Η Άση Μπήλιου αναλύει την επιρροή της Νέας Σελήνης στους Ιχθείς στα ζώδια.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, αυτό το φεγγάρι σχηματίζει κυρίως θετικές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό, μας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουμε ταλέντα, να κάνουμε μια νέα αρχή, γενικά σηματοδοτεί πιο ευχάριστες εξελίξεις. Επάνω σε αυτό το νέο φεγγάρι έχουμε και έναν απλανή αστέρα ένας από τους τέσσερις βασιλικούς αστέρες που δίνει έξτρα δύναμη και τύχη. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει για την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, από την Άση Μπήλιου:

Ποια ζώδια και πότε θα έχουν τα πιο ευχάριστα νέα αυτές τις μέρες;

  • ΤΑΥΡΟΙ με γενέθλια 22 23 24 και 25 Απριλίου
  • ΚΑΡΚΙΝΟΙ με γενέθλια 23 24 25 26  Ιουνίου
  • ΠΑΡΘΕΝΟΙ με γενέθλια 25 26 27 Αυγούστου
  • ΣΚΟΡΠΙΟΙ με γενέθλια 25 26 27 28 29  Οκτωβρίου
  • ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ με γενέθλια 25 26 27 28 Δεκεμβρίου
  • ΙΧΘΥΣ με γενέθλια 22 23 24 25 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, με την ψυχολογία σας και με τη φυσική σας κατάσταση, πρέπει να την εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε λίγο. Η Νέα Σελήνη σας καλεί να απολαύσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας, ίσως να έχετε τάσεις φυγής, μπορείτε να πάτε μια εκδρομή ή γενικά να περάσετε πιο χαλαρά. Σε επαγγελματικά θέματα βάλτε μια τάξη στο μυαλό σας για το πώς μπορείτε να αναπτύξετε μια στρατηγική, θετικές εξελίξεις θα έχετε και στα οικονομικά.

2ο δεκαήμερο. Θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που εκφράζετε το συναίσθημα σας, θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολή και τη δραματοποίηση. Επίσης προσέξτε τους γευστικούς πειρασμούς, αποφύγετε την ασυδοσία και τη λαιμαργία. Θετικές εξελίξεις θα έχετε στον επαγγελματικό τομέα.

3ο δεκαήμερο. Στις εικοσιπέντε του μήνα η Αφροδίτη έρχεται στο δικό σας δεκαήμερο σε προτεραιότητα έρχεται η ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν έντονα συναισθήματα. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, συναισθήματα ζήλειας και θυμού, θέλει προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη θα κάνει την καθημερινότητα σας πιο γεμάτη θα έχετε περισσότερες δραστηριότητες, ίσως να ενώσετε τις δυνάμεις σας και με άλλα άτομα φίλοι ή συνεργάτες. Δίνει έμφαση και στην κοινωνική σας ζωή, ίσως να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, επανέρχονται παλιοί φίλοι, μπορεί επίσης να οργανώσετε ένα ταξίδι.

2ο δεκαήμερο. Θα είναι μια πιο ήπια περίοδος για το δικό σας δεκαήμερο μπορεί να υπάρξει μια απογοήτευση για τις προσωπικές σχέσεις, ίσως σε μια νέα γνωριμία να μην πάρετε το πράσινο φως ή σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση να μην νιώθετε την κατάλληλη σιγουριά. Ένας στόχος σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στη χρονιά γι αυτό αν έχετε μια ιδέα βάλτε τα δυνατά σας.

3ο δεκαήμερο. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει παρασκήνιο, συζητήσεις και μυστικά, διαφυλάξτε τα μυστικά σας. Μπορεί επίσης κάποιοι να συζητούν για εσάς που να έχουν να σας προτείνουν κάτι θετικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, δείχνει καλές προτάσεις, ακόμα κι αν καθυστερήσει κάτι στο τέλος θα συμβεί. Θετικά αποτελέσματα θα έχετε και στα οικονομικά.

2ο δεκαήμερο. Θα έχετε ευχάριστες προοπτικές σε επαγγελματικά καριέρα και οικονομικά, θα πρέπει όμως να αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις σε αγορές και οικονομικά.

3ο δεκαήμερο. Θα έχετε μια κοινωνική περίοδο υπάρχει έμφαση στις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις, μπορεί να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες καθώς επίσης προσκλήσεις για εξόδους και εκδρομές. Φανείτε δεχτικοί σε φίλους και προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη είναι εξαιρετική για τα επαγγελματικά σας θέματα και για σπουδές. Ίσως να σας πιάσουν τάσεις φυγής ίσως να υπάρξει πίεση με συνεργάτες ή με τον σύντροφο σας , επίσης θα μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι.

2ο δεκαήμερο. Μπορεί να υπάρξει μια εξαιρετική ευκαιρία στα επαγγελματικά, ίσως να είναι μια πρόταση από το εξωτερικό, αυτό θα μπορούσε να έχει να κάνει με σπουδές και σεμινάρια.

3ο δεκαήμερο. Ίσως να νιώθετε πως κάτι σας λείπει από τη ζωή σας μια σχέση ή ένας γάμος ή πως δεν ανταμείβεστε στα επαγγελματικά, ωστόσο αυτό θα είναι παροδικό θα δείτε πως στην πορεία θα έρθει η καταξίωση.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μια ευχάριστη τροπή σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή σε ένα θέμα υγείας. Φέρνει κάτι απρόβλεπτο που δεν το περιμένατε, μπορεί να έρθει ένα ευχάριστο νέο.

2ο δεκαήμερο. Έχετε θετικές προοπτικές στα επαγγελματικά, ένα σχέδιο που το είχατε στο συρτάρι ή μια ιδέα τώρα θα ξαναβγεί στην επιφάνεια και θα έχει θετικό οικονομικό αντίκτυπο.

3ο δεκαήμερο. Σας επηρεάζει η Αφροδίτη από τον Κριό σας δίνει αισιοδοξία και καλή διάθεση, επίσης σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι ή εξόδους με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο. Θα υπάρξει μια πολλή καλή προοπτική στην προσωπική σας ζωή, σε νέες σχέσεις ή σε μια καινούργια συνεργασία. Ίσως να ξεκινά ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας που να αφορά μια συνεργασία ή μια προσωπική σχέση. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια όμως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

2ο δεκαήμερο. Θέλει προσοχή σε ότι έχει να κάνει με σπατάλες, καλό θα είναι να μην πέσετε στην παγίδα να ξοδέψετε παραπάνω. Ένα τρίτο πρόσωπο φίλος σύντροφος ή συνεργάτης θα μπορεί να σας βοηθήσει να εξελιχτείτε, ίσως να υπάρξει γάμος συμβίωση ή μια νέα συνεργασία.

3ο δεκαήμερο. Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά, από την άλλη πλευρά κάποιοι από εσάς μπορεί να ζοριστείτε σε μια προσωπική σχέση, προσοχή σε ζήλιες και εμμονές, απωθημένα και παράπονα.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για ότι έχει να κάνει με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να ασχοληθείτε με τη φόρμα σας. Ίσως να ενθουσιαστείτε με μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει θετικό οικονομικό αντίχτυπο.

2ο δεκαήμερο. Θα έχετε θετικές προοπτικές σε θέματα που αφορούν οικογένεια ή ένα ακίνητο ή μια αγοραπωλησία. Θα καταφέρετε να επιλύσετε θέματα οικογενειακά, θετική εξέλιξη θα έχετε σε δουλειά και υγεία.

3ο δεκαήμερο. Θα έχετε απέναντι σας την Αφροδίτη θα υπάρχει εξωστρέφεια, θα σας απασχολήσει η κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να έχετε προτάσεις και προσκλήσεις από τρίτα άτομα, φανείτε δεχτικοί γιατί μπορεί να προκύψει κάτι και ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο. Εξαιρετική θα είναι για εσάς η Νέα Σελήνη, έρχεται για να τονώσει τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή, ίσως να υπάρξει μια νέα ερωτική κατάσταση ή ένας απόγονος, αν είστε γονείς μπορεί να έχετε ένα ευχάριστο νέο από τα παιδιά σας. Από την άλλη πλευρά μπορεί να έχετε ένα δημιουργικό σχέδιο στο μυαλό σας και να βρείτε θερμούς αποδέκτες.

2ο δεκαήμερο. Θα έχετε τάσεις φυγής, ίσως να θελήσετε να δραπετεύσετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα υπάρξει καλύτερη προοπτική στα προσωπικά στη δουλειά και στις σπουδές.

3ο δεκαήμερο. Θα έχετε ευκαιρίες για να τονώσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις, να τις αλλάξετε και να τις βελτιώσετε. Ψυχολογικά θα νιώσετε πιο ενδυναμωμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη έρχεται στο κομμάτι που έχει να κάνει με το σπίτι με την ακίνητη περιουσία σας, ίσως να θέλετε να αγοράσετε ή νοικιάσετε ένα σπίτι. Θα υπάρξουν δυνατότητες, κάτι καλό έρχεται για εσάς, νέα δεδομένα θα υπάρξουν και στο κομμάτι των οικονομικών.

2ο δεκαήμερο. Θετική θα είναι η εβδομάδα σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια και το σπίτι, κάποιοι από εσάς μπορεί να σκεφτείτε να ανακαινίσετε έναν χώρο ή κάποιοι μπορεί να θέλετε να αποκτήσετε δική σας οικογένεια. Τα προβλήματα θα μπορούν να επιλυθούν πιο εύκολα, επίσης θετική προοπτική θα υπάρξει στα οικονομικά σας.

3ο δεκαήμερο. Θα είναι μια πιο ερωτική και κοινωνική εβδομάδα, η Αφροδίτη θα είναι στο δικό σας δεκαήμερο. Θα δώσετε έμφαση στην καλοπέραση, στους φίλους στο φλερτ, θα μπορέσετε να περάσετε πιο ξέγνοιαστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο. Αυτές τις μέρες μπορεί να προκύψει μια διαπραγμάτευση, μια νέα συμφωνία, η προοπτική ενός ταξιδίου ή ίσως να προκύψει η απόφαση να αγοράσετε ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο.

2ο δεκαήμερο. Θα ενισχυθεί η φήμη σας, ίσως να προκύψει και μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Αν υπάρχει απογοήτευση ή απόσταση με τον σύντροφο σας σύντομα θα βελτιωθούν τα πράγματα.

3ο δεκαήμερο. Είναι μια πιο κουραστική περίοδος για εσάς με περισσότερες απαιτήσεις, ωστόσο στην πορεία θα πάρετε ανάσα. Προσέξτε τις υπερβολές και τις δραματοποιήσεις, επίσης προσοχή σε θέματα με την οικογένεια και το σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο. Τα οικονομικά θα είναι στο μυαλό σας, η Νέα Σελήνη σας φέρνει μια νέα πρόταση που θα διορθώσει τα πράγματα. Θα υπάρξει κάτι καλό που θα σας φτιάξει το κέφι, θα στρώσουν και τα οικονομικά σας.

2ο δεκαήμερο. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να σημειώσετε πρόοδο σε ότι έχει να κάνει με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Επίσης θα φύγει βάρος που ενδεχομένως να υπάρχει στον οικονομικό σας τομέα, θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι.

3ο δεκαήμερο. Θα υπάρχει εξωστρέφεια σε κοινωνικό επίπεδο, θα έχετε συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες, μπορεί να προκύψει και ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, ίσως να προκύψει και ένα φλερτ.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη αφορά κυρίως εσάς γιατί γίνεται στις δικές σας μοίρες, μπορεί να έχετε κάτι πολύ θετικό ένα καινούργιο ξεκίνημα ή μια νέα προοπτική. Θετικές προοπτικές θα έχετε στα προσωπικά και στα επαγγελματικά, θα καταφέρετε να πετύχετε έναν στόχο σας με βοήθεια και στήριξη.

2ο δεκαήμερο. Θετικές θα είναι οι προδιαγραφές, στη διάρκεια της χρονιάς θα πραγματοποιήσετε στόχους, θα κάνετε γνωριμίες και φιλίες, θα γνωρίσετε άτομα που θα έχουν δύναμη και θα σας στηρίξουν.

3ο δεκαήμερο. Θέλει προσοχή στα έξοδα υπάρχει μια τάση σπατάλης. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στις δικές σας μοίρες μπορεί να προκύψει ευχάριστο νέο στον οικονομικό τομέα.

Τελευταία ενημέρωση: