Η Πανσέληνος στον Λέοντα από την Άση Μπήλιου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Πάμε για μια Πανσέληνο και πάντα η επιρροή πιάνει από πιο πριν δεν είναι μόνο η μέρα της Πανσελήνου, δημιουργείται  στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου και ξεκινά το πρωί της Κυριακής. Οι όψεις που θα προκύψουν είναι μεικτές, έχει μια καλή όψη με τον Άρη και μια πιο δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα. Διαβάστε τις προβλέψεις της Άση Μπήλιου για την Πανσέληνο στον Λέοντα στην τηλεοπτική του star tv, “Φωλιά των Κούκου”.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος στον Λέοντα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, η σημερινή μέρα ίσως να σας ζορίσει λίγο περισσότερο σε ότι έχει να κάνει με πρακτικά θέματα της δουλειάς, θέλει προσοχή και στις σχέσεις με τους συνεργάτες αλλά και με οικογενειακά πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο αυτή η Πανσέληνος μπορεί να βγάλει άγχος για θέματα επαγγελματικά, ίσως όμως να φέρει στο προσκήνιο και μια ερωτική σχέση.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους, σήμερα ίσως να συμβούν διάφορα πράγματα στο κομμάτι της επικοινωνίας, προσοχή σε θυμούς και εκνευρισμούς , η μέρα δεν είναι κακή αλλά θέλει προσοχή στις αντιδράσεις σας. Το σαββατοκύριακο έρχεται η Πανσέληνος που σας επηρεάζει, έχει να κάνει με θέματα σπιτιού και οικογένειας, ίσως κάποιο άτομο της οικογένειας σας να σας ζητήσει τη βοήθεια του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, το σαββατοκύριακο θα έχει συζητήσεις και μετακινήσεις δεν αποκλείεται και για καλό λόγο, ίσως να προκύψει μια εκδρομή ή μια έξοδο με φίλους που να σας φτιάξει την ψυχολογία. Ίσως να υπάρξει ένα οικονομικό ζήτημα που να σας απασχολήσει αλλά γενικότερα αυτή η Πανσέληνος για εσάς δεν θα είναι αρνητική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους με αυτή την Πανσέληνο ίσως να υπάρχει ένα οικονομικό ζήτημα που να σας ασκεί πίεση, όμως σήμερα είναι η πιο πιεστική μέρα για εσάς γιατί η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και προετοιμάζει την είσοδο της Πανσελήνου. Υπάρχει έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες, μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι ή αγχωμένοι. Μέσα στο σαββατοκύριακο αποφύγετε να κάνετε κάποια οικονομική συζήτηση, αφήστε το καλύτερα από Δευτέρα.

ΛΕΩΝ

Είναι μια Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο έχει στρες, ίσως να σας απασχολήσουν θέματα υγείας είτε δικά σας, είτε ενός ανθρώπου από το κοντινό σας περιβάλλον. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρξει μια πίεση, θέλει επίσης προσοχή στις σχέσεις με συνεργάτες, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, δεν είναι στιγμή για να υψώσετε φωνή ή για να απαιτήσετε με έντονο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους προσοχή σε θέματα υγείας και σε μυστικά κυρίως επαγγελματικά, μυστικά που γνωρίζετε δεν πρέπει να τα αφήσετε να βγουν προς τα έξω, ίσως να εμπιστευτείτε το λάθος άτομο. Προσοχή επίσης σε ότι έχει να κάνει με τη φυσική σας κατάσταση, και από την άλλη πλευρά αν είστε γονείς προσέξτε τα θέματα που αφορούν τα παιδιά.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς η σημερινή μέρα είναι κάπως δύστροπη έχει πίεση και στη δουλειά αλλά και με προσωπικά σας ζητήματα. Το σαββατοκύριακο ένας συνεργάτης ή ένας φίλος ίσως να σας απασχολήσει με δικά του ζητήματα. Γενικά μέσα στο διήμερο ίσως να υπάρξει γκρίνια, καλό θα είναι να υπάρχει μέτρο και ψυχραιμία, μη μεγεθύνετε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επηρεάζεστε σε θέματα που αφορούν επαγγελματικά, καριέρα και σχέσεις με ανωτέρους. Μέσα στο σαββατοκύριακο ίσως να έχετε άγχος και αγωνία, μην αναλώνεστε σε διαφωνίες, μη μπαίνετε σε μάχες που δεν έχετε κανέναν λόγο να τις δώσετε, γενικά μην αναλώνεστε σε μικρά και ασήμαντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα επαγγελματικά, σπουδών, αλλά και νομικά θέματα. Ίσως να υπάρξουν εμπόδια ή μπορεί να μάθετε μια αλήθεια που δεν θα θέλατε να την μάθετε γιατί σας χαλά την ψυχολογία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο πιεστική, ωστόσο θα ξέρετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε. Το σαββατοκύριακο θέλει προσοχή στα οικονομικά είτε τα δικά σας, είτε του συντρόφου σας, είτε της εταιρείας που εργάζεστε. Μέσα στο διήμερο μη κάνετε συζητήσεις οικονομικές, επίσης προσέξτε θέματα υγείας, σε ανασφάλειες και φοβίες προσπαθήστε να μην δώσετε έκταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους μέσα στο σαββατοκύριακο προτεραιότητα σας ίσως να είναι ένας άλλος άνθρωπος σύντροφος ή στενός συνεργάτης. Θα υπάρξει μια μεγαλύτερη ένταση στα προσωπικά, όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 9 του μήνα μπορεί να έχετε κάποια ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Για τους Ιχθύς αυτό το φεγγάρι έρχεται με ευθύνες και με υποχρεώσεις, ίσως και με πράγματα που δεν υπολογίζατε. Θέλει προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα επίσης  σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Τελευταία ενημέρωση: