ταίρι ή τα παιδιά σας. Θέλει προσοχή για τους Κριούς που είναι γεννημένοι τον Μάρτιο, μια διαφωνία μπορεί να ξεφύγει αν αντιδράσετε υπερβολικά, αν δεν είστε ψύχραιμοι μπορεί να πυροδοτήσει την κατάσταση, άρα χρειάζεται αυτοσυγκράτηση. Την Κυριακή προσπαθήστε να ξεκουραστείτε, αποφύγετε να φορτώσετε το πρόγραμμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι λίγο πιο δύσκολη και απαιτητική σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά και με τα οικογενειακά. Εσείς του Απριλίου λίγο πιο προσεκτικά σήμερα, ίσως εύκολα να εκνευριστείτε από μια διαφωνία, ή μπορεί να σας πιέσουν για κάτι και να απαντήσετε βιαστικά. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να πάρετε τον χρόνο σας. Η Κυριακή θα είναι πιο ευχάριστη μέρα αν θέλετε κάτι να κανονίσετε ή να σχεδιάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα και αύριο είναι μέρες που ευνοούν στο να σημειώσετε πρόοδο με αυτό που ασχολείστε, οι μέρες θα είναι πιο θετικές. Θα προσέξετε αύριο το βράδυ και την Κυριακή την τάση για παρεξηγήσεις. Την Κυριακή προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικά και οικονομικά, ωστόσο από την άλλη πλευρά μπορεί να το ρίξετε έξω ή να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξει το κέφι. Μέσα στον ανάδρομο Ερμή προσοχή στις αγορές που θα κάνετε.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα θα έχει στρες και απαιτήσεις, επειδή μπαίνει η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να παίρνετε τα πράγματα πιο προσωπικά, να είστε εύθικτοι και πιο ευαίσθητοι. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί οι γεννημένοι τον Ιούλιο, κάτι μπορεί να συμβεί και να σας αλλάξει το πρόγραμμα. Αύριο και την Κυριακή προσοχή στο πως θα εκφράσετε την αντίθεση σας στη γνώμη άλλου προσώπου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να πιεστείτε ή να έχετε μεγαλύτερο άγχος, θα πρέπει να φροντίσετε για την υγεία σας. Πάμε για μια Πανσέληνο που θα είναι στο ζώδιο σας γι αυτό γίνεστε πιο ευάλωτοι. Μέσα στο σαββατοκύριακο μη φορτώσετε το πρόγραμμα σας με δουλειές και κοινωνικές υποχρεώσεις, φροντίστε να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με μια ομάδα φίλων ή συνεργατών, γενικότερα με ένα σύνολο ατόμων που έχετε κοινούς στόχους, χόμπι ή δραστηριότητες. Αν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβρη μπορεί να υπάρξει μια οικονομική διαφορά ή να προκύψει ένα οικονομικό θέμα που θα πρέπει να συζητήσετε. Την Κυριακή καλό θα είναι να μην την φορτώσετε, ίσως να είστε πιο ευάλωτοι σε ότι έχει να κάνει με την υγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα έχει να κάνει με τα θέματα της εργασίας , εσείς που είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο ίσως να σας ασκήσουν κριτική για τον τρόπο που δουλεύετε, ή μπορεί κάποιοι να θέλουν να πειστούν για την αποτελεσματικότητα σας, η μέρα θα είναι λίγο πιο πιεστική στο κομμάτι των επαγγελματικών. Την Κυριακή προσπαθήστε να ξεκουραστείτε για να έχετε δυνάμεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα θα είναι πιο εποικοδομητική, ωστόσο ίσως να έχετε την τάση να αγνοήσετε ή να παραβλέψετε κάποια πράγματα που τα θεωρείτε κουραστικά ή βαρετά. Οι μέρες θα είναι θετικές αλλά την Κυριακή δεν θα πρέπει να φορτώσετε το πρόγραμμα σας, ξεκουραστείτε και κάντε οικονομία δυνάμεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα θα είναι λίγο πιο απαιτητική, ίσως κάτι να σας ενοχλεί στη δουλειά σας, ίσως να θελήσετε να μοιραστείτε κάτι ή να ασκήσετε κριτική σε τρίτο πρόσωπο. Ενδέχεται να σας απασχολήσει περισσότερο ένα οικονομικό ζήτημα, ωστόσο οι μέρες δεν θα είναι αρνητικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προτεραιότητα θα είναι για εσάς μια σχέση ή μια συνεργασία, ίσως θελήσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια κατάσταση αλλά είναι λίγο παρακινδυνευμένο μέσα σε αυτές τις μέρες, γιατί έχουμε τον ανάδρομο Ερμή στο δικό σας ζώδιο που θα κάνει αντίθεση με τη Σελήνη, άρα μπορεί εύκολα να παρανοήσετε κάτι που θα σας πει ο άλλος ή να έχετε στο μυαλό σας κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο άλλος. Οι μέρες θα χρειαστούν ψυχραιμία, οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι ήπιες.

ΙΧΘΥΣ

Θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά και τα θέματα της δουλειάς. Θέλει προσοχή σε ότι έχει να κάνει με την υγεία και τη φυσική κατάσταση, επίσης θέλει προσοχή σε εμμονές και κολλήματα κυρίως για θέματα δουλειάς.

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 ΚΛΗΣΗ ΔΩΡΟ