Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Πως θα είναι το 2019 ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο σου; Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019, από την αγαπημένη μας Αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Διάβασε ΕΔΩ για τα αισθηματικά των ζωδίων για το 2019.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι το 2019 ανάλογα με το δεκαημερό σου:

Το 2019 είναι ένα έτος σημαντικών πλανητικών μετακινήσεων οι οποίες θα αλλάξουν τη ροή που υπήρχε κατά τα προηγούμενα έτη. Είναι γεγονός πως το 2018 ήταν αρκετά πιεστικό καθώς οι δύσκολες εκλείψεις σε συνδυασμό με τις όψεις των πλανητών έκανε το σκηνικό ιδιαίτερο και εκρηκτικό. Φέτος η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα καθώς η επιστροφή του Δία στο ζώδιο που κυβερνά, θα χαρίσει ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους τους εκπροσώπους των ζωδίων ιδιαίτερα όμως τα ζώδια της φωτιάς ( Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) οι οποίοι θα έχουν αποθέματα αισιοδοξίας αλλά και εύνοιας που θα τους βοηθούν σε κάθε ζήτημα που τους απασχολεί. Άλλη μία σημαντική πλανητική μετακίνηση είναι η οριστική η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 6 Μαρτίου.

Ο Ουρανός είχε κάνει μία δοκιμαστική είσοδο τον Μάιο του 2018 και παρέμεινε μέχρι και το Νοέμβριο του 2018 όπου γύρισε ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού. Η οριστική είσοδος του στον Ταύρο τον Μάρτιο θα συνοδευτεί από αλλαγές και ανατροπές ιδιαίτερα για τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Λέοντες, Σκορπιούς, Ταύρους, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Είναι πιθανόν να νιώσουν έντονα την ανάγκη να αποτινάξουν κοινωνικά «πρέπει» και ταμπέλες και να ζήσουν κάτω από τις δικές τους προσταγές.

Ο Κρόνος συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους κατά το δεύτερο δεκαήμερο των Παρορμητικών ζωδίων (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους) οι οποίοι βρίσκονται στο κατώφλι σημαντικών εξελίξεων σε κομβικούς τομείς της ζωής τους. Οι ευθύνες θα είναι αρκετές όμως μέσα από αυτές θα υπάρχει η δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν καλύτερα τις επιλογές τους, τα λάθη τους αλλά και τις ανάγκες τους.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει τη μακρά πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) πασπαλίζοντας με χρυσόσκονη ανθρώπους και καταστάσεις με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή η πραγματικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή σε αποφάσεις που αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωής σας όπως ο επαγγελματικός και ο αισθηματικός καθώς θα πρέπει να θυμάστε πως οτιδήποτε λάμπει δεν είναι χρυσός. Ακόμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να θυμόμαστε πως ο Δίας μπορεί να φέρει δώρα σε όλους μας όμως είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε προκειμένου να βρεθούμε μακροπρόθεσμα ευνοημένοι από αυτά. Η τύχη βοηθάει αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε πως «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε τι θα συμβεί το 2019 ανάλογα με το δεκαήμερο σου!

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Κριός 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Ταύρος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Δίδυμος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Καρκίνος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Λέων 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Παρθένος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Ζυγός 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Σκορπιός 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Τοξότης 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Αιγόκερως 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Υδροχόος 2019.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο, Ιχθείς 2019.

Τελευταία ενημέρωση:
instagram