Η Άση Μπήλιου αναλύει την επιρροή της Πανσελήνου στον Ζυγό στα ζώδια.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Η Πανσέληνος που είναι στον Ζυγό εκτός από το κομμάτι που έχει να κάνει με τις σχέσεις έχει να κάνει επίσης και με τη δικαιοσύνη, το σημαντικό λοιπόν είναι πως θα συνεργαστούμε με τους άλλους, πώς θα γίνουμε πιο ευγενικοί, πως η κατανόηση θα νικήσει τον εγωισμό. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των κουκου" προβλέπει για την Πανσέληνος στον Ζυγό για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ζυγό, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Εξακολουθούν οι σχέσεις να είναι το πιο σημαντικό για εσάς, είτε αυτές οι σχέσεις είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές. Το σημαντικό που πρέπει να καταλάβετε είναι πως κάνοντας ένα βήμα πίσω μπορεί να κερδίσετε πολλά περισσότερα από το να έχετε μία επιθετική στάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξακολουθεί να υπάρχει για εσάς αυτή η ανησυχία και η ένταση, ίσως και κούραση για εσάς που μπορεί να εργάζεστε, ωστόσο θα καταφέρετε να έχετε ένα παραγωγικό αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει. Σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης ενδεχομένως να έχετε μία αγωνία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κορύφωση αυτής της Πανσελήνου έχει να κάνει με το συναίσθημα σας. Για κάποιους μπορεί να βγήκανε αδυναμίες στην επιφάνεια κυρίως για προσωπικές σχέσεις, καθώς και κάποιες αγωνίες για το πώς πάνε τα πράγματα είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στις σχέσεις με φίλους και με οικογενειακά άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς είναι ακόμα απαιτητικά τα πράγματα και στο κομμάτι της καριέρας αλλά και της οικογένειας, αυτή η Πανσέληνος επηρέασε περισσότερο αυτόν τον άξονα. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο υπομονετικοί, σήμερα ενδεχομένως να υπάρξει μεγαλύτερος εκνευρισμός, στην περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις θα υπάρξει αγωνία, από αύριο όμως τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος είναι μέσα στο κομμάτι που έχει να κάνει με την επικοινωνία με συγγενείς, με συνεργάτες, με ανθρώπους που είναι στην καθημερινότητα σας. Θέλει προσοχή στο πώς θα αξιοποιήσετε την επικοινωνία που θα έχετε με τους άλλους, δεν σημαίνει πώς θα βγει αρνητικά, μπορεί να έχετε και μία ωραία συζήτηση ή κάτι που μπορεί να διαλευκάνει κάποια πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν οικονομικές ανησυχίες και ανασφάλειες όμως αυτό είναι ένα γενικό φαινόμενο. Επειδή με την Πανσέληνο τα πράγματα διογκώνονται δεν θα πρέπει να σκεφτόσαστε με τους όρους του σήμερα για θέματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας. Η συμβουλή είναι να  μη μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε σε σχέση με το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος βρίσκεται στο ζώδιο σας επηρεάζει και τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να νιώθετε πως έχετε χάσει τον ενθουσιασμό σας αλλά δεν πρέπει να το κάνετε αυτό. Να είστε προσεκτικοί σε θέματα σχετικά με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, μην χάνετε τον ενθουσιασμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος έπαιξε λίγο με το νευρικό σας σύστημα και με την ψυχολογία σας. Σχέσεις και συνεργασίες ίσως να μην κυλούν έτσι όπως εσείς θέλετε, ίσως με κάποιον τρόπο να έχουν μπλοκαριστεί, ενδεχομένως να νιώθετε μία κούραση είτε σε μία σχέση είτε σε μία συνεργασία, ωστόσο όλα αυτά θα περάσουν. Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι στόχοι, οι φίλοι, και οι συνεργάτες φαίνεται πως ζητούν την αφοσίωση σας. Αν έχετε έναν στόχο μακροχρόνιο φαίνεται πως αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να για να προχωρήσετε, να κάνετε περισσότερη δουλειά ώστε να υλοποιηθεί πιο εύκολα αυτό που σκέφτεστε. Αυτές τις μέρες ίσως να σας απασχολήσουν κάποιοι άνθρωποι από την προσωπική σας ζωή, αυτή τη στιγμή τεστάρονται οι σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει μία ένταση και μία πίεση στη δουλειά και στο σπίτι, υπάρχει ένα αίσθημα κόπωσης κυρίως όταν χρειάζεται να μεσολαβήσετε ή να κάνετε τον διπλωμάτη ανάμεσα σε πρόσωπα οικογενειακά ή συναδελφικά, ίσως να χρειαστεί να σώσετε κάποιες καταστάσεις, να μην τις αφήσετε να εκτροχιαστούν. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που θα είναι πιεστική, από αύριο τα πράγματα θα είναι πιο ήπια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σας είναι στα μελλοντικά σχέδια, στο πώς θα τα οργανώσετε, ίσως να πιέζεστε για το πώς θα ανταπεξέλθετε στις τωρινές δυσκολίες. Είναι ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιο σας, αυτό σημαίνει πως δεν είναι μία ήρεμη περίοδος, ωστόσο αυτή η ένταση θα είναι μέχρι τις 13 Μαΐου.

ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς τα οικονομικά είναι σε πρώτο πλάνο καθώς και τα θέματα μιας συνεργασίας. Σήμερα θα είναι μία έντονη μέρα, δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας ή για τα οικονομικά σας, από αύριο θα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.

Τελευταία ενημέρωση: